Matkat – Hua Hin

Hua Hinissa on aito thaimaalainen tunnelma ja todellista charmia. Tjäreborgin yhdistelmämatkalla sinulla on mahdollisuus kokea useampi matkakohde yhden ja saman matkan aikana.
Thaimaan kuninkaalla on ollut oma odotushuoneensa Hua Hinin kauniilla vanhalla juna-asemalla jo edelliseltä vuosisadalta alkaen. Kuningasperhe viettää suuren osan vuodesta Hua Hinin raikkaassa meri-ilmassa. Myös muut kuin kuninkaalliset ovat tietenkin tervetulleita Hua Hiniin nauttimaan auringosta, uimisesta, kävelyretkistä kilometrejä pitkällä rannalla sekä rentoutumisesta. Iltaisin on mukava vierailla yömarkkinoilla tai maistella ihania meren antimia jossain satamaravintolassa.

Elämää Hua Hinissa

Hua Hinin keskustassa on monipuoliset palvelut. Keskusta on siisti, ja siellä on kävelykatuja ja viihtyisiä ravintoloita. Jos jatkat kävelykatua pohjoiseen päin, tulet satamaan, jossa on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita. Useat ravintolat sijaitsevat laitureilla, joista on upeat näkymät merelle. Hua Hinissa ollessasi kannattaa ehdottomasti pistäytyä yömarkkinoilla, jotka ovat vilkas kokoontumispaikka iltaisin. Markkinoilla voit syödä paikallisia herkkuja todella edullisesti ja tehdä kaikenlaisia löytöjä.

Kaikenlaisia hotelleja Hua Hinissa

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita mieleisesi hotellin useista eri vaihtoehdoista, yksinkertaisemmista ylellisempiin. Jos matkustat lasten kanssa ja haluat asua todella mukavasti, mainio vaihtoehto on Top Selection -hotellimme Hyatt Regency Hua Hin, joka sijaitsee rannalla ja jossa on tarjolla kaikki mahdolliset mukavuudet. Voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla hotellin spa-osastolla ja nauttia thaimaalaisen keittiön herkuista ja viettää laiskoja lomapäiviä rannalla.
Prime Select -hotelli Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on todella upea vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Tjäreborgin matkat Hua Hiniin

Tjäreborgilla matkustat Hua Hiniin joustavasti reittilennoilla, ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit myös suunnitella juuri omanlaisesi yhdistelmämatkan ja aloittaa loman viettämällä ensin muutaman päivän vaikka Bangkokissa ja jatkaa sitten Hua Hiniin tai toisin päin. Voit myös yhdistää Hua Hinin matkaan Cha-Amin tai jonkun toisen rantakohteen. Mahdollisuuksia on monia, sinä päätät.
Hyvä tietää
 • Luksushotelleja
 • Hotelleja aikuisille
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Upeita hiekkarantoja
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Yhdistelmämatkoja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Hua Hin

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Hua Hinin ranta on matala, ja sen hiekka on vaaleaa ja hienoa. Ranta on neljän kilometrin pituinen ja ulottuu Hilton Hua Hin -hotellista Khao Takiapin apinavuorelle asti. Vedenalaiset virtaukset nostavat hiekkaa merenpohjasta, ja täällä vesi saattaa olla paikoin sameampaa kuin Etelä-Thaimaassa.

Suan Son Beach

Tämä paikallisten keskuudessa suosittu ranta sijaitsee noin 10-15 minuutin matkan päässä Hua Hinista etelään. Rantaa kutsutaan pinjapuutarhaksi, sillä täällä voit nauttia olostasi myös pinjapuiden varjossa.

Laem Sala Beach

Tämä kaunis ja vaaleaa hienoa hiekkaa oleva pitkä ranta sijaitsee Sam Roi Yotin kansallispuistossa, joka on muutaman tunnin päästä Hua Hinista etelään. Rannalle pääset kätevästi ottamalla taksin Hua Hinista pieneen Ban Bang Pun kylään, joka sijaitsee puiston keskellä. Kylästä on noin 10 minuutin laivamatka Laem Sala Beachille. Mielenkiintoinen vierailukohde on myös Phraya Nakhon Cave -luola, ja vaikka kävelymatka luolalle onkin melko pitkä ja vaikeakulkuinen, niin vaivannäkö kannattaa.

