Paikallisten suosikit

Pacon parhaat vinkit Gran Canarialle

Pacon parhaat vinkit Gran Canarialle

Paco Pedromo työskentelee Resort Service Mangagerina Sunwing Arguineguín Seafront -hotellissa ja on mitä luultavimmin Gran Canarian mukavin mies. Paco on työskennellyt hotellissa vuodesta 1992 alkaen ja on innokas opettelemaan skandinaavisia kieliä. Jos olet joskus vieraillut tässä hotellissa, olet todennäköisesti tavannut tämän iloisesti hymyilevän miehen.

Paco Pardomo

Paco Perdomo

Paco jos kuka tuntee Gran Canarian läpikotaisin. Hän on syntynyt ja kasvanut tällä saarella ja kävellyt läpi joka ikisen polun ja tietää saaren parhaat paikat. Tutustu Pacon parhaisiin vinkkeihin ja katso, millaisia kulinaristisia elämyksiä hotellisi lähettyvillä on ja millaisia mahdollisuuksia mielenkiintoisiin retkiin. Voit löytää jopa niin rauhaisan rannan, jossa ei ole ketään muita.

Ravintoloita

manchegojuustoa ja kinkkua

Cueva Pirata

  • Ravintola sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sunwing Arguineguín Seafront -hotellista ja on ehdottomasti helmi. Täältä on upea näköala merelle ja palvelu on fantastista puhumattakaan ruoasta. Mitä tahansa kokki laittaakin grillille, on makuelämys huippuluokkaa.

El Cayuco

  • Ravintola sijaitsee Playa de Arinagan rannalla, lähellä lentokenttää. Tänne kannattaa suunnistaa, kun haluat nauttia aidoista paikallisista mauista. Oma suosikkipaikkani, jossa käyn säännöllisesti – ja jossa maut ovat aina olleet mahtavia!

Retkikohteita

Risco Caido

Risco Caido de Gran Canaria on vuoristossa sijaitseva luonnonpuisto, jossa maisemat ovat täysin omaa luokkaansa. Täällä on vulkaanisia muodostelmia, luolia ja arkeologisia jäännöksiä, kuten temppeleitä saaren historian varrelta. Mitkään kuvailut eivät tee oikeutta tälle paikalle, tämä on koettava itse.

Tejeda

  • Todella kaunis kylä noin tunnin bussi- tai automatkan päässä hotellilta. Täällä on vehreää luontoa ja sen keskellä viehättäviä valkoiseksi kalkittuja taloja. Kerrassaan kaunista, ja Tejeda onkin aiemmin valittu koko Espanjan kauneimmaksi kyläksi. Suosittelen tekemään kävelyretken ylös kuuluisalle kalliomuodostelmalle.
Agüimes

Agüimes

  • Toinen todella kaunis ja hieman suurempi kylä, joka sijaitsee puolen tunnin matkan päässä hotellilta. Täällä on paljon upeita rakennuksia, museoita ja paljon muuta mielenkiintoista. Sala de arte de Agüimesissa on ilmaisia taidenäyttelyitä ja usein esillä myös pohjoismaisten taiteilijoiden töitä. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka!

Rannat

Arinaga

  • Arinagassa ja sen ympäristössä on paljon upeita rantoja. Oma suosikkini on Playa del Cabron, jossa tilaa on paljon ja mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaukseen ovat erinomaiset. Täällä on myös pieni koralliriutta, jossa voit ihastella erilaisia kaloja. Rannalle on noin 40 minuutin auto- tai bussimatka hotellilta.
Güi Güi

Güi Güi/Tasarte

  • Ehdoton suosikkipaikkani Gran Canarialla. Tänne kannattaa varata kokonainen päivä ja täällä pääset nauttimaan todellisesta seikkailusta. Bussi- tai automatka on noin 45 minuuttia ja perille tullessasi näet talon, jossa asuu veneen vuokrausta tarjoava perhe. Perhe vie sinut rannalle, jolle pääsee ainoastaan vesitietä. Viimeinen osuus tehdään kumiveneellä soutaen, jonka jälkeen voitte nauttia olostanne kaikessa rauhassa omalla rannalla. Rantapäivän jälkeen kannattaa istahtaa alas perheen pitämään pieneen baariin ja nauttia perheen äidin valmistamaa ruokaa, joka on todella taivaallista ja ikimuistoinen elämys! Jos tämä retki kiinnostaa, niin kerron mielelläni tarkempia tietoja.

Lapsille

Las Dunas

Las Dunas

  • Maspalomasin ja Playa del Inglésin välissä olevia hiekkadyynejä ei voi olla huomaamatta, ja tänne kannattaa ehdottomasti tulla ollessasi Gran Canarialla. Hiekkadyyneihin heittäytyminen on ikimuistoinen elämys kaikenikäisille! Dyyneille on matkaa vähän alle puoli tuntia, ja bussi numero 90 lähtee suoraan hotellin edestä.
Holiday World

Holiday World

Holiday World Maspalomasissa on täydellinen kohde perheelle, kun haluatte pitää taukoa rannalla loikoilusta tai uima-altaalla oleilusta. Täällä on yli 30 erilaista huvilaitetta, showesityksiä ja ravintoloita.

Aqualand

Aqualand

Yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista, jossa on paljon hauskoja vesiliukumäkiä ja muuta kivaa. Puisto sijaitsee Maspalomasissa, mukavan matkan päässä hotellilta. Täällä vierähtää helposti kokonainen päivä.