Matkat – Playa del Inglés

Tervetuloa Playa del Inglésiin, jossa ilman lapsia matkustaville erinomainen valinta on Sunprime Atlantic View, jossa spa-osaston lisäksi on myös sviittejä, joista on suora yhteys uima-altaaseen.

Lomailu Playa del Inglésissä on helppoa ja moni palaakin tänne vuosi toisensa jälkeen. Upea hiekkaranta ja suuri ravintola- ja huvivalikoima ovat houkutelleet suomalaisia Playa del Inglésiin jo vuosikymmenten ajan. Viisi kilometriä pitkä ranta johdattaa sinut kullankeltaisille Maspalomasin hiekkadyyneille, ja rantakatua pitkin pääset kävellen San Agustínin idylliseen kylään tai Playa Melonerasin trendikkäisiin kahviloihin. Ravintoloita riittää ja vaihtoehtoja on pienistä, paikallisista tapasbaareista ja italialaisista pastaravintoloista mainioihin kala- ja äyriäisravintoloihin. Iltaelämä on etelärannikon vilkkainta ja täällä on paljon kaikkea - pubeja, yökerhoja, baareja sekä espanjalaisia, paikallisten suosimia paikkoja.

Sunprime Atlantic View – lomailua aikuiseen makuun

Ilman lapsia matkustaville suosittelemme Sunprime Atlantic View -hotellia, joka oli kautta aikojen ensimmäinen Sunprime-hotellimme - ja on edelleenkin sangen suosittu. Hotelli on suunnattu aikuisille, jotka haluavat asua modernisti, viihtyvät auringossa ja uimassa hotellin allasalueella, nauttivat hyvästä ruuasta ja viineistä sekä rentouttavista hetkistä spa-hoitolassa. Ja halutessasi sinulla on mahdollisuus illalla suunnistaa Playa del Inglésin yöelämään.

Lapsiystävälliset hotellit

Kun olet etsimässä lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja, niin kannattaa tutustua lähemmin Servatur Waikiki -hotelliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä. Huoneissa on tilaa viidelle hengelle, hotellissa on hauska allasalue, jolla on pieniä vesiliukumäkiä. Halutessasi voit myös varata jo etukäteen All Inclusiven helpottamaan lomailua entisestään. Kaikki on kävelymatkan päässä Yumbosta, joka on yksi Playa del Inglésin monipuolisista ostoskeskuksista.

Laaja hotellitarjonta Playa del Inglésissä

Tjäreborgilla on Playa del Inglésissä lukematon määrä tunnettuja majoitusvaihtoehtoja, sekä All Inclusivella että ilman. Viihtyisä Buenos Aires on yksi suosituimmista. Halutessasi voit asua keskustassa myös bungalowissa, suositussa Los Arcosissa. Yksi kohteen tunnetuimmista huoneistohotelleista on varmasti Playa del Sol, jossa voit tanssia skandinaavisen tanssiorkisterin tahdissa. Useimmissa hotelleissamme on lämmitetyt uima-altaat ja lähes kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla.

Hyvä tietää
 • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
 • Sunprime Hotels -hotelli
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää
 • Suosittuja hotelleja
 • All Inclusive
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Playa del Inglés

Sää
 • tammikuu
21°16°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°17°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°18°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°19°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
25°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
26°22°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°22°
8
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°21°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
5
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
22°17°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
Rannat
Playa del Inglésin ranta on saaren suosituin, ja rannalla käykin eniten auringonpalvojia koko saarella. Ranta on noin viisi kilometriä pitkä ja noin 100 metriä leveä, joten tilaa on runsaasti kaikille. Rannan pohjoispuolella on Playa del Inglésin rantapromenadi, jonka varrella on useita baareja ja ravintoloita. Rannalla on useita makean veden suihkuja ja wc-tiloja. Ranta on melko matala, mutta toisinaan saattaa esiintyä isoja aaltoja, joten pieniä lapsia tulee pitää koko ajan silmällä. Vedenrajassa on yleensä rauhallista. Playa de Inglésin ranta ulottuu aina Maspalomasin hiekkadyyneille saakka, jossa on nudistiranta.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä ja Turusta n. 6 tuntia, Kuopiosta n. 7 t ja Vaasasta n. 6 t 40 min.

