Matkat – Makrigialos

Jos matkustat lasten kanssa, Makrigialos on erinomainen valinta. Täällä on sekä Sunwing Family Resorts -hotelli että ylellisempi Ocean Beach Club Kreeta.

Makrigialos on pikkuinen kreikkalainen kalastajakylä Kreetan kaakkoiskulmassa. Tämä kaunis helmi sopii niin lapsiperheille kuin muillekin, jotka haluavat lomaltaan rauhaa turistialueiden ulkopuolella. Täällä on kilometrin pituinen hiekkaranta, joka kuuluu Kreetan parhaimpiin, pikkuinen satama sekä muutama kreikkalainen taverna ja musiikkipubi, joissa tapaat yhtä monta kreikkalaista kuin turistiakin. Tjäreborgin kautta majoitut omassa hienossa konseptihotellissamme, Sunwing Makrigialos Beach – Kreetan parhaimmassa perhehotellissa!

Sunwing Makrigialos Beach

Lapsiystävällisessä Sunwing Family Resorts -hotellissamme koko perhe nauttii ihanasta lomasta. Täällä on mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle, tarkkaan suunnitellut ateriapaketit sekä paljon muuta, mikä tekee hotellista sopivan niin pienille kuin isommillekin lapsille: Lollo & Bernie, uimakoulu ja tietenkin lastenmenu, jotta energiaa riittää tanssimiseen, uimiseen ja leikkimiseen.

Ocean Beach Club – Kreeta

Ocean Beach Club – Kreeta -hotellissa voit nauttia lomasta perheesi kanssa yhdellä Kreikan parhaista rannoista. Täällä on hieman enemmän kaikkea: kylpylä, kuntosali, hyvä ruoka ja designhuoneet, jotka henkivät skandinaavista ja välimerellistä tunnelmaa. Hotelli sijaitsee merelle päin ja sillä on oma ranta. Voit myös valita yksityisaltaan ja terassin väliltä. Mikset nauttisi auringosta myös aurinkokannella, josta on näköala merelle? Kaikilla Ocean Beach Clubin vierailla on tietenkin pääsy myös Sunwingin monipuolisiin aktiviteetteihin.

Useita jännittäviä retkiä

Jos haluat enemmän irti lomastasi, voit valita useista retkimahdollisuuksista. Voit mennä bussilla Sitian kaupunkiin, jossa vierailijat aina sanovat viettäneensä pidempään kuin oli tarkoitus. Hieman kauempana, kolmekymmentä kilometriä länteen, sijaitsee Euroopan eteläisin kaupunki Ierapetra, jossa Napoleonin huhutaan yöpyneen vuonna 1798 matkalla Egyptiin. Suosittu retkikohde on myös Knossoksen palatsi, joka on yksi maailman eniten vierailluista nähtävyyksistä.

Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Ocean Beach Club -hotelli
 • All Inclusive
 • Swim out -hotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Makrigialos

Ruoka & juoma
4,7
Harrastukset
4,4
Ostokset
3,1
Sää
 • tammikuu
16°9°
3
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
16°9°
4
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°10°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°12°
8
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
10
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
27°19°
11
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°22°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
29°22°
11
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
27°19°
9
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°17°
6
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
21°14°
5
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
18°11°
4
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
Rannat
Makrigialoksessa on kilometrin pituinen hiekkaranta – Kreetan paras ranta! Makrigialos tarkoittaakin juuri "pitkää rantaa", ja se on seudun ehdoton kohokohta. Myös rannan alkupäässä sijaitseva kylä on myös mukava käyntikohde. Sunwing Makrigialos Beachin edustalla on myös 200 metriä pitkä, matala hiekkaranta.

Matala

Kaunis hiekkaranta Festoksen eteläpuolella. Ranta on tunnettu kalkkikiviluolistaan, joiden uskotaan olleen joskus hautakammioita. Myöhemmin esimerkiksi hipit ovat hyödyntäneet luolia asumistarkoituksessa. Rannalla on paljon tavernoja ja pikkukauppoja.

Agia Galini

Agia Galini on viehättävä, Frangokastellon ja Matalan välissä sijaitseva kalastajakylä, jonka nimi tarkoittaa "pyhää merenhiljaisuutta". Korkeasesongin aikaan täältä lähtee monia veneretkiä useille rannoille.

