Useista Tjäreborgin San Agustínissa sijaitsevista hotelleista on kävelymatka sekä rannalle että ravintoloihin.
San Agustín on suosittu, vieraanvarainen ja hyvin toimiva lomakohde, jonne Tjäreborg on järjestänyt matkoja jo 60-luvulta lähtien. San Agustín on edelleenkin yksi suosituimmista kohteistamme, jonne monet vieraamme palaavat vuosi toisensa jälkeen. Se on todellinen klassikokohde, joka saa aina erinomaiset arvosanat vierailtamme. San Agustínin parhaita tuntomerkkejä ovat matalat rakennukset ja tumma laavahiekkainen ranta. Ylempänä rinteessä olevista hotelleista pääsee rannalle kätevästi joko sillan kautta tai suuren tien ali tunnelia pitkin. Muutamia vuosia sitten valmistui uusi rantakatu San Agustínista etelän suuntaan. Rantakatua pitkin pääsee entistä helpommin kävellen Playa del Inglésiin nauttimaan kaupungin ostos- ja huvittelutarjonnasta, ja katu jatkuu aina Maspalomasin rannalle asti.

Syö hyvin San Agustínissa

San Agustínissa on paljon ravintoloita ja niiden ruokalistoilla on tarjolla on kaikkea mahdollista paellasta ja tapaksista ranskalaisiin, italialaisiin ja amerikkalaisiin ruokiin. Pienemmissä ravintoloissa pääset nopeasti kanta-asiakkaaksi. Huvielämää on tarjolla muutaman baarin verran. Jos kaipaat reippaampaa menoa, silloin kannattaa suunnistaa Playa del Inglésiin, jossa on enemmän baareja, yökerhoja ja musiikkiesityksiä.

Tunnetut hotellit

Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit valita useasta klassisesta hotellista, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Tällaisia ovat esimerkiksi Norcopia ja San Agustín Beach Club, jotka ovat kävelymatkan päässä sekä rannasta että keskustasta. Voit päättää, haluatko asua aivan rannan tuntumassa vai hieman ylempänä, hotellihuoneessa vai huoneistossa, All Inclusivella vai ilman – San Agustínissa sinulla on paljon valinnanvaraa.

Valitse matkustustapasi San Agustíniin

San Agustíniin voit matkustaa joko mukavalla tilauslennolla tai joustavalla reittilennolla, joista jälkimmäisellä voit valita itse matkasi pituuden. Talvikaudella voit valita myös lyhyemmän, neljän tai viiden päivän matkan, jos haluat pienen tauon talven pimeydestä. Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon, voit valita parhaista hotelleistamme, käyttää palveluitamme ja tietenkin myös lähteä mukaan retkillemme.
Hyvä tietää
 • Upeita hiekkarantoja
 • Paikallisia ravintoloita
 • Lyhyt lentokenttäkuljetus
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Suosittuja hotelleja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta San Agustin

Rannat
Playa de San Agustín on 400 metriä pitkä ranta, joka on sieltä täältä hieman kivinen. Rannalle on myönnetty Blue Flag -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että muun muassa rannan uimaveden, siivouksen ja palveluiden laatu sekä soveltuvuus liikuntarajoitteisille ovat korkealla tasolla. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Playa de las Burras

Playa de las Burras on ensimmäinen ranta, joka tulee vastaan saavuttaessa rantakatua pitkin Playa del Inglésistä päin. Pientä hiekkaosuutta lukuun ottamatta ranta koostuu pyöreistä pikkukivistä, eikä se ole kaikista paras uimapaikka. Hieman edempänä alkaa varsinainen hiekkaranta. Rantakadun varrella on joitakin yksittäisiä ravintoloita. Hiekka on hienojakoista ja melko tummaa, ja siksi siitä tulee hyvin lämmintä auringon paistaessa täydeltä taivaalta. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Jos rannalla ei ole varoituslippuja, varo uidessasi suuria aaltoja. Nousuveden aikaan saattaa ajoittain esiintyä voimakkaita virtauksia ja aaltojen imu voi viedä ulapalle päin.

Maspalomasin ranta ja rantapromenadi

San Agustíninista pääsee rantapromenadia pitkin Playa del Inglésiin ja siitä edelleen Maspalomasin rannalle. Tämä rantakadun osuus on myös suosittu lenkkeilypaikka, koska suuri osa siitä on varjossa aamuyhdeksään saakka.
Ruoka, juoma ja yöelämä
San Agustínissa on hyvä valikoima ravintoloita. Täältä saat kaikkea paellasta ja tapaksista ranskalaiseen, italialaiseen ja amerikkalaiseen ruokaan. Monet ravintolat ovat keskittyneet San Agustínin ostoskeskukseen.
San Agustínin yöelämän muodostavat pääasiassa muutama baari ja pubi, joista useimmat sijaitsevat ostoskeskuksessa. Enemmän viihdettä on tarjolla Playa del Inglésissä, jossa on paljon baareja, yökerhoja ja musiikkiesityksiä.
Ostokset
San Agustínin ostoskeskuksesta löydät kaiken välttämättömän. Täällä on muutamia kauppoja, supermarket ja apteekki.

