Matkat – Hanian rannikko, Kato Daratso & Agii Apostoli

  Kato Daratso & Agii Apostoli on Hanian kaupungin lähellä sijaitseva lapsiystävällinen kohde, jossa voit valita useista hotelleista sopivimman.
  Hanian kaupungin länsipuolella sijaitsevalla kymmenen kilometrin rantaosuudella on useita pieniä lomakohteita. Niistä yksi on Daratso, joka koostuu oikeastaan kolmesta osasta: Ylempänä sijaitseva Pano Daratson alue on tunnettu viihtyisästä pienestä toriaukiostaan ja paikallisesta tunnelmastaan. Pääkadun ja meren välissä on Kato Daratso, jonka ohitse pääkatu kulkee. Ranta-alueen nimi on Agii Apostoli. Hienot rannat ja viheralueet houkuttavat myös paikallisväestöä viettämään sinne vapaa-aikaansa. Agii Apostoli -puistossa voit käydä lenkillä, treenata pienellä ulkokuntosalilla tai pelata petankkia uusien ystävien kanssa. Lapsille on suuri ja viihtyisä leikkipaikka, jossa on kiipeilytelineitä ja keinuja.

  Suosittuja hotelleja Kato Daratsossa & Agii Apostolissa

  Kun varaat matkasi Kato Daratsoon & Agii Apostoliin Tjäreborgilta, voit valita majoitukseksesi ylellisen hotellin kaikilla palveluilla tai mukavan huoneiston, jossa voit laittaa itse ruokaa. Monista hotelleistamme ja huoneistoistamme on tullut vieraidemme suosikkeja, joihin he palaavat vuosi toisensa jälkeen.

  Aurinko ja uiminen Kato Daratsossa & Agii Apostolissa

  Kato Daratsossa on useita pieniä uimapoukamia, joissa on lapsiystävällisiä hiekkarantoja. On makuasia, mikä niistä on kaikista paras. Agii Apostolin kultaiset rannat ovat rantaelämästä nauttivien ja auringonpalvojien luontaisia kokoontumispaikkoja. Kalliot ja lahdet tekevät aallokosta rauhallisen, ja täällä esiintyy vain harvoin suuria aaltoja tai pohjavirtauksia. Rannalla voi myös pelata esimerkiksi rantatennistä tai -lentopalloa.

  Ruoka ja ostokset Haniassa

  Kato Daratsosta ja Agii Apostolista on vain lyhyt matka Hanian kaupunkiin ja sen vilkkaaseen katuelämään. Täällä on laaja valikoima viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Miksipäs et söisi lounasta venetsialaisessa satamassa, tutustuisi markkinoiden tarjontaan tai kävisi ostoksilla jossakin kaupungin monista kaupoista?

  Koe Kreeta

  Sisämaassa kohoava vuoristo muodostaa rantakohteelle kauniin taustan. Vuorilla vaeltaminen ja pyöräily oliivilehtojen välissä kiemurtelevilla poluilla ovat suosittuja aktiviteetteja. Nälän yllättäessä voit pysähtyä johonkin matkan varrella olevista kylistä ja poiketa siellä ruokailemaan paikalliseen tavernaan. Vuokraamalla auton sinulla on paremmat mahdollisuudet kierrellä ympäriinsä ja nähdä Kreetaa omin päin. Varaamalla auton Tjäreborgilta jo matkavarauksesi yhteydessä, saat luotettavan Avis-auton käyttöösi edullisesti.
  Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Lapsiystävällisiä rantoja

  Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Kato Daratso & Agii Apostoli

  Tee matkahaku – Hanian rannikko, Kato Daratso & Agii Apostoli