Matkat – Playa del Inglés

Tervetuloa Playa del Inglésiin, jossa ilman lapsia matkustaville erinomainen valinta on Sunprime Atlantic View, jossa spa-osaston lisäksi on myös sviittejä, joista on suora yhteys uima-altaaseen.
Lomailu Playa del Inglésissä on helppoa ja moni palaakin tänne vuosi toisensa jälkeen. Upea hiekkaranta ja suuri ravintola- ja huvivalikoima ovat houkutelleet suomalaisia Playa del Inglésiin jo vuosikymmenten ajan. Viisi kilometriä pitkä ranta johdattaa sinut kullankeltaisille Maspalomasin hiekkadyyneille, ja rantakatua pitkin pääset kävellen San Agustínin idylliseen kylään tai Playa Melonerasin trendikkäisiin kahviloihin. Ravintoloita riittää ja vaihtoehtoja on pienistä, paikallisista tapasbaareista ja italialaisista pastaravintoloista mainioihin kala- ja äyriäisravintoloihin. Iltaelämä on etelärannikon vilkkainta ja täällä on paljon kaikkea - pubeja, yökerhoja, baareja sekä espanjalaisia, paikallisten suosimia paikkoja.

Sunprime Atlantic View – lomailua aikuiseen makuun

Ilman lapsia matkustaville suosittelemme Sunprime Atlantic View -hotellia, joka oli kautta aikojen ensimmäinen Sunprime-hotellimme - ja on edelleenkin sangen suosittu. Hotelli on suunnattu aikuisille, jotka haluavat asua modernisti, viihtyvät auringossa ja uimassa hotellin allasalueella, nauttivat hyvästä ruuasta ja viineistä sekä rentouttavista hetkistä spa-hoitolassa. Ja halutessasi sinulla on mahdollisuus illalla suunnistaa Playa del Inglésin yöelämään.

Lapsiystävälliset hotellit

Kun olet etsimässä lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja, niin kannattaa tutustua lähemmin Servatur Waikiki -hotelliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä. Huoneissa on tilaa viidelle hengelle, hotellissa on hauska allasalue, jolla on pieniä vesiliukumäkiä. Halutessasi voit myös varata jo etukäteen All Inclusiven helpottamaan lomailua entisestään. Kaikki on kävelymatkan päässä Yumbosta, joka on yksi Playa del Inglésin monipuolisista ostoskeskuksista.

Laaja hotellitarjonta Playa del Inglésissä

Tjäreborgilla on Playa del Inglésissä lukematon määrä tunnettuja majoitusvaihtoehtoja, sekä All Inclusivella että ilman. Viihtyisä Buenos Aires on yksi suosituimmista. Halutessasi voit asua keskustassa myös bungalowissa, suositussa Los Arcosissa. Yksi kohteen tunnetuimmista huoneistohotelleista on varmasti Playa del Sol, jossa voit tanssia skandinaavisen tanssiorkisterin tahdissa. Useimmissa hotelleissamme on lämmitetyt uima-altaat ja lähes kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla.
Hyvä tietää
 • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
 • Sunprime Hotels -hotelli
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää
 • Suosittuja hotelleja
 • All Inclusive
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Inglés