Rantaelämä Kreetalla

Pitkin Kreetan rannikkoa on useita hyviä, matalia rantoja. Useimpien rantojen hiekka on karkeajakoista. Rantakausi kestää keväästä myöhäissyksyyn. Suurimmilta rannoilta voit vuokrata aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Helsingistä suora lento n. 4 tuntia

Näin matkustat tänne

Kreetalle voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä kesäkaudella (huhti–lokakuussa).
tai myös reittilennoilla, ja saat näin ollen määritellä itse matkasi pituuden.
Makrigialokseen voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla kesäkaudella (huhti-lokakuussa).

Kreetalle voit matkustaa kesäkaudella myös Tjäreborgin kautta reittilennoilla ja määritellä näin ollen itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Iraklionin kaupungin laidalla sijaitsevalle kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Makrigialoksen hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly matkan hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta ennen matkaa. Matka-aika Iraklionin lentokentältä hotelliisi kestää noin 2 h 30 min - 3 h (n. 120 km), sen mukaan, kuinka paljon on liikennettä, ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Tarkka bussikuljetuksen reitti vaihtelee paikallisten olosuhteiden mukaan ja se päätetään vasta paikan päällä. Lisätietoa kuljetuksista saat saavuttuasi kohteeseen. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Matkalla lentokentältä hotelleille tehdään n. 15 minuutin pysähdys tunnin ajomatkan jälkeen. Mikäli taukopaikka on avoinna, voit ostaa juotavaa ja pientä syötävää sekä käydä vessassa. Paluumatkalla lentokentälle bussi tekee aivan Agios Nikolaoksen ulkopuolella n. 15 minuutin pysähdyksen, jonka aikana voit ostaa juotavaa, pientä syötävää ja käydä vessassa.

Easy Travel

Jos asut Sunwing Family Resort- tai Ocean Beach Club -hotellissamme ja lennät Sunclass Airlinesilla, hintaan sisältyy muun muassa 10 kilon matkatavaralisä ja matkatavaroiden kuljetus hotellille. Jos olet varannut myös kuljetuksen lentokentältä, bussi ajaa suoraan hotellille pysähtymättä muilla hotelleilla matkan varrella.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Makrigialoksessa on parikymmentä yksinkertaisempaa ravintolaa, tavernaa ja pizzeriaa. Kaupungin luontaisena keskuksena toimii pieni kalasatama. Sen ympärillä on joitakin taloja, ja siitä pikkutiet johtavat ylemmäksi ympäristöön. Sataman jälkeen on satunnaisia rakennuksia, kunnes saavutaan Sunwing Makrigialos -hotellille, jossa on jälleen yksinkertaisia ravintoloita ja pikkukauppoja. Naapurikaupunki Koutsouraksessa on ravintoloita, joissa tarjoillaan tyypillistä kreetalaista ruokaa. Voit myös maistella paikallista viiniä. Kaikkien ruokien valmistukseen käytetään paikallista oliiviöljyä. Kapsaksen luostarin luona on enemmän paikallisen tyylisiä ravintoloita, joiden ruokalistoilta jokainen löytää mieleistään ruokaa. Astron-hotellilla voit syödä ennen kaikkea italialaista ruokaa, mutta ruokalistalla on myös hyviä kreikkalaisia erikoisuuksia. Jos olet tyytyväinen palveluun, on tavallista jättää noin 10 prosentin juomaraha.

Ruoka ja juoma Kreetalla

Leipä ja kattausmaksu lisätään aina ravintolatilauksen hintaan. Tavallisesti tippiä jätetään 5–10 prosenttia laskun loppusummasta riippuen siitä, kuinka tyytyväinen olet ruokaan ja palveluun.
Jos haluat tutustua Makrigialoksen yöelämään, kaupungissa on muutamia musiikkipubeja, baareja, ravintoloita ja kahviloita. Mikäli kaipaat enemmän baareja, klubeja ja yökerhoja, suosittelemme retkeä johonkin saaren isommista kaupungeista.
Ostokset
Makrigialoksessa on useita turistikauppoja, myymälöitä ja putiikkeja, joista voi ostaa kaikenlaista, kuten vaatteita, kenkiä, asusteita, nahkatuotteita, hopea- ja kultakoruja, kirjoja ja matkamuistoja. Kaupat hyväksyvät kaikki hyvin tunnetut luottokortit, mikä tietenkin helpottaa shoppailua. Läheisissä suuremmissa kaupungeissa, Ierapetrassa ja Sitiassa, on suurempi valikoima kauppoja. Kaupat eivät ole avoinna sunnuntaisin.

Markkinat

Useina päivinä viikossa järjestetään markkinoita, joilla voit tehdä todellisia löytöjä! Makrigialoksessa markkinat ovat perjantaiaamupäivisin, Ierapetrassa lauantaiaamupäivisin ja Sitiassa tiistaiaamupäivisin.

