Matkat – Koh Mook

Koh Mook tarkoittaa sanatarkasti käännettynä Helmisaarta. Rauhallisella ja vehreällä saarella on upeita rantoja, ja se on kuin tehty kahdenkeskisiä lomia ajatellen.
Koh Mookin pieni, rauhallinen saari sijaitsee aivan Trangin rannikon edustalla, Koh Lantan eteläpuolella. Täällä vietät lomasi perinteisen Thaimaan-loman tyyliin: voit rentoutua vaikka koko päivän hiekalla loikoillen ja lämpimässä vedessä uiden. Jos pidät sukeltamisesta ja snorklaamisesta, sinulla on vielä yksi syy lisää matkustaa tänne – saarta ympäröivä meri on täynnä värikkäitä kaloja.

Emerald Cave – smaragdiluola

Saaren tunnetuin nähtävyys on Emerald Cave eli smaragdiluola, jonne pääsee veneellä ja uimalla. Määränpäässä odottaa kaunis laguuni, josta näkyy vain vilaus taivasta jyrkkien kallioiden keskeltä. Luolaretki on ihastuttava elämys! Lähistöllä on myös monia saaria, joille voi tehdä retkiä, esimerkiksi Koh Ngai ja Koh Kradan.

Tjäreborgin hotelli rannalla

Sivalai Resort -hotellimme sijaitsee niemenkärjellä, jonka molempia puolia reunustavat liidunvalkoiset hiekkarannat. Täällä nautit rennosta tunnelmasta viihtyisissä beach villa -huoneissa. Hotellissa on ravintola, uima-allas ja lastenallas, ja mikäli kaipaat hieman vaihtelua, lähimpään kylään ja sen pieniin ravintoloihin on vain kilometrin matka.

Yhdistelmämatka

Monet haluavat yhdistää Koh Mookin lomaan oleskelun jossakin toisessa kohteessa, kuten Ao Nangissa tai Koh Lantalla. Suunnittele oma unelmalomasi! Kun lennät joustavasti reittilennoilla, voit päättää itse matkasi keston ja ajankohdan. Matkustaa voit sekä kesällä että talvella.

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Mook

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Koh Mook