Rannat
Playa del Inglésin ranta on saaren suosituin, ja rannalla käykin eniten auringonpalvojia koko saarella. Ranta on noin viisi kilometriä pitkä ja noin 100 metriä leveä, joten tilaa on runsaasti kaikille. Rannan pohjoispuolella on Playa del Inglésin rantapromenadi, jonka varrella on useita baareja ja ravintoloita. Rannalla on useita makean veden suihkuja ja wc-tiloja. Ranta on melko matala, mutta toisinaan saattaa esiintyä isoja aaltoja, joten pieniä lapsia tulee pitää koko ajan silmällä. Vedenrajassa on yleensä rauhallista. Playa de Inglésin ranta ulottuu aina Maspalomasin hiekkadyyneille saakka, jossa on nudistiranta.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Playa del Inglésissä on runsaasti ravintoloita ja baareja. Yleisimpiä ovat espanjalaiset ravintolat, joista saa sekä espanjalaista että kanarialaista ruokaa. Tapakset ovat suosittu ruokalaji, ja niitä tarjoillaan lähes kaikkialla. Kotimaisen ruuan lisäksi Playa del Inglésissä on tarjolla ruokaa maailman joka kolkasta. Voit vierailla esimerkiksi pohjoismaisissa, aasialaisissa, kreikkalaisissa ja italialaisissa ravintoloissa. Monet ravintolat sijaitsevat keskustassa tai kaupungin ostoskeskusten lähellä. Kaupungin pohjoisella rantakadulla on myös lukuisia baareja ja ravintoloita.
Playa del Inglés on ehdottomasti Gran Canarian yöelämän kirkkain tähti. Kaupungissa on laaja valikoima musiikkibaareja, pubeja ja yökerhoja. Monet niistä ovat keskittyneet ostoskeskusten lähelle, erityisesti Kasbahin ympäristöön. Playa del Inglésissä on myös joitakin gay-baareja, joita on lähinnä Yumbo-ostoskeskuksen ympärillä. Tavallisen yöelämän lisäksi tarjolla on musiikkishow'ita, tanssiyhtyeitä ja muuta elävää musiikkia. Kaupungissa esiintyy myös suomalaisia artisteja.
Ostokset
Playa del Inglésissä on monipuoliset ostosmahdollisuudet, ja hinnat ovat usein edullisia. Kauppoja on ympäri kaupunkia, mutta pääasiassa ostoskeskuksissa ja basaareissa. Elektroniikan, kenkien, vaatteiden ja merkkivaatteiden valikoima on runsas. Kaikkein tunnetuimmat ostoskeskukset ovat Yumbo ja Kasbah, ja suurin ostoskeskus on nimeltään Cita. Nykyaikaisimpia ja kansainvälisimpiä ostoskeskuksia ovat El Tablero ja Bellavista. Monet kaupat suljetaan siestan ajaksi noin kello 13–16.30, mutta suuremmat supermarketit ovat yleensä avoinna koko päivän.

Ostokset Playa del Inglésin ulkopuolella

Playa del Inglésin ja lentokentän puolivälissä sijaitsee Atlánticon kauppakeskus. Sinne pääsee helposti paikallisbussilla tai taksilla. Jos haluat matkustaa kauemmas, suosittelemme käymään pääkaupunki Las Palmasissa, jossa on saaren suurin ostoskeskus, Las Arenas, jossa on ylellisiä putiikkeja ja pieniä paikallisia kauppoja.
Liikunta ja treeni
Jos kaipaat aktiivista lomailua, olet tullut oikeaan paikkaan. Playa del Inglésissä voit pelata tennistä tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Maspalomasissa on 18-reikäinen golfkenttä.

Maspalomas Golf

Tämä upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee lähellä Playa del Inglésiä, kivenheiton päässä luonnonsuojelualueesta hiekkadyyneineen.

Meloneras Golf

Meloneras Golf sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Playa del Inglésistä. Todella upea 18-reikäinen kenttä Maspalomasin majakan länsipuolella. Tällä palmujen koristamalla kentällä golfin pelaaminen on todellinen luontoelämys – kentän taustalla siintää vuori ja vieressä aukeaa mahtava merimaisema. Viimeistä yhdeksän reiän silmukkaa pidetään koko Gran Canarian parhaimpana! Useat reiät kulkevat rantaviivaa pitkin ja näkymät ovat yli Atlantin. Osa rei'istä asettaa taidot ja keskittymiskyvyn todelliselle koetukselle, sillä joudut pelatessasi huomioimaan raviinit ja laaksomaisen maaston. Meloneras Golf -kentän on suunnitellut golfarkkitehti Ron Kirby, ja se soveltuu hyvin keskitasoisille ja taitaville pelaajille.

Lisätietoa golfkentistä ja peliaikojen varaamisesta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Jos haluat hieman vaihtelua rantaelämään, Playa del Inglés tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja. Voit vuokrata polkupyörän ja lähteä tutustumaan lähiympäristöön, pelata minigolfia, osallistua kalastusretkelle tai vaeltaa rantaa pitkin Maspalomasin hiekka-aavikolle. Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas -luonnonsuojelualueella on 404 hehtaarin kokoinen alue hiekkadyynejä. Alueella on muun muassa palmulehto ja Maspalomasin laguuni, joka on ekologisesti kiinnostava paikka, jonne monet lintulajit rakentavat pesänsä. Suurinta osaa kasvillisuudesta ja joitakin lintulajeja suojellaan alueellisten ja kansallisten standardien mukaisesti.