Iraklion

Lauantaisin noin kello 6.00–14.00. Markkinat pidetään alhaalla satamassa, ja ne ulottuvat useiden kilometrien pituudelle. Kävele tai ota taksi bussiasemalta. Iraklioniin pääsee helpoiten autolla tai paikallisbussilla.

Hania

Haniassa on myös kuuluisa markkinahalli, joka on avoinna maanantaista lauantaihin kello 8–14 ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin myös kello 18–21.

Ierapetra/Sitia

Ierapetrassa järjestetään markkinat joka lauantai. Markkinat pidetään kaupungin keskustassa, ja ne alkavat aikaisin. Monet ovat paikalla jo kello 6 ostamassa tuoretta kalaa, vihanneksia, vaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Samat markkinat järjestetään tiistaisin Sitiassa samaan kellonaikaan. Lisätietoja saat Tjäreborgin oppailta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Jos haluat enemmän irti lomastasi, voit valita useista retkimahdollisuuksista. Voit mennä bussilla Sitian kaupunkiin, jossa vierailijat aina sanovat viettäneensä pidempään kuin oli tarkoitus. Hieman kauempana, kolmekymmentä kilometriä länteen, sijaitsee Euroopan eteläisin kaupunki Ierapetra, jossa Napoleonin huhutaan yöpyneen vuonna 1798 matkalla Egyptiin. Suosittu retkikohde on myös Knossoksen palatsi, joka on yksi maailman eniten vierailluista nähtävyyksistä. Voit kokeilla vaikkapa polkuveneitä, vesihiihtoa ja purjelautailua. Sunwing Makrigialos Beach tarjoaa myös paljon aktiviteetteja ja treenausmahdollisuuksia.

Aktiviteetit Kreetalla

Kreeta on kuin tehty aktiivisen loman viettämiseen. Täällä on tekemistä koko perheelle. Kreeta on myös tunnettu monista vaellusreiteistään, erityisesti E4 European Footpath -reitistä. Jos haluat tekemistä rannalla, vesiurheilulajeja on laaja valikoima: vesiskoottereita, parasailingiäa, polkuveneitä jne. Syvyyksiin kaipaava voi kokeilla sukellusta sekä Haniassa että Rethymnonissa.

Sukellus

Useimmissa matkakohteissa sukeltamista järjestävät sukelluskerhot. Kursseja ja sukellusta varten kerhot tarjoavat kuljetusta eri paikkoihin. Muista, että laitesukellus itsenäisesti Kreetaa ympäröivissä vesissä on lailla kiellettyä! Tämä johtuu rannikkoalueella merenpohjassa olevista arkeologisista esineistä. Lisätietoja saat Tjäreborgin oppailta.

Vai

Vai-kylän lähellä, karun maiseman keskellä, levittyy keitaan lailla suuri palmulehto. Luonnollinen palmumetsä syntyi, kun paikalla aikoinaan asuneet arabit istuttivat taatelinsiemeniä maahan. Matkalla Vaihin voi vierailla Top Loun luostarissa. Luostari on peräisin 1300-luvulta, ja nykyisin siellä asuu viisi munkkia. Luostarin yhteydessä on museo, jossa on esineitä 1600–1800-luvuilta.

Kournásjärvi

Saaren ainoa makean veden järvi, Kournás, sijaitsee hieman Georgiopolin kylästä etelään, noin 45 kilometriä Haniasta itään ja noin 25 kilometriä Rethymnonista länteen. Hiekkarannalla on useita viihtyisiä tavernoja. Kävelyretki järven ympäri kestää noin kaksi tuntia. Retkellä voit ihailla monipuolista linnustoa, uida tai vaikkapa vuokrata polkuveneen. Kournásjärven ympäristöä kutsutaan "Kreetan Sveitsiksi".

Ekologinen Milia

Vierailu Milian kylään on myös mielenkiintoinen kokemus. Kylässä kaikki tehdään ympäristöystävällisten periaatteiden mukaan. Vesi ja sähkö tuotetaan aurinkoenergialla, ja koko kylän ruuat viljellään ekologisesti.
Makrigialos on Kreetan kaakkoisosassa sijaitseva pikkukaupunki, jossa on paljon nähtävyyksiä. 1900-luvun alussa täällä kävi kesäisin enimmäkseen kreetalaisia ympäröivistä kaupungeista hoitamassa oliivi- ja viiniviljelyksiään. 1960–70-luvuilla alueelle alkoi tulla turisteja. Nykyään Makrigialoksessa asuu talvisin noin 850 ja kesäisin 1 450 henkilöä.

