Matkat – Hanian rannikko, Agia Marina

Agia Marinassa Tjäreborgin valikoimassa useita hyviä hotelleja, esimerkiksi suosittu ja lapsiystävällinen Family Selection -hotelli Alexandra Beach.
Agia Marina on melko suuri, suosittu ja ajoittain vilkas rantakohde Hanian kaupungin lähellä. Täällä sinua odottavat kilometrien pituiset matalat rannat ja pienemmät, syvät rantaosuudet, jotka soveltuvat hyvin snorklaamiseen.

Lapsiystävälliset hotellit rannalla

Jos haluat tarjota sekä itsellesi että lapsillesi ikimuistoisen loman aivan Välimeren lähellä, suosittelemme lapsiystävällisiä hotellejamme Agia Marinan rannalla. Esimerkiksi Alexandra Beachissä on huoneistoja jopa kuudelle hengelle.

Agia Marina aikuisille

Ilman lapsia matkustavalle hyvä vaihtoehto on Bella Vista Village -hotelli, joka sijaitsee Agia Marinan yläpuolella, oliivilehtojen ympäröimällä mäellä. Hotellista on erinomainen näköala Hanian rannikolle. Jos et halua kävellä lyhyttä matkaa rannalle, voit varata huoneiston, jossa on oma uima-allas.

Aktiivinen loma

Hotellien välillä voi siellä täällä aistia kreikkalaista maalaistunnelmaa. Hanian rannikolla kohoaa vehreitä kukkuloita, jotka muuttuvat ylempänä korkeaksi vuorijonoksi. Vaeltaminen ja pyöräily ovat suosittuja ajanviettotapoja Kreetalla. Voit pysähtyä pieniin, oliivilehtojen ympäröimiin kyliin nauttimaan lounasta paikallisessa tavernassa.

Vieraile Hanian kaupungissa

Agia Marinasta on vain muutama kilometri Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan, jossa pääset osalliseksi aidosta kreikkalaisesta tunnelmasta ja itämaisista vaikutteista. Kaupungissa on turkkilaisia moskeijoita, kaunis venetsialainen satama, arkeologisia jäännöksiä sekä paljon herkullisia ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Hanian kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla! Taksilla ajoaika Agia Marinasta Hanian keskustaan on vain 10 minuuttia.

Tjäreborgin retket

Ja kun haluat nähdä enemmän Kreetan saarta, olet tervetullut osallistumaan järjestämillemme retkille. Vieraile Kreetan arkeologisilla kaivauksilla, ihaile saaren kaunista vuoristomaisemaa tai lähde maistelemaan saaren omia viinejä.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Rantahotelleja
  • Kilometrien pituisia rantoja
  • Family Selection

Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Agia Marina

Tee matkahaku – Hanian rannikko, Agia Marina

hintaesimerkkejä - AGIA MARINA