Karnevaalit Playa del Inglésissä

Karnevaaliviikkojen aikana kaduilla on vilkasta elämää, erityisesti Playa del Inglésin Avenida Tirajanilla sijaitsevien hotellien ympäristössä. Osa kaduista on ajoittain suljettuja, ja musiikki soi myöhäiseen yöhön tai aikaiseen aamuun. Lähellä Playa del Inglésiä sijaitsevassa Maspalomasissa järjestetään vuosittain Pride-festivaalit, yleensä toukokuussa. Talviaikaan on oma festivaalinsa Maspalomas Winter Pride, jonka ajankohta on yleensä marraskuu.
Tjäreborgin retkillä pääset tutustumaan Playa del Inglésiin ja Gran Canariaan lähemmin. Playa del Inglésistä on helppo lähteä tutustumaan saaren eri nähtävyyksiin.

Templo Ecumenico El Salvador

Kirkko, jonka arkkitehtuuri on erittäin mielenkiintoista. Joinain iltoina kirkossa järjestetään erilaisia konsertteja.
Retket
Kippis Gran Canarialle!
Kippis Gran Canarialle!
Tervetuloa viettämään iltapäivää ruuan ja juoman merkeissä. Retken hintaan sisältyy viinien maistelu ja paikallista pikkusyötävää.
Lisätietoa retkestä
Afrikat 69 -katamaraani
Afrikat 69 -katamaraani
Ihana päivä merellä Afrikat 69 -katamaraanilla. Ilmaiset juomat koko päivän sekä kevyt lounaslautanen.
Lisätietoa retkestä
Manner pienoiskoossa
Manner pienoiskoossa
Suosittu kokopäiväretki Gran Canarian kauniissa maisemissa, jonka aikana pääset kokemaan mahtavia luontoelämyksiä. Lounas ja ruokajuoma sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Idyllinen Mogan
Idyllinen Mogan
Hieno puolipäiväretki Puerto de Mogániin, Gran Canarian Venetsiaan! Retkipäivä on samalla myös markkinapäivä, joten pääset myös ostoksille. Lounas ja ruokajuoma sisältyy talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Multiacuatics
Multiacuatics
On ainutlaatuinen elämys nähdä delfiinejä ja valaita niiden oikeassa elinympäristössään. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Multiacuatic-katamaraanilla. Yksi juoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Vuoristovaellus Santa Lucia
Vuoristovaellus Santa Lucia
Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton! Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Gran Canarian uuteen puoleen. Lähde mukaan vaellukselle Santa Lucian kylään. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään lokakuun puolivälistä kesäkuun loppuun.
Lisätietoa retkestä
Vaellusretki Camino de la Plata
Vaellusretki Camino de la Plata
Vaellusretkellä vapauden tunne on suunnaton, ja saat nähdä Gran Canarian uudesta näkökulmasta! Lähde vaeltamaan pitkin Camino de la Platan reittiä, 'Hopeatietä', jonka historia ulottuu aina guanchien aikaan asti. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan. Retki järjestetään lokakuun puolivälistä kesäkuun loppuun.
Lisätietoa retkestä
Shopping & Sightseeing Las Palmasissa
Shopping & Sightseeing Las Palmasissa
Lähde mukaan kokopäiväretkelle provinssin pääkaupunkiin Las Palmasiin, joka sykkii kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja mukavia kahviloita.
Lisätietoa retkestä
Itapäiväristeily Afrikat 69 -katamaraanilla
Itapäiväristeily Afrikat 69 -katamaraanilla
Ihana iltapäivä merellä hienolla katamaraanilla. Retki sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat lähteä retkelle myöhemmin päivällä. Ilmaiset juomat koko risteilyn ajan sekä kevyt ateria sisältyy. Retki jäjrestetään kesäkaudella - viimeinen päivä on 28.10.2022.
Lisätietoa retkestä
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
Perchel Beach Clubissa voit nauttia mahtavasta merinäköalasta, uinnissa lämmitetyssä infinityaltaassa ja maukkaista ruoista ja juomista alueen ravintoloista ja baareista.
Lisätietoa retkestä
Tulivuoriretki
Tulivuoriretki
Nauti auringonlaskusta Gran Canarian korkeimmalta huipulta. Tällä retkellä pääset kokemaan, että saari on paljon muutakin kuin aurinkoa ja rantaa. Koe henkeäsalpaavia rotkoja, tulivuoren kraattereita, suuria kivimuodostelmia ja rehevää metsää.
Lisätietoa retkestä
Canyoning-retki Gran Canarian sademetsässä
Canyoning-retki Gran Canarian sademetsässä
Tällä retkellä saat kokea jännitystä, iloa ja luontoa. Canyoning on seikkailu-urheilulaji, joka sopii hyvin sekä ryhmille ja perheille. Tällä retkellä saat unohtumattoman lomakokemuksen.
Lisätietoa retkestä
Gran Canarian sademetsä
Gran Canarian sademetsä
Tällä retkellä pääset tutustumaan Gran Canarian vihreimpään puoleen, muinaiseen Bosque de Doramasiin. Nauti virkistävästä pulahduksesta luonnonaltaassa, vesiputousten lomassa, tutustu alueen eläimiin ja kasveihin sekä maistele paikallisia tuotteita.
Lisätietoa retkestä
The Red Canyon
The Red Canyon
Täällä pääset kokemaan eteläisen Gran Canarian vuoristomaisemaa, vierailemaan historiallisilla raunioilla, nauttimaan upeista maisemista ja maistelemaan paikallisia tuotteita. Koe Gran Canarian luonnon ja historian parhaat puolet.
Lisätietoa retkestä
Via Ferrata
Via Ferrata
Nauti jännittävästä luontoelämyksestä, jossa yhdistyy kiipeily ja patikointi upeissa maisemissa.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Gran Canaria on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Playa del Inglésistä pääsee hyvin saaren suurimpiin lomakohteisiin bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Minijuna