Ierapetra

Euroopan eteläisin kaupunki, jossa on paljon kiinnostavaa nähtävää. Libyanmeren rannalla sijaitsevaa kaupunkia ympäröivät ruusu-, neilikka- ja tomaattiviljelmät. Ierapetrassa on kauniita rantoja, museo sekä venetsialaisen linnoituksen jäänteet satamassa. Täällä on myös turkkilainen moskeija ja minareetti. Merenrantaa reunustavat kahvilat ja tavernat. Kesäisin Ierapetrasta lähtee laivoja rauhalliselle Chrissin saarelle, jolla voi ottaa aurinkoa ja uida, syödä toisessa kahdesta pittoreskista tavernasta ja vain nauttia rauhasta.
Kulkuyhteydet
Vuokraamalla auton pääset kätevästi liikkumaan Kreetalla lomasi aikana. Tjäreborgin oppaat auttavat sinua mielellään. Avis-autovuokraamolla on parhaat vakuutukset ja uusimmat autot. Lisäksi voit vuokrata GPS-navigaattorin, jonka avulla autoilusta tulee vieläkin helpompaa.

Kun haluat tutustua Kreetan upeisiin maisemiin omin päin, kiinnitä turvavyö ja lähde matkaan omalla vuokra-autolla. Teemme yhteistyötä Avisin kanssa, jonka valikoimassa on autoja eri koko- ja hintaluokista. Avisin toimistoja on eri puolilla Kreetaa, ja henkilökunta puhuu erinomaista englantia.

Auton voivat vuokrata 21 vuotta täyttäneet, joilla on ollut ajokortti vähintään vuoden.

Avisilla on hyvät vakuutukset, joten jos jotain sattuu, sinun tarvitsee maksaa enintään 26 euron käsittelymaksu ja 23 prosentin vero. Autovaraukseen voidaan lisämaksusta liittää erillinen henkilövahinkovakuutus ja auton varkausvakuutus. Huomaa, että varkausvakuutus ei kata henkilökohtaisia tavaroita!

Voit varata auton kätevimmin meidän kauttamme. Oppailtamme voit kysellä hyviä vinkkejä, minne voit ajaa sekä mitä saarella kannattaa käydä katsomassa ja mitä kaikkea voit kokea.

Turvanvyön käyttäminen on pakollista Kreetalla.

Kun vuokraat auton meidän ja Avisin kautta, hintaan sisältyy seuraavaa:

• Auton vuokraus 24 t/vuorokausi
• Uusinta mallia olevat katsastetut autot
• 23 prosentin vero
• Rajattomat ajokilometrit
• Vakuutus (CDW), joka kattaa oman vuokra-autosi ja toisen osapuolen auton vahingot mahdollisen onnettomuuden sattuessa sekä toisessa autossa olevat henkilöt
• Vakuutus (SCDW), joka tarkoittaa, ettei omavastuuta ole
• Kreetan kartta

Lastenistuin vuokrattavissa.
Makrigialoksessa voi liikkua bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Mopoja ja moottoripyöriä voi myös vuokrata.

Bussit

Paikallinen bussiverkosto toimii hyvin. Taksimatkan hinta kannattaa sopia ennen taksin kyytiin nousua. Busseja menee Ierapetraan ja Sitiaan. Paikallisbussit lähtevät hotellin edustalta, ja niillä pääsee kaikkiin lähistöllä oleviin kaupunkeihin. Aikataulun saat hotellin vastaanotosta.
Kohdefakta

Palvelumme

Kesäkaudella tavoitat meidät vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai sen lähellä olevaan toiseen hotelliin. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset. Sunwing Makrigialos Beachin Resort Service on avoinna vuorokauden ympäri. Jos majoitut SENTIDO Mikri Poli Atlantica -hotellissa, käännythän Sunwing Makrigialos Beach -hotellin vastaanoton puoleen.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla Kreikkaan matkustettaessa voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Huom! Albaniassa passin tulee olla vähintään voimassa 3 kk matkan jälkeen. Suomen kansalaisilta ei vaadita Albaniaan viisumia alle 30 päivää kestäville lomamatkoille.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Kreikan/Albanian lähetystöstä/konsulaatista
.... Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Kreikan/Albanian lähetystöstä/konsulaatista. Kreikan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 622 9790.

