Pieni poika juoksee uimaleluja kantaen hiekkarannalla

Kreetalle lasten kanssa

Perheloma Kreetalle

Ihanan lämmintä, suhteellisen lyhyt lentomatka, hienoja hiekkarantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ravintoloita – Kreeta on täydellinen lomakohde lapsiperheille. Kreetalta löytyy myös hauskoja vesipuistoja, kuten Limnoupolis (Hanian lähellä), Watercity (Heraklionin lähellä) sekä Acqua plus (Hersonissoksessa).

Suosittelemme myös käymistä saaren lounaiskärjessä Elafonissi-rannalla, jota kutsutaan myös Kreetan Malediiveiksi. Jotkut paikallisista ruuista eivät ehkä ole kaikkien lasten makuun, mutta ravintoloissa on tarjolla myös kansainvälistä ruokaa. Paikallisissa tavernoissa ei välttämättä ole erityistä lasten ruokalistaa, mutta monet ruuat ovat lastenkin makuun sopivia, kuten esim. keftedes (kreikkalaiset lihapullat), pastitsio (kreikkalainen makaronilaatikko) sekä erilaiset gyrosateriat (lihaa tai kanaa), jotka tarjoillaan ranskalaisten perunoiden kanssa tai pitaleivän sisällä.

Vinkit perhelomalle

Hanian rannikko

Perheloma Hanian rannikolla

Hanian rannikolla on useita hiekka- ja pikkukivirantoja ja monia suosittuja lomakohteita, kuten esim. lapsiystävällinen Agia Marina, jossa sijaitsee Family Garden Alexandra Beach-perhehotelli, Gerani ja Kato Daratso, joissa on hienot matalat rannat. Family Garden -hotelli Avra Imperial Hotel Kolimbarissa on myös hyvin suosittu perheiden keskuudessa. Hanian kaupunki on saaren toiseksi suurin ja siellä on edelleen havaittavissa itämaisia vaikutteita. Haniassa sijaitsee myös kaunis venetsialainen satama.

Makrigialoksen ranta

Perheloma Makrigialoksessa

Makrigialos on pieni, Kreetan etelärannikolla sijaitseva kaupunki, jossa voit viettää rauhallisen perheloman. Täällä on myös yksi saaren kaikkein parhaimmista perhehotelleista – Sunwing Makrigialos Beach. Hotellissa on oma lastenmeny, maskottimme Lollo & Bernie, uimakoulu sekä paljon muuta mukavaa lapsille. Suosittelemme vierailemaan myös kauniissa Sitian kaupungissa sekä Knossoksen palatsissa, joka on yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä.

Löydä perheellesi sopivin loma Kreetalla

Voit suodattaa hakua esim. hotellin sijainnin tai huoneen varustelutason mukaisesti

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia