Useista Tjäreborgin San Agustínissa sijaitsevista hotelleista on kävelymatka sekä rannalle että ravintoloihin.
San Agustín on suosittu, vieraanvarainen ja hyvin toimiva lomakohde, jonne Tjäreborg on järjestänyt matkoja jo 60-luvulta lähtien. San Agustín on edelleenkin yksi suosituimmista kohteistamme, jonne monet vieraamme palaavat vuosi toisensa jälkeen. Se on todellinen klassikokohde, joka saa aina erinomaiset arvosanat vierailtamme. San Agustínin parhaita tuntomerkkejä ovat matalat rakennukset ja tumma laavahiekkainen ranta. Ylempänä rinteessä olevista hotelleista pääsee rannalle kätevästi joko sillan kautta tai suuren tien ali tunnelia pitkin. Muutamia vuosia sitten valmistui uusi rantakatu San Agustínista etelän suuntaan. Rantakatua pitkin pääsee entistä helpommin kävellen Playa del Inglésiin nauttimaan kaupungin ostos- ja huvittelutarjonnasta, ja katu jatkuu aina Maspalomasin rannalle asti.

Syö hyvin San Agustínissa

San Agustínissa on paljon ravintoloita ja niiden ruokalistoilla on tarjolla on kaikkea mahdollista paellasta ja tapaksista ranskalaisiin, italialaisiin ja amerikkalaisiin ruokiin. Pienemmissä ravintoloissa pääset nopeasti kanta-asiakkaaksi. Huvielämää on tarjolla muutaman baarin verran. Jos kaipaat reippaampaa menoa, silloin kannattaa suunnistaa Playa del Inglésiin, jossa on enemmän baareja, yökerhoja ja musiikkiesityksiä.

Tunnetut hotellit

Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit valita useasta klassisesta hotellista, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Tällaisia ovat esimerkiksi Norcopia ja San Agustín Beach Club, jotka ovat kävelymatkan päässä sekä rannasta että keskustasta. Voit päättää, haluatko asua aivan rannan tuntumassa vai hieman ylempänä, hotellihuoneessa vai huoneistossa, All Inclusivella vai ilman – San Agustínissa sinulla on paljon valinnanvaraa.

Valitse matkustustapasi San Agustíniin

San Agustíniin voit matkustaa joko mukavalla tilauslennolla tai joustavalla reittilennolla, joista jälkimmäisellä voit valita itse matkasi pituuden. Talvikaudella voit valita myös lyhyemmän, neljän tai viiden päivän matkan, jos haluat pienen tauon talven pimeydestä. Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon, voit valita parhaista hotelleistamme, käyttää palveluitamme ja tietenkin myös lähteä mukaan retkillemme.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Lyhyt lentokenttäkuljetus
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Suosittuja hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta San Agustin

Tee matkahaku – San Agustin