Ostokset San Agustínin ulkopuolella

San Agustín sijaitsee lähellä Playa del Inglésiä ja Maspalomasia, joten jos kaipaat laajempia ostosmahdollisuuksia, kannattaa suunnata näihin kohteisiin. Saaren monipuolisimman ostostarjonnan löydät Las Palmasista.
Liikunta ja treeni
Täällä voit vaeltaa, pyöräillä sekä hyödyntää hotellien tarjoamia urheiluaktiviteetteja. Laajemman treenitarjonnan löydät viereisestä Playa del Inglésistä.

Maspalomas Golf

Tämä upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä San Agustínista, kivenheiton päässä luonnonsuojelualueesta hiekkadyyneineen.

Meloneras Golf

Todella upea 18-reikäinen kenttä Maspalomasin majakan länsipuolella, noin 12 kilometrin päässä San Agustínista. Tällä palmujen koristamalla kentällä golfin pelaaminen on todellinen luontoelämys – kentän taustalla siintää vuori ja vieressä aukeaa mahtava merimaisema. Viimeistä yhdeksän reiän silmukkaa pidetään koko Gran Canarian parhaimpana! Useat reiät kulkevat rantaviivaa pitkin ja näkymät ovat yli Atlantin. Osa rei'istä asettaa taidot ja keskittymiskyvyn todelliselle koetukselle, sillä joudut pelatessasi huomioimaan raviinit ja laaksomaisen maaston. Meloneras Golf -kentän on suunnitellut golfarkkitehti Ron Kirby, ja se soveltuu hyvin keskitasoisille ja taitaville pelaajille.

