Rantaviivaa Gran Canarialla
INSPIRAATIOTA

Gran Canaria

Valokuvaajan suosikkipaikat Gran Canarialla

Me kaikki haluamme löytää lomallamme tuntemattomia helmiä. Mutta mistä piilossa olevia aarteita kannattaa etsiä? Kysyimme niiltä, joiden pitäisi osata vastata tähän kysymykseen – nimittäin valokuvaajiltamme. Valokuvaajamme Agneta Renebo esittelee meille suosikkikohteensa Gran Canarialla.

Ocean Beach Club, Playa del Cura

Ocean Beach Club -hotelli Playa del Curassa

Ocean Beach Club by Sunwing on rauhallinen ja mukava designhotelli perheille. Fantastinen Ocean Beach Club - Gran Canaria sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. Tyylikkäästi suunnitellussa hotellissa on rento tunnelma ja ruoka on erittäin hyvää!

Sanotaan, että Playa del Cura on Gran Canarian aurinkoisin ja lämpimin lomakohde!

Maukasta ruokaa ja juomaa Ocean Beach Clubissa

Maukasta ruokaa & juomaa

Balkong med utsikt A22lbs

Tilava terassi

Stranden utenfor OBC

Sijaitsee meren rannalla

Puerto Rico & Amadores

Etelärannikolla Puerto Ricon ja Amadoresin välillä kulkeva tie on erittäin dramaattinen ja näkemisen arvoinen. Uimatauko kannaattaa pitää Playa de Amadoresissa.

Playa de Amadores

Radisson Blu Resort & Spa Mogan ja Radisson Blu Resort Gran Canaria.

Kaksi erittäin suosittua Radisson Blu -hotellia vieraidemme keskuudessa, sijaitsevat Moganissa ja Arguineguínissa.

Restauranten på Radisson Blu Resort Gran Canaria

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Radisson Blu Resort Gran Canarian allasalue

Radisson Blu Resort Gran Canarian allasalue

Interiøret på Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Mogan -hotellin ravintola

Radisson Blu Resort & Spa Mogan -hotellin allasalue

Radisson Blu Resort & Spa Mogan -hotellin allasalue

Balkong på Sunwing Arguineguin Searfront

Sunwing Arguineguín Seafront

Arguineguínissa oma Sunwing Family Resorts -hotellimme sijaitsee täydellisellä paikalla meren rannalla. Hotelli on useamman kerran äänestetty Gran Canarian parhaimmaksi perhehotelliksi. Viimeisten vuosien aikana hotelli on kunnostettu useita kertoja, ja nyt se on valoisa raikas ja hieno!

Sunwing Arguineguinin allasalue

Lapsiystävällinen allasalue

Sunwing Arguineguin Searfront

Lollo & Bernie Suite -huoneisto Sunwing Arguineguinissa

Costa Meloneras – Maspalomas – Playa del Inglés

Seuraavaksi kannattaa pysähtyä suosituissa Playa del Inglésissä, Maspalomasissa ja Costa Melonerasissa. Täällä ovat karut ja kiehtovat hiekkadyynit, Faro de Maspalomas -majakka sekä upea rantapromenadi baareineen ja ravintoloineen.

Maspalomas

Maspalomas

Costa Meloneras

Sunprime Atlantic View

§ Aikoinaan Sunprime Atlantic View oli Sunwing-hotelli. Tiesitkö, että se oli ensimmäinen Sunprime-hotellimme? Nykyään hotelli on yksi suosituimmista aikuisille suunnatuista hotelleistamme, ja monet vieraamme palaavatkin hotelliin vuosi toisensa jälkeen.

Rom på Sunprime

Classic Suite - 1 huone, parveke Maspalomasin suuntaan

Rom med direkte utgang til bassenget

Sunprimessa on myös huoneita, joista on suora pääsy altaaseen

Las Palmas på Gran Canaria

Las Palmas

Fantastisen, rannan vieressä sijaitsevan Las Canteras -kävelykadun ja todellisen suurkaupunkitunnelman ansioista Las Palmas tuntuu ainutlaatuiselta helmeltä. Kaupungissa on useita satamia ja monet veneet pysähtyvät täällä täydentämään varastojaan ennen kuin jatkavat purjehdustaan Altlantin yli.

Hieman keskustan ulkopuolella on viehättävä Veguetan Vanhakaupunki kapeine kujineen. Kannattaa myös käydä sisällä kuuluisassa Santa Anan katedraalissa. Barrio San Juanin kaupunginosa värikkäine taloineen on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Calle de Juan de Quesada

Vegueta

La Marinera

VIELÄ YKSI HYVÄ GRAN CANARIA -VINKKI

Vuokraa auto ja lähde tutustumaan monipuoliseen saareen omaan tahtiisi. Voin luvata, että vaihtuvat maisemat, luonto, kauniit näkymät ja viehättävä pikkukylät tekevät sinuun varmasti vaikutuksen!

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

Tejada

Fataga Valley

VALOKUVAAJA: Agneta Renebo

Agneta Renebo

Agneta Renebo

Työskentelen Tukholman pääkonttorilla kuvausmatkojen projektipäällikkönä, valokuvaajana ja stylistina sekä vastaan kuvauksissa käyttämästämme rekvisiitasta. Periaatteessa työpaikkanani on koko maailma, mutta olemme jakaneet eri alueet useamman valokuvaajan kesken, joten olemme omien lomakohteidemme spesialisteja. Minä keskityn pääasiassa Mallorcaan ja Gran Canariaan, jotka ovat kaksi suurinta lomakohdettamme. Rakastan työtäni, sen tuomia haasteita, mahdollisuutta tavata erilaisia ihmisiä, luontoa, kulttuuria, historiaa ja upeita kokemuksia! Vaatii taitoa valittää tämä kaikki kuvien avulla.