Sai Noi

Tämä pieni ja rauhallinen kallioiden ympäröimä ranta sijaitsee Khao Taon alueella, noin 13 kilometrin päässä Hua Hinista etelään. Rannalla on ravintola.

Phuk Thain

Phuk Thain -ranta on thaimaalaisten itsensä suosiossa, ja ranta sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Cha-Amista pohjoiseen. Rannalla on useita yksinkertaisia, paikallisia ravintoloita.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Hua Hinissa on parisenkymmentä paikallista ja kansainvälistä ravintolaa.

Kala ja äyriäiset

Parhaimmat kala- ja äyriäisravintolat löytyvät yömarkkinoilta sekä Khao Takiabin luota. Ravintoloiden ruokalistat muistuttavat paljon toisiaan, ja tarjolla on paljon erilaisia kalaruokia sekä usein myös thaimaalaisia ja länsimaisia ruokia.

Yömarkkinat

Täällä on useita pieniä katukeittiöitä ja ruokakojuja, joissa on tarjolla kaikenlaista pienistä grillivartaista vastapaahdettuun maissiin, hedelmien kanssa nautittaviin pannukakkuihin ja pienellä kaasuliedellä valmistettuihin perinteisiin thairuokiin. Markkinoilla pääset maistelemaan paikallisia herkkuja edullisesti. On suositeltavaa valita sellainen ruokapaikka, jossa raaka-aineet ovat nähtävillä. Kannattaa maistaa myös herkullisia thaimaalaisia roti-pannukakkuja.

Ruoka ja juoma Thaimaassa

Thaimaalainen keittiö, etenkin maan rannikolla, pohjautuu riisiin ja nuudeleihin, joiden lisänä käytetään tuoreita raaka-aineet. Ensisilmäyksellä ruokalistat saattavat vaikuttaa hurjan pitkiltä, mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että kyseessä on muutamien ruokalajien useat erilaiset variantit. Wokit valmistetaan usein niin, että riisi ja nuudelit tarjoillaan erikseen. Perinteinen thaimaalainen ruokalaji Phad Thai koostuu juuri nuudeleista, tofusta, kananmunasta, vihanneksista ja maapähkinärouheesta.

Paistettu riisi

Paistetusta riisistä (fried rice) on useita erilaisia variaatioita. Riisiä tarjoillaan katkarapujen, kanan, kasvisten, lihan tai jonkun muun saatavilla olevan ainesosan kanssa. Paistettua riisiä on tarjolla kaikkialla, ja se tarjoillaan aina tuoreena, joten vatsataudin vaaraa ei ole.

Riisi ja curry

Tyypillistä thaimaalaista pikaruokaa on curry ja riisi, jolloin pöytään tarjoillaan lautasellinen riisiä, johon sitten lisätään itse erilaisia curryja pöydässä olevista kulhoista. Variaatioita on niin monia kuin on kokkejakin. Ero paistettuun riisiin tai nuudeleihin on se, että curryt ovat yleensä todella voimakkaasti maustettuja, joten ne eivät sovi kaikkein herkimmille makuhermoille.

Salaatit

Salaatit ovat kolmas tärkeä osa thaimaalaista keittiötä. Thaimaalaiset salaatit ovat kuitenkin kaukana tavallisista vihersalaateista, ja ne sisältävät yleensä kanaa, katkarapuja, mustekalaa tai muuta lihaa. Riisiä sisältävä salaatti on mainio lounas. Kannattaa varautua siihen, että thaimaalaiset salaatit ovat usein todella vahvasti maustettuja ja salaatin koristeena saattaa olla tuoretta vihreää ja punaista chiliä.

Keitot

Keitot ovat myös tärkeä osa thaimaalaista ruokakulttuuria. Keittoja on sekä kirkkaita että paksuja, ja useat näistä paksummista varianteista ovat kookospohjaisia, jolloin maku on hieman makea. Keitto on thaimaalaisen aterian itsestään selvä osa täydentävänä makuelämyksenä.