Golfia Gran Canarialla

Katso lisätiedot golfauksesta Gran Canarialla täältä. Joillekin golfkentille voit varata golfajan hyvissä ajoin etukäteen.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
San Agustínissa vietät rauhallisen ja rennon loman. Laajemman tarjonnan erilaisia aktiviteetteja löydät viereisistä kohteista Playa del Inglésistä ja Maspalomasista. Jos haluat rentoutua kylpylässä, erinomainen vaihtoehto on Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel, jossa on suuri spa-osasto ja tarjolla thalassoterapiahoitoja.
San Agustínista on helppo lähteä ihailemaan Playa del Inglésin ja Maspalomasin nähtävyyksiä. Voit tutustua lähemmin Gran Canariaan myös Tjäreborgin retkillä.
Retket
Kippis Gran Canarialle!
Kippis Gran Canarialle!
Tervetuloa viettämään iltapäivää ruuan ja juoman merkeissä. Retken hintaan sisältyy viinien maistelu ja paikallista pikkusyötävää.
Lisätietoa retkestä
Afrikat 69 -katamaraani
Afrikat 69 -katamaraani
Ihana päivä merellä Afrikat 69 -katamaraanilla. Ilmaiset juomat koko päivän sekä kevyt lounaslautanen.
Lisätietoa retkestä
Manner pienoiskoossa
Manner pienoiskoossa
Suosittu kokopäiväretki Gran Canarian kauniissa maisemissa, jonka aikana pääset kokemaan mahtavia luontoelämyksiä. Lounas ja ruokajuoma sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Idyllinen Mogan
Idyllinen Mogan
Hieno puolipäiväretki Puerto de Mogániin, Gran Canarian Venetsiaan! Retkipäivä on samalla myös markkinapäivä, joten pääset myös ostoksille. Lounas ja ruokajuoma sisältyy talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Multiacuatics
Multiacuatics
On ainutlaatuinen elämys nähdä delfiinejä ja valaita niiden oikeassa elinympäristössään. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Multiacuatic-katamaraanilla. Yksi juoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Vuoristovaellus Santa Lucia
Vuoristovaellus Santa Lucia
Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton! Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Gran Canarian uuteen puoleen. Lähde mukaan vaellukselle Santa Lucian kylään. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään lokakuun puolivälistä kesäkuun loppuun.
Lisätietoa retkestä
Vaellusretki Camino de la Plata
Vaellusretki Camino de la Plata
Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton, ja saat nähdä Gran Canarian uudesta näkökulmasta! Lähde vaeltamaan pitkin Camino de la Platan reittiä, 'Hopeatietä', jonka historia ulottuu aina guanchien aikaan asti. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään lokakuun puolivälistä kesäkuun loppuun.
Lisätietoa retkestä
Shopping & Sightseeing Las Palmasissa
Shopping & Sightseeing Las Palmasissa
Lähde mukaan kokopäiväretkelle provinssin pääkaupunkiin Las Palmasiin, joka sykkii kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja mukavia kahviloita.
Lisätietoa retkestä
Itapäiväristeily Afrikat 69 -katamaraanilla
Itapäiväristeily Afrikat 69 -katamaraanilla
Ihana iltapäivä merellä hienolla katamaraanilla. Retki sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat lähteä retkelle myöhemmin päivällä. Ilmaiset juomat koko risteilyn ajan sekä kevyt ateria sisältyy. Retki jäjrestetään kesäkaudella - viimeinen päivä on 28.10.2022.
Lisätietoa retkestä
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
Perchel Beach Clubissa voit nauttia mahtavasta merinäköalasta, uinnissa lämmitetyssä infinityaltaassa ja maukkaista ruoista ja juomista alueen ravintoloista ja baareista.
Lisätietoa retkestä
Tulivuoriretki
Tulivuoriretki
Nauti auringonlaskusta Gran Canarian korkeimmalta huipulta. Tällä retkellä pääset kokemaan, että saari on paljon muutakin kuin aurinkoa ja rantaa. Koe henkeäsalpaavia rotkoja, tulivuoren kraattereita, suuria kivimuodostelmia ja rehevää metsää.
Lisätietoa retkestä
Canyoning-retki Gran Canarian sademetsässä
Canyoning-retki Gran Canarian sademetsässä
Tällä retkellä saat kokea jännitystä, iloa ja luontoa. Canyoning on seikkailu-urheilulaji, joka sopii hyvin sekä ryhmille ja perheille. Tällä retkellä saat unohtumattoman lomakokemuksen.
Lisätietoa retkestä
Gran Canarian sademetsä
Gran Canarian sademetsä
Tällä retkellä pääset tutustumaan Gran Canarian vihreimpään puoleen, muinaiseen Bosque de Doramasiin. Nauti virkistävästä pulahduksesta luonnonaltaassa, vesiputousten lomassa, tutustu alueen eläimiin ja kasveihin sekä maistele paikallisia tuotteita.
Lisätietoa retkestä
The Red Canyon
The Red Canyon
Täällä pääset kokemaan eteläisen Gran Canarian vuoristomaisemaa, vierailemaan historiallisilla raunioilla, nauttimaan upeista maisemista ja maistelemaan paikallisia tuotteita. Koe Gran Canarian luonnon ja historian parhaat puolet.
Lisätietoa retkestä
Via Ferrata
Via Ferrata
Nauti jännittävästä luontoelämyksestä, jossa yhdistyy kiipeily ja patikointi upeissa maisemissa.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Gran Canaria on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
San Agustínissa kulkee useita bussilinjoja. Taksin voit tilata hotellistasi.

Bussit

San Agustínin yläpuolella kulkevan Avenida de la Union de Europa -tien varrella on bussipysäkit Agustín ja Clínica.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Karnevaalit ja Pride-festivaalit

Jokavuotiset karnevaalit Gran Canarialla ovat suuret kansanjuhlat. Las Palmasissa karnevaalit järjestetään yleensä helmi-maaliskuussa ja Maspalomasissa/Playa del Inglésissä maaliskuussa. Juhlahumua on luvassa vuorokauden ympäri. Musiikki ja muut juhlimisen äänet häiritsevät. Katuja suljetaan ajoittain, jolloin lentokenttäbussit eivät pääse ajamaan hotelliin asti ja vieraat joutuvat kävelemään matkatavaroiden kanssa loppumatkan. Etenkin Avenida Tirajanan varrella olevien hotellien ympäristössä on meluisaa, myöhään yöhön asti.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja, sirullinen luottokortti ei välttämättä toimi kaikissa automaateissa.

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Rappuja ja suuria tasoeroja.

Lue myös Hyvä tietää -osio sekä Tjäreborgin matkaehdot.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä ja Turusta n. 6 tuntia, Kuopiosta n. 7 t ja Vaasasta n. 6 t 40 min.

Näin matkustat tänne

San Agustiniin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa San Agustiniin joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Gandon lentokentälle, Las Palmasin ulkopuolelle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille San Agustínissa olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Las Palmasin lähellä olevalta Gandon lentokentältä San Agustínin hotelleihin kestää noin 30 min - 1 h 30 min (n. 28 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
21°16°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°17°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°18°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°19°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
25°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
26°22°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°22°
8
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°21°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
5
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
22°17°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – San Agustin
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.