Matkat – Rethymnon

  Rethymnon on todella hurmaava kreikkalainen kaupunki, jossa koko kaupungin pituudelle levittäytyy kahdentoista kilometrin pituinen ranta.
  Rethymnon on keskisuuri kreikkalainen kaupunki, joka sijaitsee kauniilla niemellä Kreetan pohjoisrannikolla. Upea ranta on yksi syy sille, että niin moni Tjäreborgin asiakas valitsee juuri tämän kohteen. Ranta alkaa kaupungin keskustasta ja jatkuu itään päin pitkänä, leveänä ja hyvinhoidettuna. Rantakadun varrella on paljon viihtyisiä ravintoloita, ja katu on suosittu niin turistien kuin paikallisväestönkin keskuudessa. Vaikka turisteja saattaa olla paljon etenkin korkeasesongin aikaan, on Rethymnon silti aivan tavallinen kreikkalainen kaupunki, jonka historia on pitkä ja arkielämä vilkasta. Jos haluat tehdä ostoksia lomasi aikana, täällä on paljon kauppoja ja putiikkeja. Kesällä osa teistä suljetaan autoilta, ja niistä tulee kävelykatuja, jotka kuhisevat elämää.

  Kaupungin pitkä historia

  Rethymnonin vanhat kaupunginosat ovat sekoitus venetsialaista, turkkilaista ja kreikkalaista arkkitehtuuria, ja monet paikalliset asuvat juuri Vanhankaupungin puolella. Lämpiminä iltoina naiset istuskelevat kapeilla kujilla perinteisine käsitöineen, kun taas miehet viihtyvät läheisissä kafenioneissa. Vanhan kaupunginosan laidalla sijaitsee Fortezza, vaikuttava venetsialainen linnoitus 1500-luvulta. Rethymnonin keskeisen sijainnin ansiosta kaupunki on hyvä tukikohta, kun haluat lähteä retkeilemään ja tutustumaan Kreetan muihin osiin.

  Rethymnonissa asut lähellä rantaa

  Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit valita yli kahdestakymmenestä rannan lähellä sijaitsevasta hotellista - joko All Inclusivella tai ilman. Näin lomastasi tulee juuri sellainen kuin sinä haluat, halusitpa sitten asua huoneistossa tai hemmotella itseäsi hotellissa, jossa on spa. Hotellien luokitukset vaihtelevat yksinkertaisista ylellisiin hotellihin, joten löydät taatusti itsellesi ja lompakollesi sopivan hotellin.
  Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • All Inclusive
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää
  • Kilometrien pituisia rantoja

  Muiden mielipiteet kohteesta Rethymnon

  Tee matkahaku – Rethymnon