Matkat – Hersonissos, Stalis & Malia

  Kesällä Hersonissoksessa on hyvin vilkas tunnelma, mutta keväällä ja syksyllä rauhallisempaa. Tjäreborgilla on keskustan lähellä useita hotelleja.
  Hersonissoksen lomakohde sijaitsee parikymmentä kilometriä Iraklionista itään. Täällä on kauniita rantoja, hyviä ravintoloita, ja korkeasesongin aikaan vilkas yöelämä, joka jatkuu pikkutunneille saakka. Hersonissoksessa kaikki on hyvin hoidettua ja organisoitua. Keskustassa on pari pientä uimapoukamaa, ja parempia rantoja on aivan kaupungin ulkopuolella. Rantakadulla on viihtyisiä tavernoja, ravintoloita ja kahviloita, ja samalla olet myös huvielämän keskuksessa. Diskot ja baarit täyttyvät ihmisistä auringon laskettua. Jos haluat rauhallisemman päätöksen illallesi, voit tehdä kävelyretken johonkin Hersonissoksen lähellä sijaitsevasta kolmesta vuoristokylästä. Jos matkustat Hersonissokseen keväällä tai syksyllä, elämänmeno on rauhallisempaa ja hiljaisempaa.

  Hotelleja jokaiseen makuun

  Hersonissoksessa voit valita sinulle sopivan asumismuodon. Tjäreborgin valikoimassa on sekä hotellihuoneita että huoneistoja. Monissa hotelleissamme All Inclusive kuuluu hintaan, ja joissakin hotelleissa on myös kylpylä tai vesipuisto. Aivan Hersonissoksen vieressä sijaitsevissa Staliksen ja Malian kylissä on myös useita vaihtoehtoja joko All Inclusivella tai ilman, jos haluat asua hieman edullisemmin lomasi aikana.

  Stalis ja Malia

  Muutaman kilometrin päässä Hersonissoksen ulkopuolella sijaitsevat kylät Stalis ja Malia, joissa on myös pari Tjäreborgin hotellia. Kylät yhdistävän rantakadun varrella on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Täällä on hienot, suhteellisen loivasti syvenevät hiekkarannat, joissa on terasseja sekä vuokrattavana myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Näistä kahdesta kylästä Malia on suurempi, siellä on vilkkaampi yöelämä ja kylän vanhalla puolella on monia pieniä ja aitoja kreikkalaisia tavernoja. Rauhallisempi Stalis sopii hyvin perheille ja siellä ranta on hieno ja lapsiystävällinen.

  Hersonissos sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Knossoksesta, joka on Kreikan suurin pronssikauden arkeologinen löytö.
  Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa spa
  • Edullisia hotelleja
  • All Inclusive
  • Vilkas yöelämä
  • Paljon ravintoloita

  Muiden mielipiteet kohteesta Hersonissos, Stalis & Malia

  Tee matkahaku – Hersonissos, Stalis & Malia

  hintaesimerkkejä - Hersonissos