Vaellusmatkat Gran Canarialle

Vaellusretket Gran Canarialla

Jos kaipaat lomallasi muutakin kuin pelkästään aurinkoa ja uimista, niin silloin suosittelemme sinulle vaellusretkiä Gran Canarialla. Maisemat ovat todella uskomattomia, ja Gran Canarialla on vaellusreittejä yli 800 kilometriä. Saaren sijainti ja korkeus suhteessa merenpintaan saavat aikaan sen, että saarella on neljä erilaista ilmastovyöhykettä. Se puolestaan tarkoittaa, että maisemat muuttuvat nopeasti ja paljon. Jo yhden päiväretken aikana kuljet useimmiten useamman ilmastovyöhykkeen läpi ja saat nauttia todella erilaisista luontoelämyksistä.

Gran Canarialla vaeltaminen on monin tavoin erityistä. Sen vuoksi suosittelemmekin, että lähdet vaeltamaan oppaan kanssa, joka tuntee hyvin Gran Canarian sääolosuhteet ja vaellusreitit. Meillä on hyviä kokemuksia vuoristovaelluksia järjestävästä Rocky Adventuresista, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Heidän järjestämillään päivävaellusretkillä on mukana aina vähintään kaksi skandinaavisia kieliä puhuvaa opasta. Heiltä voi lainata reppuja, vaellussauvoja sekä tuulitakkeja ja vaelluskengät voi vuokrata. Ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen saavuttuasi kohteeseen, kun haluat lisätietoja Gran Canarialla järjestettävistä vaellusmahdollisuuksista.

Miksi Gran Canarialla kannattaa lähteä vaeltamaan?

  • Yli 800 kilometriä vaikeustasoltaan erilaisia vaellusreittejä
  • Ainutlaatuiset vaellusmahdollisuudet kattavat useamman ilmastovyöhykkeen
  • Hienot luontoelämykset ja paljon erilaista nähtävää
  • Ilmasto on miellyttävä vuoden ympäri
  • Kokeneet vuoristo-oppaat, joilla hyvä paikallistuntemus
  • Täällä on yksi Gran Canarian parhaimmista perhehotelleista sekä yksi parhaimmista aikuisille suunnatuista hotelleista

Esimerkkejä Gran Canarian vaellusretkistä

Hotellisuosituksen vaelluslomalle

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

Aikuiseen makuun suunnitellussa Sunprime-hotellissa elämä sujuu vähän rauhallisemmin. Hotellissa on useampi lämmitetty uima-allas ja kuntosali sekä ohjatutu ryhmäliikuntatunnit ovat maksuttomia. Suosittelemme myös hotellin aamiaista sekä hinta-laatusuhteeltaan edullisia ateriapaketteja.

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Sunwing-hotellissa vietät parhaan perheloman. Hotellissa on suuri uima-allasalue ja paljon aktiviteetteja niin pienille kuin isommillekin. Ja kun haluat viettää erittäin helpon loman, varaa perheelle all inclusive!