Matkustajalomake
Kaikkien Kreikkaan saapuvien matkustajien on 1.7.2020 alkaen täytettävä matkustajalomake (PLF, Passanger Locator Form) viimeistään 24 tuntia ennen maahan saapumista. On erittäin tärkeää, että lomake täytetään hyvissä ajoin ennen matkaa (viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä), sillä muuten voit joutua maksamaan huomattavan sakon (500 euroa per henkilö) saavuttuasi Kreikkaan. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat QR-koodin sähköpostitse. Tallenna QR-koodi puhelimeesi tai tulosta se paperille, sillä koodi tulee esittää lähtöselvityksessä ja koneeseen nousun yhteydessä Suomessa sekä Kreikkaan saavuttua. Lomake täytetään englanniksi: https://travel.gov.gr. Avaaminen onnistuu parhaiten Chromella ja Firefoxilla.

HUOM! KORFUN KAUTTA ALBANIAAN MATKUSTAVAT
Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalaisilta ei vaadita Albaniaan viisumia. Kaikkien matkustajien passitiedot tulee ilmoittaa Tjäreborgille ennen matkaa.

Albanian viranomaiset vaativat virallisia asiakirjoja alaikäisten lasten kanssa matkustavilta, jos lapsi matkustaa vanhempien kanssa, joilla on eri sukunimi ja lapsella on vain toisen vanhemman sukunimi, tai jos lapsi matkustaa vain toisen vanhemman kanssa, tai jos lapsi matkustaa isovanhempien, sukulaisten tai ystävien kanssa. Englanninkielisessä asiakirjassa tulee olla maistraatin julkisen notaarin leima. Asiakirjojen vahvistusta varten tulee ottaa yhteyttä lähimpään maistraattiin.

Albanian kunniakonsuli Helsingissä:
Albanian Honorary Consulate General in Helsinki, Finland
(+358) 50 548 2854

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan. Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat: www.thl.fi (Rokottaminen > Matkailijan terveysopas) tai Terveys ja turvallisuus -sivulta.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Majoitusvero Kreikassa

Kreikan viranomaiset perivät veron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Sunwing Makrigialos Beach -hotellissa on pankkiautomaatti.

Aikaero

Sama aika kuin Suomessa.

Sähkö

220 V.

Kieli

Kreikassa: Kreikka
Albaniassa: Albania

Lisätiedot

Hyvin kumpuilevaa maastoa, paljon rappuja. Ei jalkakäytäviä. Sunwing Makrigialos Beachin hotellialue on suuri ja siellä on tasoeroja sekä pitkiä rappusia, joiden vuoksi lastenvaunujen kanssa on hankala liikkua.

Tutustu Tjäreborgin matkaehtoihin.
Lasten kanssa matkustaminen
Matkustatko lasten kanssa? Silloin lapsiystävällinen Makrigialos on erinomainen valinta matkakohteeksi. Erityistä ylellisyyttä perhelomaasi tarjoaa lapsiystävällinen Ocean Beach Club -hotelli, joka on Sunwing Family Resort -hotellin uusi osa. Ocean Beach Clubissa on sviittejä jopa kuudelle hengelle ja upouusi allasalue. Makrigialos on pieni kreikkalainen kalastajakylä Kreetan kaakkoiskulmassa; kaunis helmi, joka sopii niin lapsiperheille kuin muillekin, jotka haluavat rauhallisen ja miellyttävän loman kaukana turistialueiden vilskeestä. Täällä on kilometrin pituinen ranta, joka lukeutuu Kreetan parhaisiin, pieni satama sekä joitakin kreikkalaisia tavernoja ja musiikkipubeja, joissa tapaa niin kreikkalaisia kuin turistejakin. Kun matkustat Tjäreborgin kanssa, asut Kreetan lapsiystävällisimmässä hotellissa, Sunwing Makrigialos Beachissä!

Ocean Beach Club - Kreeta

Makrigialoksen lapsiystävällisessä Ocean Beach Club Kreeta -hotellissa sinä ja perheesi voitte nauttia lomasta yhdellä Kreetan parhaista rannoista. Täällä on hieman enemmän kaikkea: kylpylä, kuntosali, hyvä ruoka ja designhuoneet, jotka henkivät skandinaavista ja välimerellistä tunnelmaa. Hotelli sijaitsee merelle päin ja sillä on oma ranta. Voit myös valita yksityisaltaan ja terassin väliltä. Mikset nauttisi auringosta myös aurinkokannella, josta on näköala merelle? Kaikilla Ocean Beach Clubin vierailla on tietenkin pääsy myös Sunwingin monipuolisiin aktiviteetteihin.
Tee matkahaku