Näin matkustat tänne

Playa del Inglésiin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa Playa del Inglésiin joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Gandon lentokentälle, Las Palmasin ulkopuolelle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Playa del Inglésissä olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Las Palmasin lähellä olevalta Gandon lentokentältä Playa del Inglésin hotelleihin kestää noin 45 min - 2 h (n. 30 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Easy Travel

Jos asut Sunprime Atlantic View -hotellissa ja lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä, sisältyy hintaan Easy Travel, joka tarkoittaa muun muassa 10 kg ylimääräistä matkatavaraa ja lähtöselvitys jo hotellissa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset suoraa reittiä hotellillesi ilman pysähdyksiä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Playa del Inglésissä on runsaasti ravintoloita ja baareja. Yleisimpiä ovat espanjalaiset ravintolat, joista saa sekä espanjalaista että kanarialaista ruokaa. Tapakset ovat suosittu ruokalaji, ja niitä tarjoillaan lähes kaikkialla. Kotimaisen ruuan lisäksi Playa del Inglésissä on tarjolla ruokaa maailman joka kolkasta. Voit vierailla esimerkiksi pohjoismaisissa, aasialaisissa, kreikkalaisissa ja italialaisissa ravintoloissa. Monet ravintolat sijaitsevat keskustassa tai kaupungin ostoskeskusten lähellä. Kaupungin pohjoisella rantakadulla on myös lukuisia baareja ja ravintoloita.
Playa del Inglés on ehdottomasti Gran Canarian yöelämän kirkkain tähti. Kaupungissa on laaja valikoima musiikkibaareja, pubeja ja yökerhoja. Monet niistä ovat keskittyneet ostoskeskusten lähelle, erityisesti Kasbahin ympäristöön. Playa del Inglésissä on myös joitakin gay-baareja, joita on lähinnä Yumbo-ostoskeskuksen ympärillä. Tavallisen yöelämän lisäksi tarjolla on musiikkishow'ita, tanssiyhtyeitä ja muuta elävää musiikkia. Kaupungissa esiintyy myös suomalaisia artisteja.
Ostokset
Playa del Inglésissä on monipuoliset ostosmahdollisuudet, ja hinnat ovat usein edullisia. Kauppoja on ympäri kaupunkia, mutta pääasiassa ostoskeskuksissa ja basaareissa. Elektroniikan, kenkien, vaatteiden ja merkkivaatteiden valikoima on runsas. Kaikkein tunnetuimmat ostoskeskukset ovat Yumbo ja Kasbah, ja suurin ostoskeskus on nimeltään Cita. Nykyaikaisimpia ja kansainvälisimpiä ostoskeskuksia ovat El Tablero ja Bellavista. Monet kaupat suljetaan siestan ajaksi noin kello 13–16.30, mutta suuremmat supermarketit ovat yleensä avoinna koko päivän.

Ostokset Playa del Inglésin ulkopuolella

Playa del Inglésin ja lentokentän puolivälissä sijaitsee Atlánticon kauppakeskus. Sinne pääsee helposti paikallisbussilla tai taksilla. Jos haluat matkustaa kauemmas, suosittelemme käymään pääkaupunki Las Palmasissa, jossa on saaren suurin ostoskeskus, Las Arenas, jossa on ylellisiä putiikkeja ja pieniä paikallisia kauppoja.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Jos haluat hieman vaihtelua rantaelämään, Playa del Inglés tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja. Voit vuokrata polkupyörän ja lähteä tutustumaan lähiympäristöön, pelata minigolfia, osallistua kalastusretkelle tai vaeltaa rantaa pitkin Maspalomasin hiekka-aavikolle. Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas -luonnonsuojelualueella on 404 hehtaarin kokoinen alue hiekkadyynejä. Alueella on muun muassa palmulehto ja Maspalomasin laguuni, joka on ekologisesti kiinnostava paikka, jonne monet lintulajit rakentavat pesänsä. Suurinta osaa kasvillisuudesta ja joitakin lintulajeja suojellaan alueellisten ja kansallisten standardien mukaisesti.

Karnevaalit Playa del Inglésissä

Karnevaaliviikkojen aikana kaduilla on vilkasta elämää, erityisesti Playa del Inglésin Avenida Tirajanilla sijaitsevien hotellien ympäristössä. Osa kaduista on ajoittain suljettuja, ja musiikki soi myöhäiseen yöhön tai aikaiseen aamuun. Lähellä Playa del Inglésiä sijaitsevassa Maspalomasissa järjestetään vuosittain Pride-festivaalit, yleensä toukokuussa. Talviaikaan on oma festivaalinsa Maspalomas Winter Pride, jonka ajankohta on yleensä marraskuu.
Tjäreborgin retkillä pääset tutustumaan Playa del Inglésiin ja Gran Canariaan lähemmin. Playa del Inglésistä on helppo lähteä tutustumaan saaren eri nähtävyyksiin.

Templo Ecumenico El Salvador

Kirkko, jonka arkkitehtuuri on erittäin mielenkiintoista. Joinain iltoina kirkossa järjestetään erilaisia konsertteja.
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Gran Canaria on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Playa del Inglésistä pääsee hyvin saaren suurimpiin lomakohteisiin bussilla, taksilla tai vuokra-autolla.

