Matkat – Hanian rannikko, Kolimbari

Kolimbarissa on upea ranta ja ylellinen, lapsiystävällinen Avra Imperial Hotel, jossa viihtyy koko perhe.
Kolimbarin pittoreski kylä on yksi rannikon monesta rantakohteesta, ja se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Plataniaksesta ja Agia Marinasta länteen. Kolimbarin sanotaan olevan kreetalaisten oma suosikkikylä, ainakin mitä tulee kalaravintoloihin. Ravintoloita on suhteellisen vähän ja ruoka on paikallista, mutta makuelämykset ovat sitäkin mahtavammat.

Aito tunnelma ja suosittu ranta

Kolimbari on viime aikoina alkanut kehittyä modernimpaan suuntaan, mutta aito kreikkalainen tunnelma on silti läsnä, erityisesti Gonian luostarissa ja jalkapallostadionin luona järjestettävillä markkinoilla. Kilometrin pituinen ranta on kuitenkin selkein syy Kolimbarin suosiolle. Ranta vaihtelee valkohiekkaisesta punahiekkaiseen ja matalasta hieman syvempään, mutta suurin osa on kivirantaa. Valekarettikilpikonnat (Caretta Caretta) tulevat rannalle munimaan elokuussa.

Lapsiystävällinen hotelli Kolimbarissa

Lapsiystävällisessä Avra Imperial Hotel -hotellissa on kaikkea, mitä vaaditaan onnistuneeseen perhelomaan: ylellisiä huoneita, joissa on oma uima-allas tai joista on pääsy uima-altaaseen, monipuolinen spa-osasto, ilmainen WiFi koko hotellissa sekä tietenkin lastenkerho, jossa kaikki lapset voivat pitää hauskaa, puuhastella kaikkea mukavaa ja leikkiä yhdessä. Kolimbarin ihastuttava ranta on myös lähellä. Jos haluat keskittyä nauttimaan huolettomasta ja rentouttavasta lomailusta, kannattaa varata jo etukäteen kätevä All Inclusive -ateriapaketti.

Koe Kreeta

Jos haluat nähdä enemmän Kreetan saarta, voit joko lähteä järjestämillemme retkille tai tutustua nähtävyyksiin omin päin. Kolimbarin lähellä sijaitsee Kissamos-Kastellin pieni satamakaupunki, jossa on muutama kiva kauppa, satama sekä hyvä valikoima paikallisia ravintoloita, joista saa esimerkiksi erinomaisia kalaruokia. Suuremmasta satamasta voit lähteä veneretkelle Baloksen laguunille tai Gramvousan saarelle.

Retki Hanian kaupunkiin

Kolimbarin lähellä on Hanian kaupunki, jossa on turkkilaisia moskeijoita, kaunis venetsialainen satama, arkeologisia jäännöksiä ja lukuisia herkullisia ravintoloita. Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet pikkuputiikeista isompiin tunnettuihin ketjuliikkeisiin. Hanian kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä, varsinkin jos haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Voit varata matkavarauksesi yhteydessä myös vuokra-auton, jonka avulla voit tehdä omia tutkimusretkiäsi saarella. Auto kannattaa vuokrata vaikka vain pariksi päiväksi, jos haluat enimmäkseen keskittyä pelkästään rentoutumiseen.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa spa
  • Lapsiystävällisiä hotelleja
  • Huoneita, joissa oma uima-allas
  • Kilometrien pituinen ranta

Muiden mielipiteet kohteesta Hanian rannikko, Kolimbari

Tee matkahaku – Hanian rannikko, Kolimbari