Matkat – Hanian rannikko, Platanias

  Plataniaksessa voit viettää aktiivisen ja vilkkaan loman. Keskustassa on paljon ravintoloita, iltaelämää ja kauppoja.
  Plataniaksen kymmenen kilometrin pituinen kaunis ranta on välillä valkohiekkainen, välillä punainen, joistakin kohdista matala, ja joissakin kohdissa aallot ovat korkeampia. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit valita useasta viihtyisästä hotellista, joista useimmat sijaitsevat aivan rannalla. Hanian rannikkoa reunustavat vehreät kukkulat, jotka vaihtuvat sisempänä saarella korkeisiin vuoriin. Vaeltaminen ja pyöräily vuorilla ovat suosittua ajanvietettä, ja välillä voit pysähtyä johonkin oliivilehtojen ympäröimistä pikkukylistä syömään lounasta.

  Asu mukavasti

  Kreetan Sunprime-hotellimme Sunprime Platanias Beach soveltuu täydellisesti ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hotelli sijaitsee rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksen kylän keskustasta. Täällä voit viettää lomaasi mukavissa maisemissa, nauttia kylpylän palveluista, käydä kuntosalilla, ruokailla hotellin ravintolassa ja auringonlaskun aikaan voit siemailla raikastavan drinkin omassa rantabaarissa. Jos haluat hemmotella itseäsi hieman lisää, voit varata huoneen, jonka terassilta on suora pääsy altaaseen.

  Lapsiystävälliset hotellit

  Valikoimassamme on tietenkin myös erinomaisia perhehotelleja. Lasten kanssa matkustaville erinomainen vaihtoehto on luksustyylinen Top Selection -hotellimme Minoa Palace Resort. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, ja siellä on kylpylä sekä lastenallas. Myös huoneistohotelleissamme on monia lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja, kuten Majestic.

  Hanian kaupunki

  Hanian kaupungissa on 70 000 asukasta, ja se on Kreetan toiseksi suurin kaupunki. Lomalaisia sinne houkuttelee ennen kaikkea kaupungin hyvin säilynyt vanha osa kapeine kujineen ja viehättävine toriaukioineen. Kaupungissa on tarjolla sekä kulttuuria että historiaa. Kauniin sataman ympäristössä on paljon hyväkuntoisia rakennuksia sekä venetsialaiselta että turkkilaiselta ajalta. Satamassa on vilinää ja vilskettä aamusta iltaan, ja keskikesällä olla jopa tungosta. Kaupungin keskellä sijaitsevaan kauppahalliin kannattaa ehdottomasti poiketa nauttimaan tunnelmasta sekä hedelmien, vihannesten, hunajan, yrttien ja kukkien tuoksusta. Hanian kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Valikoimassa on kaikkea kivoista pikkuputiikeista suurempiin, tunnettuihin kauppaketjuihin. Täältä löydät taatusti kotiinviemisiä!
  Hyvä tietää
  • Sunprime Hotels -hotelli
  • Perhehotelleja
  • Luksushotelleja
  • Rantahotelleja
  • Kilometrien pituisia rantoja
  • Paljon ravintoloita

  Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Platanias

  Tee matkahaku – Hanian rannikko, Platanias

  hintaesimerkkejä - platanias