Juomat

Tyypillisimmät thaimaalaiset olutmerkit ovat Singha ja Chang. Molemmat näistä sopivat erinomaisesti Thaimaan ilmastoon, sillä ne sammuttavat pahimmankin janon. Singha on aavistuksen makeampi kuin Chang. Näiden paikallisten oluiden lisäksi Thaimaassa voi törmätä myös tunnettuihin eurooppalaisiin merkkeihin, kuten Heineken ja Carlsberg. Toinen suosittu thaimaalainen juoma on viski, ja monet sekoittavat siihen mielellään Coca Colaa tai tonic-vettä. Mukavan viilentäviä juomia ovat myös jääkahvi ja jäätee.
Hua Hinissa on melko rauhallinen yöelämä, mutta silti täällä on melko laaja valikoima baareja, kahviloita, diskoja ja yökerhoja. Yöelämä on keskittynyt Hilton Hua Hin -hotellin alapuolelle, kaupungin keskustaan.
Ostokset
Hua Hinissa on hyvät shoppailumahdollisuudet. Täällä on useita pikkukauppoja ja kojuja katujen varsilla, ja tarjolla on matkamuistoja, vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa, ruokaa, hedelmiä jne. Hua Hin Market Village on kaupungin suurin ostoskeskus ja viihdekompleksi. Tässä ilmastoidussa ja kolmikerroksisessa ostoskeskuksessa on monipuolinen valikoima muotia ja tunnettujen merkkien tuotteita. Suosituin ostospaikka ovat paikalliset markkinat, joilla voi tehdä todellisia löytöjä.

Päivämarkkinat (Chat Chai)

Paikallisilla markkinoilla myydään kaikkea elävistä kanoista tuoreisiin äyriäisiin, hedelmiin, kukkiin ja vihanneksiin. Todellinen elämys on tulla markkinoille aikaisin aamulla, jolloin täällä voi nähdä paikallisia munkkeja. Markkinat sijaitsevat Sra Song Roadilla, lähellä yömarkkinoita.

Yömarkkinat

Yömarkkinat ovat enemmän turisteille suunnatut ja avautuvat illan hämärtyessä Dechanuchit Roadin varrella. Täällä myydään vaatteita, matkamuistoja, hedelmiä, kenkiä, leikkikaluja, käsitöitä ja paljon muuta. Lisäksi täällä on lukuisia ruokapaikkoja, joissa paikalliset sekä turistit syövät hyvää ja edullista ruokaa.

Grand Market

Nämä markkinat ovat suunnilleen samanlaiset kuin yömarkkinat, mutta valikoimat ovat hieman laajemmat. Tarjonta tosin saattaa vaihdella viikosta toiseen, sillä paikalla on eri myyjiä. Grand Market -markkinat sijaitsevat San Paolo Hospital -sairaalan vieressä.

Cicada

Trendikkäillä Cicada-markkinoilla on tarjolla matkamuistoja, vaatteita, sisustusesineitä ja second hand -tuotteita. Markkinat ovat avoinna viikonloppuisin.

Hua Hinin kelluvat markkinat

Kelluvilla markkinoilla on tarjolla käsitöitä, matkamuistoja ja ruokaa. Markkinat sijaitsevat noin 20 minuutin tuk-tuk-matkan päässä Hua Hinista.

Pae Mai Market

Näillä markkinoilla näkee lähinnä paikallisia, ja tarjolla on kaikkea hedelmistä ja vihanneksista tietokoneisiin ja muihin kodin laitteisiin.
Liikunta ja treeni
Hua Hinissa voit harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten sulkapalloa, golfia ja tennistä.

Golf

Hua Hinissa ja Cha-Amissa on erittäin hyvät mahdollisuudet pelata golfia. Alueella on useita hyviä golfkenttiä, kuten Lake View, Majestic Creek, Royal Hua Hin, Springfield, Black Mountain ja monia muita. Viikonloppuisin monet bangkokilaiset tulevat tänne pelaamaan golfia, ja kentillä voi olla tungosta.

Varaa golfajat Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivujen kautta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet

Thainyrkkeily - Muay Thai

Thaimaan kansallisurheilulaji Muay Thai eli thainyrkkeily kehitettiin alun perin sodassa käytävää lähitaistelua varten. Perinteet ja perinteiden kunnioittaminen ovat tärkeitä. Vaikka ottelut voivat olla rajuja, on silti tärkeää, että ottelijat osoittavat kunnioitusta toisilleen sekä valmentajaa kohtaan. Ennen ottelua nyrkkeilijät esittävät Wai Khru Ram Muay -rituaalin (wai tarkoittaa tervehdystä ja khru opettajaa), jolla osoitetaan kunnioitusta valmentajaa kohtaan. Tervehdysrituaalin aikana nyrkkeilijöillä on mongkon-päänauha, ja ottelussa käytetään myös ranteisiin kiinnitettyjä onnenamuletteja. Ottelut kestävät 5 x 3 minuuttia, ja niiden välillä on 2 minuutin tauot. Yksi tuomari on aina kehässä, ja kolme tuomaria laskee pisteitä kehän ulkopuolella. Pisteiden lasku aloitetaan yleensä vasta kolmannella kierroksella. Thainyrkkeilyssä sallittuja ovat potkut, lyönnit, kyynärpäälyönnit, polvipotkut ja kevyet heitot. Thainyrkkeilyottelu on suosittu aktiviteetti niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Thaihieronta

