Lähde Tjäreborgin matkalle Puerto Ricoon! Hyvä yhdistelmä hienoja rantoja ja jokaiseen makuun ja budjettiin sopivia perhehotelleja.
Gran Canarian aurinkoisella etelärannikolla sijaitseva Puerto Rico on yksi Tjäreborgin suosituimmista lomakohteista koko saarella. Puerto Rico on levittäytynyt kolmen laakson alueelle ja hotellit on rakennettu pääosin keskustasta ja rannalta ylös päin kohoaviin rinteisiin. Alhaalla keskustassa on suuri, äskettäin kunnostettu ostoskeskus, jossa on paljon ravintoloita, baareja sekä terasseja. Tarjolla on myös muutamia pianobaareja ja diskoja.

Aurinko ja uiminen

Useiden satojen metrien pituista hiekkarantaa suojaa kaksi aallonmurtajaa, ja ranta soveltuu yhtä hyvin vesileikkeihin kuin aamu-uintiin auringonnousun aikaan. Jos et halua uida meressä, rannalla on kaksi allasaluetta, joiden altaissa on suolaista vettä. Kun seuraat rantakatua hieman länteen, saavut pian Playa Amadoresin kauniille puolikuun muotoiselle rannalle.

Lapsiystävälliset hotellit Puerto Ricossa

Tjäreborgin valikoimassa on Puerto Ricossa hyviä hotellivaihtoehtoja niin suurille kuin pienillekin perheille. Family Garden -hotellimme Servatur Puerto Azul kunnostettiin täysin vuoden 2023 aikana ja hotellissa on nyt muun muassa vesiliukumäkiä sekä lapsille että aikuisille. Toinen suosittu perhehotelli on Altamar, jossa on tarjolla aktiviteetteja koko perheelle. Altamarista avautuvat hienot näköalat merelle. Jos pidät pienemmistä hotelleista ja haluat asua lähellä luontoa ja vaellusreittejä, suosittelemme Natural Park -hotellia.

Loma aikuiseen makuun

Ilman lapsia matkustaville aikuisille suosittelemme Adults Only Selection -hotelleitamme, jotka soveltuvat erinomaisesti aurinkoon ja uimiseen keskittyvän rentouttavan loman viettoon. Näissä hotelleissa on alaikäraja 16 vuotta.

Puerto Rico – vuoden ympäri

Nyt voit matkustaa Puerto Ricoon Tjäreborgin kautta lomalentojen ohella myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!
Hyvä tietää
  • Family Garden -hotelli
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paljon ravintoloita
  • Aurinkoinen kohde
  • All Inclusive
  • Hotelleja aikuisille
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Puerto Rico

Tee matkahaku – Puerto Rico