Matkat – Hanian rannikko, Hanian kaupunki

  Hania on Kreetan toiseksi suurin kaupunki ja hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet.
  Hanian kaupungin sydän on kaunis vanha venetsialainen satama. Sinne on myös keskittynyt suurin osa kaupungin viihde-elämästä, jonka muodostavat rauhallisemmat baarit sekä vilkkaammat yökerhot ja klubit. Eniten matkalaisia kaupunkiin kuitenkin houkuttaa Hanian vanha osa kapeine kujineen ja viehättävine toriaukioineen. Sataman ympärillä on paljon hyväkuntoisia rakennuksia sekä venetsialaiselta että turkkilaiselta ajalta. Vilinää ja vilskettä riittää aamusta iltaan, ja korkeasesongin aikaan väkeä voi olla tungokseen asti.

  Ruoka ja juoma Hanian kaupungissa

  Kaupungin keskustassa sijaitsevassa kauppahallissa kannattaa ehdottomasti poiketa nauttimaan tunnelmasta ja hedelmien, vihannesten, hunajan, yrttien ja kukkien tuoksusta. Kauppahallin ympäristö on myös hyvä paikka ostaa nahkatuotteita, kenkiä ja koruja. Jos ostoskierroksella yllättää nälkä, lähistöltä löytyy aina hyviä ravintoloita. Tarjolla on sekä kreikkalaisia erikoisuuksia, kuten keftedes-lihapullia ja souvlakia, että kansainvälisempiä ruokalajeja, kuten pizzaa ja pastaa. Venetsialainen satama on erinomainen paikka makumatkan aloittamiselle Hanian kaupungissa.

  Asu keskeisellä paikalla uima-altaan äärellä

  Hanian kaupungin hotellivalikoimassamme on sekä yksinkertaisia että ylellisempiä vaihtoehtoja. Voit valita haluatko asua vilkkaan venetsialaisen sataman tuntumassa vai hieman etäämpänä. Valikoimassamme on tietenkin myös uima-altaalla varustettuja hotelleja. Voit käydä uimassa ja virkistäytymässä altaassa ennen kuin on aika lähteä kaupungille tutustumaan illanviettomahdollisuuksiin.

  Tutustu Kreetaan omalla autolla

  Tiesithän, että voit varata myös vuokra-auton matkavarauksesi yhteydessä? Kun vuokraat auton vaikka vain pariksi päiväksi, voit tehdä saarella omia tutkimusretkiäsi ja lähteä uimaan lähialueen rannoille, esimerkiksi Agia Marinaan tai Kato Daratsoon. Voit myös ajaa saaren sisäosissa kohoaville vuorille, nauttia kauniista luonnosta ja kenties syödä lounasta jossain pienessä tavernassa matkan varrella.
  Hyvä tietää
  • Hotelleja keskustassa
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Paljon ravintoloita
  • Luksushotelleja

  Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Hanian kaupunki

  Tee matkahaku – Hanian rannikko, Hanian kaupunki