Matkat – Hanian rannikko, Agia Marina

Agia Marinassa Tjäreborgin valikoimassa useita hyviä hotelleja, esimerkiksi suosittu Alexandra Beach.
Agia Marina on melko suuri, suosittu ja ajoittain vilkas rantakohde Hanian kaupungin lähellä. Täällä sinua odottavat kilometrien pituiset matalat rannat ja pienemmät, syvät rantaosuudet, jotka soveltuvat hyvin snorklaamiseen.

Lapsiystävälliset hotellit rannalla

Jos haluat tarjota sekä itsellesi että lapsillesi loman aivan Välimeren lähellä, suosittelemme lapsiystävällisiä hotellejamme Agia Marinan rannalla. Esimerkiksi Family Garden -hotelli Alexandra Beachissä on huoneistoja jopa seitsemälle hengelle.

Agia Marina aikuisille

Ilman lapsia matkustavalle hyvä vaihtoehto on Bella Vista Village -hotelli, joka sijaitsee Agia Marinan yläpuolella, oliivilehtojen ympäröimällä mäellä. Hotellista on erinomainen näköala Hanian rannikolle. Jos et halua kävellä lyhyttä matkaa rannalle, voit varata huoneiston, jossa on oma uima-allas.

Koe Kreeta

Hotellien välillä voi siellä täällä aistia kreikkalaista maalaistunnelmaa. Hanian rannikolla kohoaa vehreitä kukkuloita, jotka muuttuvat ylempänä korkeaksi vuorijonoksi. Vaeltaminen ja pyöräily ovat suosittuja ajanviettotapoja Kreetalla. Voit pysähtyä pieniin, oliivilehtojen ympäröimiin kyliin nauttimaan lounasta paikallisessa tavernassa. Ja kun haluat nähdä enemmän Kreetan saarta, olet tervetullut osallistumaan järjestämillemme retkille. Vieraile Kreetan arkeologisilla kaivauksilla, ihaile saaren kaunista vuoristomaisemaa tai lähde maistelemaan saaren omia viinejä. Agia Marinasta on vain muutama kilometri Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan, jossa pääset osalliseksi aidosta kreikkalaisesta tunnelmasta ja itämaisista vaikutteista. Kaupungissa on turkkilaisia moskeijoita, kaunis venetsialainen satama, arkeologisia jäännöksiä sekä paljon herkullisia ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Hanian kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla! Taksilla ajoaika Agia Marinasta Hanian keskustaan on vain 10 minuuttia.
Hyvä tietää
 • Hotelleja aikuisille
 • Rantahotelleja
 • Kilometrien pituisia rantoja
 • Family Garden
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Agia Marina

Rannat
Agia Marina on suosittu, melko suuri rantakohde aivan Hanian kaupungin lähellä. Rannat ovat matalia, mutta niillä on myös lyhyitä rantakaistaleita, joissa vesi on hieman syvempää. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja. Voit myös kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten vesiskootteria ja parasailingiä.
Lue lisää Kreetan rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Agia Marinassa on ravintoloita ja tavernoja sekä kaupungin vanhassa osassa että pääkadun varrella. Läheisessä Hanian kaupungissa on laajempi ravintolavalikoima, souvlatsidikoista ja meren äärellä olevista kalatavernoista viihtyisiin vuoristoravintoloihin. Hanian vanhassa kaupunginosassa venetsialaisen sataman ympäristössä on paljon mukavia ravintoloita.
Agia Marinan baari- ja rantabaarivalikoima on rajallinen. Enemmän vaihtoehtoja on viereisessä Plataniaksen kylässä, jossa yöelämä keskittyy Plataniaksen aukiolle. Kesäaikaan Plataniaksessa on avoinna enemmän yökerhoja, mutta keväisin ja syksyisin niitä löytää enemmän Hanian kaupungista.
Ostokset
Agia Marinassa on useita supermarketteja, matkamuistomyymälöitä, vaateliikkeitä ja vastaavia. Jos haluat enemmän valikoimaa, kannattaa ehdottomasti käydä Hanian kaupungissa. Hania on kauppakaupunki, jossa on hyvät ostosmahdollisuudet. Voit ostaa matkamuistoiksi ja tuliaisiksi esimerkiksi nahkatuotteita, vaatteita, kankaita, mausteita, oliiviöljyä ja musiikkia.
Liikunta ja treeni
Agia Marinassa voit halutessasi viettää aktiivista lomaa. Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla sekä maalla, vedessä ja veden alla.

