Matkat – Puerto de Mogan

  Etsitkö rauhallista ja aurinkovarmaa lomakohdetta pittoreskissä ympäristössä? Lähde Tjäreborgin matkalle maalauksellisen kauniiseen Puerto de Mogánin kalastajakylään, Gran Canarian lounaisrannikolle.
  Puerto de Mogánin viehättävä ja pieni kalastajakylä sijaitsee Gran Canarian lounaisrannikolla. Kylässä on aistittavissa myös modernia tunnelmaa, mutta sitä ei voi missään nimessä verrata idempänä oleviin suurempien lomakohteiden hulinaan. Uudet ja siistit rakennukset sulautuvat hyvin yhteen vanhojen rakennusten kanssa ja kylää hallitsevilla pienillä ja kapeilla kujilla autoilu on kielletty kokonaan. Matalien ja valkoiseksi kalkittujen talojen seiniä koristavat värikkäät bouganvillat ja muut kauniit kukat, jotka viihtyvät täällä Gran Canarian aurinkovarmimmassa osassa. Puerto de Mogánin sydän on sen viehättävä satama, ja värikkäät kalastusveneet ja vierailevat purjeveneet lyövät maisemaan oman erityisen leimansa. Kylässä on myös paljon pieniä kanavia, joiden mukaan se on saanut oman lempinimensä, Pikku Venetsia. Puerto de Mogánin rauhallinen iltaelämä on keskittynyt sataman seudulle, mutta suuria diskoja ja meluisia baarikatuja täältä on turha etsiä. Sen sijaan täällä voit viettää iltaa pitkän kaavan mukaan ystävien kanssa jossakin mukavassa kahvilassa, baarissa tai jossakin kylän lukuisista kala- ja äyriäisravintoloista.

  Lähellä rantaa

  Puerto de Mogánin keskellä on pieni, hieno ja houkutteleva hiekkaranta. Ja koska sen edustalla oleva laituri suojaa rantaa suuremmilta aalloilta, on vedenpinta usein tyyni ja loivasti syvenevä ranta sopii silloin hyvin myös perheen pienimmille. Rantakadun varrella on useita ravintoloita ja baareja, joten lounasaikaan ei aurinkotuolilta tarvitse kovin kauas lähteä ruokaa etsimään. Puerto de Mogánista on vain muutaman minuutin matka vilkkaammalle Tauriton rannalle, jossa voit harrastaa vesihiihtoa, sukellusta ja leijalautailua. Myös suositut Amadoreksen ja Puerto Ricon rannat ovat lähellä.

  Tyytyväisiä vieraita Puerto de Mogánissa

  Tjäreborgin kanssa matkustaessasi voit asua mukavassa ja tosi suositussa Cordial Mogan Playa -hotellissa, jossa on useita uima-altaita ja ravintoloita, spa-osasto sekä kaunis, vehreä puutarha. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka rannalle, satamaan ja huvivenesatamaan, jonka ympärille myös rauhallinen yöelämä on keskittynyt. Samoin kuin muutkin hotellimme Puerto de Mogánissa myös Cordial Mogan Playa on saanut hyvät arvosanat tyytyväisiltä vierailtamme.

  Mukavasti lomalennolla ja joustavasti reittilennoilla

  Vit matkustaa Puerto de Mogániin Tjäreborgin lomalennoilla viikoksi, kahdeksi tai kolmeksi tai vaihtoehtoisesti myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!
  Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Aurinkoinen kohde
  • Matkoja ympäri vuoden
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Paikallisia ravintploita
  • Hotelleja, joissa spa

  Muiden mielipiteet kohteesta Puerto de Mogan

  Tee matkahaku – Puerto de Mogan