Playa del Inglésissä on minijuna, joka ajaa kaupungin läpi. Se voi olla hyvä vaihtoehto kulkea lyhempiä matkoja nopeammin.

Bussit

Bussipysäkkejä on Yumbon, Kasbahin ja Citan ostoskeskusten yhteydessä.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Karnevaalit ja Pride-festivaalit

Jokavuotiset karnevaalit Gran Canarialla ovat suuret kansanjuhlat. Las Palmasissa karnevaalit järjestetään yleensä helmi-maaliskuussa ja Maspalomasissa/Playa del Inglésissä maaliskuussa. Juhlahumua on luvassa vuorokauden ympäri. Musiikki ja muut juhlimisen äänet häiritsevät. Katuja suljetaan ajoittain, jolloin lentokenttäbussit eivät pääse ajamaan hotelliin asti ja vieraat joutuvat kävelemään matkatavaroiden kanssa loppumatkan. Etenkin Avenida Tirajanan varrella olevien hotellien ympäristössä on meluisaa, myöhään yöhön asti.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja, sirullinen luottokortti ei välttämättä toimi kaikissa automaateissa.

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Rakennus- ja kunnostustyöt

Gran Canarian lomakohteissa rakennetaan ja kunnostetaan jatkuvasti. Varsinkin katujen ja teiden kunnostustöitä on paljon ja työt saatetaan aloittaa ilmoittamatta niistä etukäteen. Rakennus- ja kunnostustöistä saattaa kantautua melua myös hotelleihin ja liikkuminen saattaa toisinaan olla rajoitettua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä ja Turusta n. 6 tuntia, Kuopiosta n. 7 t ja Vaasasta n. 6 t 40 min.

Näin matkustat tänne

Playa del Inglésiin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa Playa del Inglésiin joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Gandon lentokentälle, Las Palmasin ulkopuolelle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Playa del Inglésissä olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Las Palmasin lähellä olevalta Gandon lentokentältä Playa del Inglésin hotelleihin kestää noin 45 min - 2 h (n. 30 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Easy Travel

Jos asut Sunprime Atlantic View -hotellissa ja lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä, sisältyy hintaan Easy Travel, joka tarkoittaa muun muassa 10 kg ylimääräistä matkatavaraa ja lähtöselvitys jo hotellissa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset suoraa reittiä hotellillesi ilman pysähdyksiä.
Sää
 • tammikuu
21°16°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°17°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°18°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°19°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
25°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
26°22°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°22°
8
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°21°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
5
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
22°17°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Playa del Inglés
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.