Pyöräily ja maastopyöräily

Agia Marinan ympäristöön voit mainiosti lähteä tutustumaan pyörän selässä.. Hellas Bike vuokraa pyöriä ja järjestää erilaisia pyöräretkiä.

Sukellus

Jos sukeltaminen on mieleesi, Kreetalla mahdollisuudet siihen ovat erinomaiset. Tutustu sukellustunteihin, sukellusmatkoihin ja snorklausvaihtoehtoihin täältä.

Vaellus

Jos haluat tutustua Kreetaan ja kokea samalla saaren luontoa, mainio vaihtoehto on lähteä vaeltamaan. Vaellusreittejä on erilaisia ja myös niiden vaikeusasteet vaihtelevat. Ota yhteyttä Tjäreborgin oppaisiin, jos haluat lisätietoa vaellusreiteistä tai osallistua järjestetyille retkille.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Minigolf on suosittu aktiviteetti Agia Marinassa lomailevien perheiden keskuudessa. Agia Marinan läpi kulkee myös minijuna.
Kreetalla on lähes rajattomasti kiinnostavia nähtävyyksiä. Jos vuokraat auton, ehdit nähdä useita niistä lomasi aikana. Alla on lueteltu muutamia saaren nähtävyyksistä, mutta nähtävää ja retkiä on vielä niiden lisäksikin paljon. Agia Marinasta on vain muutama kilometri Hanian kaupunkiin, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki. Haniassa saat tuntea todellise "Zorbas-tunteen" ja itämaisen tunnelman. Täältä on myös turkkilaisia ??moskeijoita, kaunis venetsialainen satama ja arkeologisia jäänteitä.
Retket
Elafonissi
Elafonissi
Paratiisi Kreetan lounaisosassa - valkoista hiekkaa, kimaltelevan vaalenapunainen vedenraja ja turkoosinsininen meri. Houkutteleva laguuni ja kristallinkirkas vesi - upea paikka nauttia rannasta, uimisesta, rentoutumisesta ja snorklaamisesta. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Jeeppisafari - Kreetan viinin ja oliivien salaisuus
Jeeppisafari - Kreetan viinin ja oliivien salaisuus
Lähde mukaan jeeppisafarille, jossa opit lisää oliiveista, viinistä sekä kreetalaisesta ruuasta. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Boat trip daily
Boat trip daily
Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukavalle veneretkelle, joka tulee varmasti säilymään mielessäsi pitkään. Ihana puolipäiväretki, jonka aikana pääset nauttimaan auringosta, uimisesta ja snorklaamisesta Theodorou-saaren edustalla.
Lisätietoa retkestä
Balos "The Blue Lagoon" & Gramvoussa
Balos "The Blue Lagoon" & Gramvoussa
Kokopäiväretki Balos-laguunin ihanalle rannalle, jossa vesi on turkoosinsinistä, ja Gramvoussan saarelle. Meri, vuoret ja laguunin kristallinkirkas vesi säilyvät muistoissa pitkään! Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Jeepsafari - White Mountain
Jeepsafari - White Mountain
Tervetuloa kokopäiväretkelle Kreetan "Valkoiselle Vuorelle", jossa saaren ainutlaatuinen kulttuuri ja historia yhdistyvät. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Samarian rotko
Samarian rotko
Mielenkiintoinen, noin 18 kilometriä pitkä vaellus kauniissa ympäristössä, Samarian rotkossa. Kokopäiväretki aamusta iltaan. Kevyt aamiainen sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kippis Kreetalle
Kippis Kreetalle
Lähde mukaan puolipäiväretkelle tutustumaan Kreetan upeisiin maisemiin ja kulttuuriin! Kuulemme myös kreikkalaisten erikoisuuksien, kuten oliiviöljyn ja viinin tuotannosta. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Jeeppisafari - auringonlasku
Jeeppisafari - auringonlasku
Aurinko nousee idästä ja värjää taivaan kultaisiin sävyihin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että aurinko laskee länteen, joten voit nauttia upeasta auringonlaskusta saaren länsipuolella. Viininmaistelu ja pientä syötävää sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Pyöräilyretket läntisellä Kreetalla
Pyöräilyretket läntisellä Kreetalla
Koe Kreetan kaunis luonto pyörän selästä käsin - upea elämys koko perheelle! Tarjolla on pyöräretkiä eritasoisille pyöräilijöille, sekä puolipäivä- että kokopäiväretkiä.
Lisätietoa retkestä
Mezeateria, jonka jälkeen olet kylläinen ja onnellinen!
Mezeateria, jonka jälkeen olet kylläinen ja onnellinen!
Lähde mukaan maistelemaan useita hyviä ja maukkaita kreikkalaisen keittiön herkkuja mezeaterian muodossa. Saat maistella erilaisia mezeannoksia ja hintaan sisältyy myös viini, raki ja vesi.
Lisätietoa retkestä
Vedenalainen Kreeta
Vedenalainen Kreeta
Ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä tutustumaan Kreetan kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan ja samalla kokea yksi etelärannikon kauneimmista lahdista. Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Paras tapa nähdä ja kokea Kreeta on vuokrata auto. Voit varata auton jo ennen matkaa matkanvarauksen yhteydessä, mikä on sekä halvempaa että kätevämpää. Vuokra-auton saaminen paikan päällä varsinkin korkeasesongin aikaan voi olla vaikeaa, joten jos matkustat lomakohteeseen tilauslennolla, varaa Avis-auto jo ennen matkaa.

