Kuntoilu, Sunwing Kamala Beach

Kuntoilu, Sunwing Kamala Beach

Kuntoilua altaassa, hierontaa puutarhassa

Sunwing Kamala Beachissä voit sekä treenata että hemmotella itseäsi hieronnalla auringon alla. Osallistu ohjatulle vesiaerobic-tunnille uima-altaalla ja nauti sen jälkeen maailmankuulusta thaihieronnasta Thai Spassa puutarhassa! Mikäli olet kiinnostunut golfin pelaamisesta, niin Sunwing Kamala Beachin lähellä on myös useita hienoja golfkenttiä.

Jos haluat välillä viettää tuokion varjossa, niin se käy helposti. Fitnesscenterissä on tarjolla erilaisia kuntoilumahdollisuuksia jokaiseen makuun ja vetäjät ovat ammattitaitoisia ja innostuneita. Jos haluat mieluummin treenata itseksesi, niin kuntosalilla on käytettävissä sekä irtopainoja että kuntolaitteita. Toisin sanoen Sunwing Kamala Beachissä on todella hyvät liikuntamahdollisuudet aktiivisille lomalaisille.

Kuntosali

Kuntosali

Voimaharjoittelua siisteissä harjoitustiloissa, täysin ilmaiseksi. Voit treenata omin päin ype=capage pageid=30009391}kuntosalilla irtopainoilla tai kuntosalilaitteilla. Ikäraja 13 vuotta.

Lisätietoa kuntosaleista

Kuntoilu

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos aloitettaisiin päivä Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesiaerobic-tunnille? Tai kiinnostaisiko sinua kenties vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Hotellissa tiedetään kuinka mieli pidetään korkealla ja kunto huipussaan myös lomalla. Kaikilla ohjatuilla tunneilla ikäraja on 15 vuotta. Treenisali on yhteiskäytössä naapurihotelli Sunprime Kamala Beachissä asuvien lomalaisten kanssa.

Kroolikurssi

Vapaauinti/Krooliuinti aloittelijoille, 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille

Kurssi sopii sekä aikuisille että lapsille. Kurssin kolmen oppikerran aikana opit krooliuinnin perusteet ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Pääpaino on uintitekniikan perusteissa, eli oikeissa veto- ja potkuliikkeissä, hengitystekniikassa sekä oikeanlaisessa vartalon liikkeessä ja uintiasennossa. Tavoitteena on uida krooliuintia oikealla hengitystavalla vähintään 25 metriä.

Aiempi kokemus: Uimataito (vähintään 200 m rintauintia syvässä vedessä)
Kurssin kesto: 3 oppituntia * 40 minuuttia
Aika: 16.12.2017-1.3.2018, aamu- tai iltapäivisin. Voit ilmoittautua kurssille, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.

Lue lisää Sunwing-uimakoulusta.


Sunwing-uimakoulu

Yksityinen uimaopettaja

PT - Yksityinen uimaopettaja

Yksityinen opetus, joka on mukautettu kurssilaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Voit esimerkiksi harjoitella krooliuinnin perusteita tai parannella ja hioa omaa uimatekniikkaasi, jos perusteet ovat jo hallussa. Yhdessä oman uimaopettajasi kanssa teette harjoitussuunnitelman ja sovitte yhden tai useamman harjoituskerran, jotta saavuttaisit henkilökohtaiset tavoitteesi.

Aiempi kokemus: Aiempaa kokemusta ei edellytetä, oppitunnit suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten toiveiden mukaan
Kurssin kesto: 1 oppitunti * 40 minuuttia
Kausi: 16.12.2017-1.3.2018 aamu- tai iltapäivällä. Voit ilmoittautua kurssille, mikäli saavut hotelliin keskiviikkona tai perjantaina.


Vesiaerobic

Vesiaerobic

Yksi Sunwing Family Resortsin hauskimmista kuntoilumuodoista on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Nyt sinulla on mahdollisuus pulahtaa altaaseen ja osallistua ohjatulle vesiaerobic-tunnille, jonka ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Juoksu

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Urheilua ja treenausta

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa järjestävät Sunwing Family Resortsin aktiviteettioppaat erilaista urheilullista tekemistä. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Golf

Golf

Sunwing Kamala Beachin lähellä on useita hienoja golfkenttiä. Help Deskin henkilökunta auttaa sinua mielellään peliaikojen varaamisessa.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana hotellissa järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Henkilökunta

Kaikilla ohjatuilla tunneilla on koulutetut ohjaajat.

S.A.T.S logo