Matkat – Hanian rannikko, Maleme

Kaunis ja viehättävä Maleme Kreetan pohjoisrannikolla sopii sinulle, joka haluat nauttia auringosta ja rantaelämästä rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.
Malemen pieni lomakohde sijaitsee vain 16 kilometrin päässä Hanian kaupungista. Kilometrin pituinen pikkukiviranta kutsuu viettämään ihania hetkiä auringossa ja meressä. Voit tietenkin myös pysytellä hotellin miellyttävällä uima-altaalla. Rantaelämän vastapainona voit kierrellä pienten matkamuistomyymälöiden ja ihastuttavien rakennusten lomassa tai istahtaa kahville nauttimaan pikkukaupungin tunnelmasta. Yöelämän muodostavat parikymmentä ravintolaa ja kourallinen kahviloita, mutta villiä juhlintaa aamuun asti ei kannata odottaa. Suurin osa matkustajista tulee Malemeen nimenomaan rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Asu lähellä rantaa

Jos haluat asua lähellä rantaa maalaismaisessa ympäristössä, Futura Hotel sopii sinulle. Täällä voit nauttia olostasi allasalueella tai käydä uimassa meressä, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Koe Kreeta

Malemen lähistöllä sijaitsee useita läntisen Kreetan nähtävyyksiä ja houkutuksia, kuten kauniita luontokohteita, upeita luostareita ja Hanian kaupunki erinomaisine ostosmahdollisuuksineen. Malemesta voit helposti lähteä erilaisille retkille, esimerkiksi vaeltamaan Samarian rotkoon, tekemään upeita kenkälöytöjä Tzanakakin ostoskadulle Haniaan tai loikoilemaan Elafonissin ihanalle rannalle.

Vuokraa auto

Kun vuokraat auton, pääset helposti omin päin löytöretkille ja seikkailuille omassa tahdissasi. Voit varata vuokra-auton matkavarauksesi yhteydessä. Jos haluat viettää osan lomastasi omassa lomakyläsi tarjonnasta nauttien, voit vuokrata auton vaikkapa vain pariksi päiväksi.
Hyvä tietää
  • Kilometrien pituisia rantoja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • All Inclusive
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Maleme

Tee matkahaku – Hanian rannikko, Maleme