Jos olet varannut paketoidun matkan reittilennoilla, lue vuokra-auton varaamisesta sekä lisätietoja autoista tästä.
Paikallinen bussiverkosto toimii hyvin, ja taksi on suhteellinen edullinen. Hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen ennen taksiin nousemista. Voit myös vuokrata polkupyörän tai mopon, joilla pääsee helposti tutustumaan Agia Marinan ympäristöön ja lähikaupunkeihin.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai jos haluat saada hyviä lomavinkkejä ja neuvoja. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse, tulemme tapaamaan sinua omaan hotelliisi tai sen lähellä olevaan toiseen hotelliin. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan bussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero Kreikassa

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Tunnetuimmat kansainväliset luottokortit käyvät yleisesti (ei Diners). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Sama aika kuin Suomessa.

Sähkö

220 V.

Kieli

Kreikassa: Kreikka
Albaniassa: Albania
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 4 tuntia tilauslennoilla. Reittilentojen kesto määräytyy valitun lentoreitityksen mukaan.

Näin matkustat tänne

Agia Marinaan voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla kesäkaudella.
Agia Marinaan voit matkustaa kesäkaudella myös reittilennoilla ja suunnitella itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Hanian kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Agia Marinan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Ajoaika Hanian lentokentältä hotelliisi on noin 45 min - 1 h 15 min (n. 28 km), sen mukaan kuinka paljon on liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Joskus lentokenttäbussi ajaa Kato Staloksen kautta ja silloin matka ensimmäisille hotelleille kestää n. tunnin. Tarkka bussikuljetuksen reitti riippuu paikallisista olosuhteista ja se päätetään vasta paikan päällä. Lisätietoa kuljetuksista saat kohteeseen saavuttuasi.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua.
Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
16°9°
3
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
16°9°
4
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°10°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°12°
8
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
10
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
27°19°
11
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°22°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
11
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°19°
9
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°17°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
21°14°
5
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
18°11°
4
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä

hintaesimerkkejä - AGIA MARINA

Tee matkahaku – Hanian rannikko, Agia Marina
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.