Minijuna

Playa del Inglésissä on minijuna, joka ajaa kaupungin läpi. Se voi olla hyvä vaihtoehto kulkea lyhempiä matkoja nopeammin.

Bussit

Bussipysäkkejä on Yumbon, Kasbahin ja Citan ostoskeskusten yhteydessä.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Karnevaalit ja Pride-festivaalit

Jokavuotiset karnevaalit Gran Canarialla ovat suuret kansanjuhlat. Las Palmasissa karnevaalit järjestetään yleensä helmi-maaliskuussa ja Maspalomasissa/Playa del Inglésissä maaliskuussa. Juhlahumua on luvassa vuorokauden ympäri. Musiikki ja muut juhlimisen äänet häiritsevät. Katuja suljetaan ajoittain, jolloin lentokenttäbussit eivät pääse ajamaan hotelliin asti ja vieraat joutuvat kävelemään matkatavaroiden kanssa loppumatkan. Etenkin Avenida Tirajanan varrella olevien hotellien ympäristössä on meluisaa, myöhään yöhön asti.

Vuoden 2021 karnevaalit/festivaalit on peruttu.

Valuutta ja maksaminen

Euro. Luottokortit hyväksytään yleisesti. Pankkiautomaatteja, sirullinen luottokortti ei välttämättä toimi kaikissa automaateissa.

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Rakennus- ja kunnostustyöt

Gran Canarian lomakohteissa rakennetaan ja kunnostetaan jatkuvasti. Varsinkin katujen ja teiden kunnostustöitä on paljon ja työt saatetaan aloittaa ilmoittamatta niistä etukäteen. Rakennus- ja kunnostustöistä saattaa kantautua melua myös hotelleihin ja liikkuminen saattaa toisinaan olla rajoitettua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lasten kanssa matkustaminen
Playa del Inglés on lapsiystävällinen kohde, mutta bussimatkoja varten lastenvaunujen kannattaa olla kokoontaitettavaa mallia, koska pohjoismaiset lastenvaunut eivät usein mahdu busseihin. Hoitopöytiä ei usein ole, eikä julkinen imettäminen ole tapana, varsinkaan ravintoloissa. Playa del Inglésin ranta on melko matala, ja hiekka on hienojakoista. Rannalla on paljon tilaa juoksennella. Jos rantaelämä alkaa kyllästyttää, lähistöllä on paljon muitakin lapsille sopivia aktiviteetteja.
Liikunta ja treeni
Jos kaipaat aktiivista lomailua, olet tullut oikeaan paikkaan. Playa del Inglésissä voit keilata, ratsastaa, pelata tennistä tai harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Maspalomasissa on 18-reikäinen golfkenttä.

Maspalomas Golf

Tämä upea 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee lähellä Playa del Inglésiä, kivenheiton päässä luonnonsuojelualueesta hiekkadyyneineen.

Meloneras Golf

Meloneras Golf sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Playa del Inglésistä. Todella upea 18-reikäinen kenttä Maspalomasin majakan länsipuolella. Tällä palmujen koristamalla kentällä golfin pelaaminen on todellinen luontoelämys – kentän taustalla siintää vuori ja vieressä aukeaa mahtava merimaisema. Viimeistä yhdeksän reiän silmukkaa pidetään koko Gran Canarian parhaimpana! Useat reiät kulkevat rantaviivaa pitkin ja näkymät ovat yli Atlantin. Osa rei'istä asettaa taidot ja keskittymiskyvyn todelliselle koetukselle, sillä joudut pelatessasi huomioimaan raviinit ja laaksomaisen maaston. Meloneras Golf -kentän on suunnitellut golfarkkitehti Ron Kirby, ja se soveltuu hyvin keskitasoisille ja taitaville pelaajille.
Retket
Afrikat 69 -katamaraani
Afrikat 69 -katamaraani
Ihana päivä merellä Afrikat 69 -katamaraanilla. Ilmaiset juomat koko päivän sekä kevyt lounasbuffet.
Lisätietoa retkestä
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Puerto Ricon keskellä sijaitseva suosittu AngryBirds-puisto on kaikenikäisille lapsille suunnattu leikkipuisto. Sisäänpääsylippu on voimassa koko päivän, mikä tarkoittaa, että voit mennä ja tulla niin monta kertaa kuin haluat saman päivän aikana.
Lisätietoa retkestä
Shopping & Sightseeing Las Palmas
Shopping & Sightseeing Las Palmas
Lähde mukaan kokopäiväretkelle provinssin pääkaupunkiin Las Palmasiin, joka sykkii kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja mukavia kahviloita.
Lisätietoa retkestä
Multiacuatics
Multiacuatics
On ainutlaatuinen elämys nähdä delfiinejä ja valaita niiden oikeassa elinympäristössään. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Multiacuatic-katamaraanilla. Yksi juoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä

Tee matkahaku – Playa del Inglés
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.