Matkat – Playa de Taurito

Playa de Tauritossa, Gran Canarian aurinkoisella etelärannikolla, lomailu keskittyy pääosin auringosta, rantaelämästä ja rennosta tunnelmasta nauttimiseen.
Playa de Tauriton pieni lomakohde sijaitsee laaksossa Puerto Ricon ja Puerto de Mogánin välissä. Kävelykadun varrella on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Tunnelma kylässä on rento ja vieraanvarainen, ja täällä voit nauttia lomastasi kaikessa rauhassa.

Playa de Tauriton ranta

Playa de Tauriton hienolla, tummahiekkaisella laavarannalla voit auringonoton ja uinnin lisäksi harrastaa vesiurheilua, esimerkiksi sukellusta ja snorklausta. Heti rannan yläpuolella, kylän keskustassa olevassa suuressa vesipuistossa on liukumäkiä, lastenaltaita ja hyvää tilaa aurinkotuoleille.

Asu hyvin Playa de Tauritossa

Matkustaessasi Tjäreborgin matkalla Playa de Tauritoon valittavanasi on muutamia mukavia hotelleja. Ylhäällä rinteessä Playa de Tauriton yläpuolelta avautuvat näköalat merelle ja ympäristön suuntaan. Voit itse valita asutko hotellihuoneessa vai huoneistossa, joko All Inclusivella tai ilman. Asuessasi Mogan Princess & Beach Club -hotellissa hintaan sisältyy myös kuljetukset alas hotellin omalle Beach Clubille, jossa voit halutessasi viettää vaikka koko päivän.

Kätevästi lomalennolla ja joustavasti reittilennoilla

Voit matkustaa Puerto Ricoon Tjäreborgin lomalentojen lisäksi myös joustavasti reittilennoilla! Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Samalla voit myös valita parhaista hotelleistamme juuri sinulle sopivan, osallistua retkillemme sekä käyttää palvelujamme. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!
Hyvä tietää
  • Upea hiekkaranta
  • All Inclusive
  • Aurinkoinen kohde
  • Huoneistohotelli

Muiden mielipiteet kohteesta Playa de Taurito

Tee matkahaku – Playa de Taurito