Matkat – Playa del Cura

Playa del Cura on yksi Gran Canarian aurinkovarmimmista kohteista. Vietä perheesi kanssa leppoisaa lomaa Ocean Beach Clubissa.
Tervetuloa Playa del Curan rauhalliseen ja pieneen lomakohteeseen Gran Canarian aurinkovarmalle etelärannikolle, josta on suunnilleen yhtä pitkä matka sekä suosittuun Puerto Ricoon että pittoreskiin Puerto de Mogániin. Playa del Curan pienessä lahdenpoukamassa vesi on kirkasta, sillä ranta on karkeahiekkainen ja pikkukivinen. Lähellä on myös yksi koko saaren hienoimmista rannoista, Playa de Amadores. Playa del Curan pienessä keskustassa on pieni ostoskeskus, jossa on muutamia ravintoloita, baareja sekä muita illanviettomahdollisuuksia. Jos kaipaat enemmän vaihtoehtoja, pääset helposti Puerto Ricoon tai vaikka hieman pidemmälle, Playa del Inglésiin. Playa del Curassa on muutamia Gran Canarian parhaimmista perhehotelleista. Ei ole mikään ihme, että Tjäreborgin vieraat viihtyvät täällä.

Lapsiystävällistä asumista Tjäreborgilla

Tjäreborgin matkalla Playa del Curassa asut mukavasti. Paras hotellimme lapsiperheille on Ocean Beach Club, todellinen keidas, josta avautuvat upeat näkymät Atlantille päin. Hotelli on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen ja se tarjoaa luksuksen tuntua perhelomailuun. Hotellissa järjestetään runsaasti erilaisia aktiviteetteja, jotka sopivat niin pienille kuin vähän isommillekin vieraille. Ja tietenkin paikalla ovat myös suositut maskottimme Lollo & Bernie. Halutessasi voit varata sviitin, jonka terassilta voit pulahtaa suoraan uima-altaaseen, nk. Swim out.

Rantoja ja huvittelumahdollisuuksia

Playa del Curasta on lyhyt matka Amadoresin rannalle, joka on yksi saaren hienoimmista. Amadoresin keskustassa on pieni ostoskeskus, jossa on muutamia ravintoloita ja baareja. Enemmän vaihtoehtoja on tarjolla Puerto Ricossa, ja jos kaipaat vielä enemmän elämää ympärillesi, kannattaa suunnistaa Playa del Inglésiin, jossa ravintoloita, kauppoja ja erilaisia huvittelumahdollisuuksia on rajattomasti.

Puerto de Mogán ja Puerto Rico

Playa del Curan lähellä on paljon retkikohteita. Puerto de Mogán on hurmaava pieni kalastajakylä, jossa on myös moderneja vaikutteita. Kylän luonnollisena keskuksena toimii satama, jossa värikkäät kalastusveneet ja vierailevat purjeveneet tuovat alueelle omaleimaisuutta. Puerto Rico on yksi Gran Canarian suosituimmista lomakohteista, joka on kasvanut viime vuosina paljon. Ranta on hyvin hoidettu ja siellä on aurinkotuoleja sekä pieniä mukavia lounaspaikkoja. Kaksi laituria suojaavat rantaa suurimmilta aalloilta, joten ranta soveltuu myös pienille lapsille.
Hyvä tietää
  • Ocean Beach Club -hotelli
  • Rantahotelleja
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Swim out -hotelleja
  • Aurinkoinen kohde

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Cura

Tee matkahaku – Playa del Cura