Hua Hinissa kannattaa suoda itselleen hemmotteluhetki spa-hoitolassa. Pitkän rantapäivän jälkeen on ihana rentoutua kaikessa rauhassa miellyttävässä ympäristössä ja nauttia ihanista hoidoista. Voit itse valita haluamasi hieronnan. Tarjolla on perinteistä thaimaalaista hierontaa, perinteisempää öljyhierontaa, aromaterapiaa ja kaikenlaisia muita hoitoja.
Nähtävää on paljon, joten kannattaa lähteä retkelle lähiympäristöön.

Maruk Khatayawan Palace

Hua Hinin ja Cha-Amin välissä sijaitsee Thaimaan kuninkaan Rama VI:nnen kesäpalatsi. Palatsi on rakennettu thaimaalaiseen tyyliin 1080 pilarin päälle. Alueella on tarkat pukeutumissäännöt, polvien ja olkapäiden tulee olla peitettyinä.

Hua Hinin kelluvat markkinat

Kelluvat markkinat sijaitsevat noin 20 minuutin tuk-tuk-matkan päässä Hua Hinin keskustasta. Näillä markkinoilla myydään käsitöitä, matkamuistoja ja ruokaa.

Hua Hin Hills

Hua Hinin ulkopuolella sijaitseva viihtyisä viinitarha. Matkalla tänne pääset nauttimaan upeista maisemista.

Khao Hin Lek Fai

Näköalapaikka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Hua Hinin keskustasta, Grand Hotelin takana. Tänne on mukava tehdä vaikka kävelyretki, ja perillä on myös pieni kahvila. Näköalapaikalta on mahtavat näkymät Hua Hinin yli.

Hua Hin Fishing Pier

Hua Hinin kalasatamassa on useita ravintoloita. Täällä voit katsella kalastajia työssään, kun he tulevat maihin päivän saaliin kanssa.

Wat Huey Mongkhon

Tämä tunnetun munkin Luang Pho Thuadin mahtava patsas on suosittu vierailukohde Hua Hinissa vierailevien thaimaalaisten keskuudessa.

Hua Hinin rautatieasema

Tämä varmasti Thaimaan kauneimpiin rautatieasemiin kuuluva rakennus muistuttaa piparkakkutaloa. Asema on rakennettu kuningas Rama VI:nnen ollessa vallassa.

Rautatiehotelli

Jos haluat nähdä, miltä Hua Hin näytti 1920-luvulla, kannattaa pistäytyä rautatiehotellissa, joka on nykyään Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin. Hotelli on rakennettu kauniiseen kolonialistiseen tyyliin, ja se sijaitsee rannalla. Vaikka asuisitkin toisessa hotellissa, voit vierailla tämän hotellin museossa, jossa on nähtävänä vanhoja valokuvia Hua Hinista. Sen jälkeen voit istahtaa virkistäytymään hotellin teehuoneeseen.

Idän pikajuna

Tämä maailman tunnetuimpiin juniin lukeutuva Idän pikajuna kulkee Bangkokin ja Singaporen välillä. Joskus juna pysähtyy myös Hua Hinissa, jolloin sitä on mahdollisuus tulla ihastelemaan rautatieasemalle. Lisätietoa aikataulusta saat hotellistasi.

Apinatemppeli

Apinatemppeli sijaitsee Khao Takiabin vuorella, noin viiden kilometrin päässä Hua Hinista etelään. Täällä on mahdollisuus syöttää apinoita myynnissä olevilla banaaneilla ja maapähkinöillä, ja tämä kohde onkin erittäin suosittu turistien keskuudessa. Huomaa, että apinat ovat todella nokkelia ja nopeita liikkeissään, ja niitä tulee kunnioittaa.
Kulkuyhteydet
Emme suosittele autolla tai muullakaan moottoriajoneuvolla ajamista, sillä vakuutukset eivät yleensä sisälly vuokrahintoihin, ja liikenne on todella kaoottista. Kannattaa sen sijaan vuokrata auto ja kuljettaja.
Thaimaassa on helppo liikkua paikasta toiseen omin päin. Hua Hinissa on kätevintä liikkua jalkaisin. Hua Hinin ja Bangkokin välillä kulkee junia ja busseja, ja matkustaminen on edullista.

