Maspalomas sopii hyvin perhematkailuun. Siellä on paljon tekemistä, mukavia lapsiystävällisiä hotelleja ja upea hiekkaranta. Tutustu esimerkiksi Family Garden -hotellimme Tabaiba Princess.

Etsitkö rauhallista perhelomakohdetta, jonka lähellä on myös vilkasta yöelämää? Silloin täydellinen valinta on Maspalomas, hyvinsuunniteltu kohde, jossa on leveitä kävelykatuja ja matalia hotelleja tasaisella alueella. Maspalomas kohoaa vehreän keitaan lailla kauniin autiomaa-alueen keskellä, Playa de Maspalomasin ja Playa del Inglésin hiekkarantojen välissä. Kohteesta on tullut perheiden suosikki rauhallisen tunnelmansa ansiosta, ja koska siellä on paljon tekemistä niin isoille kuin pienillekin lapsille. Aqualandin vesipuisto houkuttelee pitämään hauskaa vesiliukumäissä sekä leikki- ja uima-altaissa. Suositussa Holiday Worldissä on karuselleja, keilausta ja muuta viihdettä. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös yksi Gran Canarian suosituimmista 18 reiän golfkentistä. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, Maspalomas myös sijaitsee etelärannikolla, jolla vallitsee saaren paras ilmasto.

Maspalomasin ranta

Lomalaiset viettävät paljon aikaa Maspalomasissa pääasiassa rannalla, joka levittäytyy viiden kilometrin mittaisena, leveänä hiekkakaistaleena ja ulottuu aina Playa del Inglésiin asti. Rannalla riittää tilaa kaikille. Lapsiperheet viihtyvät yleensä majakan lähettyvillä siistillä rantakaistaleella, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja, vesiurheilumahdollisuuksia ja ravintoloita. Toiset päättävät levittää pyyhkeensä rauhaisaan paikkaan hiekkadyynien väliin tai yksinkertaisesti kävelevät vesirajaa pitkin rantaa päästä päähän.

Lapsiystävällisiä hotelleja

Maspalomasissa on yli 20 hotellia, joista varmasti löytyy myös sinun toiveisiisi sopiva vaihtoehto, halusitpa sitten asua huoneistohotellissa tai bungalowissa. Family Garden -hotellimme, Tabaiba Princess, sopii parhaiten lasten kanssa matkustaville. Hotellissa on mm. upea allasalue, jossa on keinotekoinen ranta. Jos haluat viettää oikein helpon loman, voit varata jo etukäteen myös All Inclusiven. Toinen hyvä lapsiperheille sopiva hotelli on Family Comfort -hotellimme, Palm Oasis. Hotellissa on sekä lastenallas sekä erilaisia aktiviteetteja, ja huoneistot on varustettu nimenomaan perhelomailua silmällä pitäen.

Maspalomas - avoinna vuoden ympäri

Nyt voit matkustaa Costa Melonerasiin Tjäreborgin kautta tilauslentojen lisäksi myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Hyvä tietää
 • Kilometrien pituisia hiekkarantoja
 • Family Garden -hotelleja
 • All Inclusive
 • Paljon hotelleja
 • Matkoja ympäri vuoden
 • Miellyttävä ilmasto
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Maspalomas

Sää
 • tammikuu
21°16°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
21°16°
6
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
22°17°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°18°
9
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
24°19°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
25°21°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
26°22°
10
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°22°
8
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°21°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
24°18°
5
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
22°17°
5
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
Rannat
Hyvin hoidettu, hienohiekkainen ranta on noin kuuden kilometrin pituinen ja paikoin 100 metriä leveä. Koska laskuveden aikaan vesi on hyvin matalaa, uimapatja tulee tarpeeseen. Suosittua ajanvietettä on kävellä rantaviivaa pitkin. Joissakin rannan osissa voit mennä hiekkadyynien väliin tuulensuojaan. Lapsiperheet oleskelevat yleensä majakan lähettyvillä siistillä rantakaistaleella. Majakan läheisyydessä pohja on laskuveden aikaan kivinen. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, vesiurheilumahdollisuuksia ja ravintoloita. Varo suuria aaltoja uidessasi, varsinkin nousuveden aikaan. Aallot voivat olla voimakkaita ja aiheuttaa vedenalaisia virtauksia sekä voimakasta imua ulapalle päin. Tarkkaile rannalla Punaisen Ristin lippumerkintöjä ja noudata niitä. Jos rannalla ei ole lippua, ui rannan myötäisesti. Jos tunnet veden pyörivän jalkojesi ympärillä, sinun on oltava varovainen.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä ja Turusta n. 6 tuntia, Kuopiosta n. 7 t ja Vaasasta n. 6 t 40 min.

