Matkat – Hanian rannikko, Gerani

Gerani soveltuu erinomaisesti lapsiperheiden matkakohteeksi sekä rauhallisen ja rentouttavan loman viettoon.
Gerani kuuluu Kreetan rauhallisimpiin alueisiin, jonne matkustetaan ennen kaikkea rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Jos kaipaat välillä hieman vilkkaampaa menoa, Geranista on hyvät bussiyhteydet eloisampaan Plataniakseen. Gerani on tunnettu erinomaisista leipomoistaan sekä kirkostaan, jossa on upea ikonikokoelma. Geranin kauniin rannan äärellä on useita viihtyisiä hotelleja ja pieniä ravintoloita. Hieman kauempana hotelleista, pääkadun varrella, on apteekkeja, ruokakauppoja ja lukuisia kahviloita.

Asu lähellä rantaa

Haluatko asua lomallasi rannan lähellä? Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit asua hotellihuoneessa tai huoneistossa, vain kivenheiton päässä Geranin pitkältä rannalta. Rannalla on aina hyvin tilaa, ja aamu-uinnille on lyhyt matka. Geranista on helppo löytää hyvä ja rauhallinen asuinpaikka edulliseen hintaan.

Tutustu Kreetaan

Gerania ympäröivät vehreät kukkulat, jotka vaihtuvat saaren keskiosassa korkeiksi vuoriksi. Vaeltaminen ja pyöräily ovat suosittua ajanvietettä Kreetalla. Sinun ei tarvitse nosta kovinkaan ylös vuoriston suuntaan, kun jo löydät jonkin paikallisen tavernan, jossa voit nauttia lounasta oliivipuiden varjossa.

Vieraile Hanian kaupungissa

Lähellä sijaitseva Hanian kaupunki on myös suosittu matkakohde, erityisesti viehättävän vanhan kaupunginosansa vuoksi. Kauniin sataman ympärillä on vanhoja rakennuksia venetsialaiselta ja turkkilaiselta ajalta, ja vilinää ja vilskettä riittää aamusta iltaan. Kaupungin keskellä on kauppahalli, jossa kannattaa ehdottomasti käydä nauttimassa tunnelmasta ja hedelmien, vihannesten, hunajan, mausteiden ja kukkien tuoksuvasta valikoimasta.
Hyvä tietää
  • Kilometrien pituisia rantoja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Edullisia hotelleja
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Gerani

Tee matkahaku – Hanian rannikko, Gerani