Matkat – Patong Beach

Patong Beachillä voit tehdä ostoksia ja nauttia yöelämästä, retkistä sekä uimisesta kilometrin pituisella rannalla.
Patong on matkakohteena kuin houkutteleva ja eksoottinen buffetpöytä, jossa on jokaiselle jotakin. Missä muualla voisit syödä illalliseksi jättihummeria, ostaa käsintehtyjä pukuja, kokeilla benjihyppyä, katsoa thainyrkkeilyä, tanssia uusimpien hittien tahtiin klubilla, nauttia auringonlaskusta ja siemailla juomia lähestulkoon yhden korttelin alueella? Patong on Phuketin alueen suosituin kohde, sekoitus markkinoita ja kansanjuhlaa, jotka alkavat auringon noustessa ja jatkuvat pitkälle yöhön. Täältä löydät kaikkea vesihiihdosta ja hieronnasta pieniin rantabaareihin, valtaviin yökerhoihin ja laajaan ravintolavalikoimaan. Päivät kuluvat usein rannalla tai tutustumalla Patongin lähes loputtomiin ostosmahdollisuuksiin, ja illan tullessa kutsuu huvi- ja ravintolakortteleiden intensiivinen yöelämä, jonka neonvalot loistavat pikkutunneille asti.

Patong Beach

Patong on lomalaisten suosiossa tietenkin myös rantansa vuoksi, joka toimii erinomaisena vastapainona kaupungin viihde-elämälle. Jos siis haluat hieman vaihtelua muihin aktiviteetteihin, lähde kolmen kilometrin pituiselle rannalle rentoutumaan ja nauttimaan auringosta ja uimisesta. Jos jano tai nälkä yllättää, lähistöllä on aina baareja tai ravintoloita.

Hotelleja jokaiseen makuun

Halusitpa sitten asua lähellä keskustaa, rantaa tai sekä että, edullisesti tai ylellisesti, Tjäreborgin valikoimasta löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan hotellin. Valikoimassamme on myös huoneistohotelleja. Yksi suosituimmista hotelleistamme Patongissa on Duangjitt Resort & Spa, joka sopii erinomaisesti myös lapsiperheille.

Ihania retkikohteita

Jos haluat nähdä oman kohteesi lisäksi enemmän Phuketin saarta, pääset tuk-tukilla tai pitkähäntäveneellä helposti tekemään retkiä saaren eri osiin, joissa sinua odottavat autiot rannat, vanhat temppelit, kulttuurikohteet ja viidakkomaisema. Lyhyen venematkan päässä voit myös kokeilla sukeltamista.
Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hotelleja keskustassa
  • Kilometrin pituinen hiekkaranta
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää

Muiden mielipiteet kohteesta Patong Beach

Tee matkahaku – Patong Beach