Näin matkustat tänne

Maspalomasiin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla talvikaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa Maspalomasiin joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Gandon lentokentälle, Las Palmasin ulkopuolelle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Maspalomasissa olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika bussilla Las Palmasin lähellä olevalta Gandon lentokentältä Maspalomasin hotelleihin kestää noin 45 min - 2 h (n. 32 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Maspalomasissa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Monet ravintolat ovat ostoskeskusten tai rantapromenadin tuntumassa. Jos kaipaat laajempaa ravintolatarjontaa, suosittelemme käymään Playa del Inglésissä, jossa on erinomaisia ravintoloita.
Maspalomas ja Playa del Inglés sijaitsevat niin lähellä toisiaan, että ne ovat melkeinpä kasvaneet yhteen. Yhdessä he tarjoavat laajan valikoiman viihdettä, runsaasti baareja, pubeja ja yökerhoja. Useimmat huvittelupaikat sijaitsevat ostoskeskusten ympärillä. Maspalomasissa yöelämä on hotellien läheisyydessä suhteellisen vähäistä, mutta Playa del Inglésissä, jonne on noin 10 minuutin taksi- tai bussimatka, on todella vilkas meno. Monissa Maspalomasin hotelleissa järjestetään myös viihdeohjelmaa, kuten elävää musiikkia ja tanssia.
Ostokset
Maspalomasissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Varaderon ostoskeskuksessa Melonerasissa ja El Tablerossa, joka sijaitsee vain kahden kilometrin päässä, on laaja valikoima kauppoja ja tunnettuja vaateketjuja. San Fernandon kaupunginosassa on kauppoja, joissa paikalliset asioivat, mikä tarkoittaa edullisempia hintoja. Hotellien marketit ovat usein kalliimpia kuin tavalliset ruokakaupat. Monet kaupat ovat kiinni siestan ajan noin kello 13–16, mutta ostoskeskukset ja ruokakaupat ovat usein avoinna koko päivän.

Ostokset Maspalomasin ulkopuolella

Atlanticon kauppakeskuksessa ja Las Palmasin kaupungissa on laaja valikoima kauppoja monenlaiseen makuun. Playa del Inglésissä on useita ostoskeskuksia - Jumbocenter, Cita ja Kasbah.

Maspalomasin markkinat

Maspalomasin markkinat pidetään San Fernandon kauppahallissa. Sinne kannattaa mennä aikaisin, kun tuotteita on vielä paljon myynnissä, eikä ole vielä liian kuuma. Markkinat järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Maspalomasissa riittää tekemistä niin suurille kuin pienillekin. Tällä voit hypätä laskuvarjolla, keilata, pelata minigolfia ja käydä tivolissa.

Syvänmerenkalastus

Syvänmerenkalastus sopii kaikille, jotka pitävät jännityksestä ja kalastuksesta. Voit valita, haluatko kalastaa vai vain nauttia päivästä merellä. Hyvällä onnella päivän aikana voi nähdä delfiinejä. Lisätietoa saat oppailtamme.

Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas -luonnonsuojelualue

Luonnonsuojelualueella on 404 hehtaarin kokoinen alue hiekkadyynejä. Alueella on muun muassa palmulehto ja Maspalomasin laguuni, joka on ekologisesti kiinnostava paikka, jonne monet lintulajit rakentavat pesänsä. Suurinta osaa kasvillisuudesta ja joitakin lintulajeja suojellaan alueellisten ja kansallisten standardien mukaisesti.

Aqualand

Aqualand on Gran Canarian suurin vesipuisto. Täällä on useita vesiliukumäkiä ja uima-altaita. Vesipuisto soveltuu mainiosti kaikenikäisille, niin lapsille kuin aikuisille. Täällä on myös minigolfrata, ravintoloita ja aurinkotuoleja. Pääsyliput tähän Maspalomasin laaksossa sijaitsevaan vesipuistoon voit ostaa Tjäreborgin oppaalta.

Pride-festivaalit

Pride-festivaalit järjestetään vuosittain yleensä toukokuussa. Talvella järjestetään Maspalomas Winter Pride, jonka ajankohta on yleensä marraskuu.

Huvipuisto Holiday World

Holiday World -huvipuistossa on paljon hauskoja laitteita sekä keilarata, baareja ja ravintoloita. Tässä huvipuistossa viihtyy mainiosti koko perhe.
Jos haluat tutustua lähemmin Gran Canariaan, voit vuokrata auton tai lähteä jollekin mielenkiintoisista retkistämme.

Majakkatorni El Faro de Maspalomas

Noin 55 metrinen majakkatorni on 1800-luvulta ja yksi Kanariansaarten korkeimmista.
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Gran Canaria on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Maspalomasista on hyvät julkiset liikenneyhteydet. Saaren suurimpiin lomakohteisiin pääsee bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Playa del Inglésissä kulkee myös minijuna, jolla pääsee kupungin halki.