Kävellen paikasta toiseen

Hua Hinissa on kätevintä liikkua kävellen. Kaupunki on pieni, joten kaikki on täällä sopivan etäisyyden päässä. Hua Hinin läpi kävelee noin puolessa tunnissa.

Tuk-tuk

Tuk-tuk on kolmi- tai nelipyöräinen moottoripyörä, jossa on katto. Tuk-tuk on yksi tavallisimmista kulkuneuvoista Thaimaassa. Lyhemmille matkoille voit vuokrata tuk-tukin meno-paluumatkalle, jolloin kuljettaja odottaa sen aikaa, kun tutustut nähtävyyksiin tai voi myös halutessasi toimia oppaana. Tuk-tukin voi pysäyttää lennosta, sovi hinnasta aina etukäteen. Hua Hinissa kulkee myös iso valkoinen tuk-tuk, joka lähtee rautatieasemalta.

Riksakyyti

Polkupyörätaksi eli riksa on hitaampi kyyti kuin tuk-tuk, mutta se on mukava tapa katsella maisemia ja samalla vältyt pakokaasuilta ja liikenteen melulta. Hua Hinissa on muutamia riksoja.

Moottoripyörätaksit

Moottoripyörätaksi on nopeampi kulkuväline kuin tuk-tuk, mutta moottoripyöräonnettomuudet ovat melko yleisiä, joten emme suosittele näitä takseja.

Songthaew

Nämä vihreät paikallisbussit ovat avolavaisia pakettiautoja, joissa on penkit.

Polkupyörät

Hua Hinissa on muutamia polkupyörävuokraamoja.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Hua Hin on omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin henkilöluntaa.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus. Jos olet viimeisten 10 päivän aikana matkustanut maassa, joka on keltakuumealuetta, tarvitset keltakuumerokotetodistuksen Thaimaahan saapuessasi.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olet itse vastuussa siitä, että tarkistat lomakohdettasi koskevat ajankohtaiset lait ja säädökset. Välttääksesi mahdolliset yllätykset tutustu maan säädöksiin ja tapoihin etukäteen, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Thaimaassa sähkötupakan tuonti ja käyttäminen on kielletty. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

Juhlapäivät

Kuningattaren syntymäpäivä 12. elokuuta
Entisen kuninkaan syntymäpäivä 5. joulukuuta ja kuolinpäivä 13. lokakuuta.
Loy Krathong (valon juhla), marraskuun puolivälissä.
Näiden juhlapyhien aikana ei myydä tai tarjoilla alkoholia.

Valuutta ja maksaminen

Baht (THB). Bahtia on kolikoina 1,5 ja 10, sekä seteleinä 20, 50, 100, 500 ja 1000. Vaihda euroja Bangkokin lentokentällä tai perillä lomakohteessa. Luottokortit (EuroCard, MasterCard ja Visa) hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja ja vaihtotoimistoja on Hua Hinissa.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Kesällä Suomen aika + 4 tuntia, talvella Suomen aika + 5 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Thai. Moni turismialalla työskentelevä puhuu myös jonkin verran englantia.

Lisätiedot

Peitä polvet/olkapäät palatseissa ja temppeleissä käydessäsi. Miehillä oltava pitkäthousut. Umpikengät, mutta myös sandaalit käyvät, jos niissä on nilkan ympäri menevä remmi. Hua Hinin/Cha-Amin hotellialueilla on suuria korkeuseroja.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä n. 9 t 45 min

Näin matkustat tänne

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Hua Hiniin reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Bangkokin kentälle.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Lento laskeutuu Bangkokin lentokentälle. Bangkokin lentokentältä kuljetus Hua Hiniin kestää noin 2 tuntia 30 minuuttia - 3 tuntia (noin 230 km). Liikenneruuhkat vaikuttavat ajoajan kestoon.
Sää
 • tammikuu
31°20°
8
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°22°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
35°25°
8
Aurinkotuntia/pv
29°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
32°24°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
32°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • elokuu
32°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
10
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
30°22°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
30°25°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Hua Hin
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.