PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Koh Samet

   
  30.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Vuonna 2014 lähenin poikaystävän kanssa Thaimaan. Se oli niin ihana matka! Olimme siellä melkein kaksi viikkoa ja juhlimme Joulua siellä. Thaimaa on uponnut sydämeeni. Rakastan eksootisia paikkoja. Siinä on kaikki - kauniita rantoja, vesiputoksia, mielenkiintoisiä retkejä, ystävällisiä ihmisiä, herk ullinen ruoka, yöelämä, halvat hinnat. Ratsastimme norsuilla, uimme kuumissa lähteissä, kävimme venellä kelluvilla markkinoilla, asuimme pari päivää Kwai-joella (hotellissa, joka rakenettu vedellä, uimme Kwai-joessa 1 km), saimme thaihierontaan, kävimme puutarhassa, vanhoissa temppeleissä, kävimme kauniilla saarella. Olen todella nauttinut matkasta! Sain paljon motivaatiota matkan jäkeen ja alkoin opiskella paremmin ! :) Hotelli - Leganya, Pattaya

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Samet

  Rusketusraidat 
  27.5.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Koh Samet on pieni saari Rayongin edustalla. Saaren rannat ovat valkoiset ja vesi kirkasta. Ihmiset ovat ystävällisiä mutta puhuvat heikosti englantia. Kylässä on baareja ja ravintoloita enemmän. Raivntolissa saa hyvää palvelua ja erinomaista thai ruokaa. Saarella ei juurikaan ole ostosmahdollisuuks ia. Kannattaa vuokrata mopo ja lähteä kiertelemään saarta. Varudu surkeassa kunnossa oleviin teihin!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2008

  Kommentoi matkakertomusta