Bussit

Bussipysäkkejä on ostoskeskusten, kuten Yumbon, Kasbahin ja Citan yhteydessä. Myös hotellialueiden suurempien katujen varsilla on bussipysäkkejä.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Karnevaalit ja Pride-festivaalit

Jokavuotiset karnevaalit Gran Canarialla ovat suuret kansanjuhlat. Las Palmasissa karnevaalit järjestetään yleensä helmi-maaliskuussa ja Maspalomasissa/Playa del Inglésissä maaliskuussa. Juhlahumua on luvassa vuorokauden ympäri. Musiikki ja muut juhlimisen äänet häiritsevät. Katuja suljetaan ajoittain, jolloin lentokenttäbussit eivät pääse ajamaan hotelliin asti ja vieraat joutuvat kävelemään matkatavaroiden kanssa loppumatkan. Etenkin Avenida Tirajanan varrella olevien hotellien ympäristössä on meluisaa, myöhään yöhön asti.

Vuoden 2021 karnevaalit/festivaalit on peruttu.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Lue lisää Hyvä tietää -osiosta sekä Tjäreborgin matkaehdoista. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa ohjelmistoa, retkiä, hintoja jne.
Lasten kanssa matkustaminen
Maspalomas on lapsiystävällinen kohde, mutta bussimatkoja varten lastenvaunujen kannattaa olla kokoontaitettavaa mallia, koska pohjoismaiset lastenvaunut eivät usein mahdu busseihin. Hoitopöytiä ei useinkaan ole, eikä julkinen imettäminen ole tapana, varsinkaan ravintoloissa. Ranta on matala ja hiekka hienojakoista. Maspalomasissa on joitakin aktiviteetteja, jotka soveltuvat lapsille. Family Garden -hotelli Tabaiba Princessissä asut parhaiten, jos matkustat lasten kanssa. Hotellissa on muun muassa ihana allasalue, jolla on keinotekoinen ranta, kansainvälinen lastenkerho ja tarjolla on erilaisia aktiviteetteja.
Liikunta ja treeni
Maspalomasissa on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja. Täällä voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten esimerkiksi sukeltamista, snorklausta ja kanootilla melomista. Voit myös pelata tennistä, vaeltaa, pyöräillä, ratsastaa tai lähteä golfaamaan yhdelle Gran Canarian suosituimmista golfkentistä.

Maspalomas Golf

Tämä hieno 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee lähellä Playa del Inglésiä, kivenheiton päässä luonnonsuojelualueesta hiekkadyyneineen.

Meloneras Golf

Todella upea 18-reikäinen kenttä, joka sijaitsee Maspalomasin majakan länsipuolella, noin kolmen kilometrin päässä Maspalomasista Tällä palmujen koristamalla kentällä golfin pelaaminen on todellinen luontoelämys – kentän taustalla siintää vuori ja vieressä aukeaa mahtava merimaisema. Viimeistä yhdeksän reiän silmukkaa pidetään koko Gran Canarian parhaimpana! Useat reiät kulkevat rantaviivaa pitkin ja näkymät ovat yli Atlantin. Osa rei'istä asettaa taidot ja keskittymiskyvyn todelliselle koetukselle, sillä joudut pelatessasi huomioimaan raviinit ja laaksomaisen maaston. Meloneras Golf -kentän on suunnitellut golfarkkitehti Ron Kirby, ja se soveltuu hyvin keskitasoisille ja taitaville pelaajille.
Retket
Afrikat 69 -katamaraani
Afrikat 69 -katamaraani
Ihana päivä merellä Afrikat 69 -katamaraanilla. Ilmaiset juomat koko päivän sekä kevyt lounasbuffet.
Lisätietoa retkestä
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Puerto Ricon keskellä sijaitseva suosittu AngryBirds-puisto on kaikenikäisille lapsille suunnattu leikkipuisto. Sisäänpääsylippu on voimassa koko päivän, mikä tarkoittaa, että voit mennä ja tulla niin monta kertaa kuin haluat saman päivän aikana.
Lisätietoa retkestä
Shopping & Sightseeing Las Palmas
Shopping & Sightseeing Las Palmas
Lähde mukaan kokopäiväretkelle provinssin pääkaupunkiin Las Palmasiin, joka sykkii kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia ja mukavia kahviloita.
Lisätietoa retkestä
Multiacuatics
Multiacuatics
On ainutlaatuinen elämys nähdä delfiinejä ja valaita niiden oikeassa elinympäristössään. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Multiacuatic-katamaraanilla. Yksi juoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä

Tee matkahaku – Maspalomas
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.