Matkat – Elounda

Elounda tunnetaan hienoista hotelleistaan ja mukavasta hotellielämästä, ja vilkkaamman Agios Nikolaoksen palvelut ovat kuitenkin lähellä.
Eloundasta on tullut suosittu lomakohde, jossa on käynyt myös monia tunnettuja vieraita, kuten Lady Gaga ja José Mourinho. Eikä mikään ihme, sillä täällä on paljon todella hienoja hotelleja ja Tjäreborgin valikoimasta voit valita useista hyvistä vaihtoehdoista. Eloundaan voit matkustaa Tjäreborgin kautta joustavasti reittilennoilla. Voit siis matkustaa milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Lyhyesti sanottuna, voit itse suunnitella juuri sinulle sopivan loman!

Tjäreborgin Elounda

Kuten sanottu, hotellit ovat Eloundan valttikortti, joka houkuttelee matkailijoita. Monissa hotelleissa on oma pieni ranta ja suuri valikoima palveluita, joita todella mukavalta lomalta voi odottaa. Luonnollisesti Eloundassa on myös paljon muuta kuin pelkkiä hotelleja. Viihtyisässä satamassa on esimerkiksi useita ravintoloita, pienistä paikallisista tavernoista hieman suurempiin ja kansainvälisiin ravintoloihin.

Retkivinkkejä

Elounda on hyvä kohde myös sinulle, joka haluat nähdä lomallasi hieman enemmän. Satamasta lähtee monia veneretkiä, muun muassa läheiselle Spinalongan saarelle, joka 1900-luvulle asti toimi spitaalisten siirtolana. Nykyään tämä asumaton saari on yksi Kreetan suurimmista nähtävyyksistä sekä historiansa että useiden hienojen pikkurantojensa ansiosta. Eloundan naapurissa sijaitsee suurempi lomakohde Agios Nikolaos, joten pääset helposti myös laajempien ostosmahdollisuuksien ja ravintolavaihtoehtojen luokse.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja aikuisille
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Paikallisia ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Elounda

Tee matkahaku – Elounda