Matkat – Agios Nikolaos

Viehättävä Agios Nikolaos on kreikkalainen pikkukaupunki, jossa on mukavan aito tunnelma.
Agios Nikolaos on eläväinen pikkukaupunki, joka on rakennettu pienen Voulismènijärven ympärille. Kaupunki sijaitsee Kreetan suurimman lahden, Mirabellolahden äärellä. Kaunista pikkukaupunkia kutsutaan myös "Kreetan Saint-Tropez'ksi", eikä suotta. Vilkkaassa satamassa voi nähdä sekä paikallisia veneitä että suuria risteilyaluksia, ja myös maailmanympäripurjehtijat pysähtyvät täällä kokeakseen Kreetan kauneuden. Siksi Agios Nikolaoksessa on kansainvälinen tunnelma, erityisesti keskellä kaupunkia sijaitsevan pienen järven ympärillä. Siellä on suurin osa parhaista ravintoloista, joista useat sijaitsevat järveä ja satamaa kohti kulkevilla sivukaduilla. Ravintoloissa houkuttelee paitsi hyvä ruoka, myös upea näköala, joka tekee Agios Nikolaoksesta entistäkin lumoavamman. Muutama kilometri Agios Nikolaoksen ulkopuolella sijaitsee kuuluisa vanha kaupunki, Lato.

Agios Nikolaoksen rannat

Kaupungin alueella on kolme pientä rantaa, Ammos, Kitro Platia ja Ammoudi. Niillä voit viettää koko päivän tai käydä piristävällä uinnilla ennen aamiaista. Jos kaipaat vaihtelua, myös etelämpänä on useita poukamia ja rantoja.

Agios Nikolaoksen lapsiystävälliset hotellit

Hieman Agios Nikolaoksen ulkopuolella, aivan merenrannalla, sijaitsee lapsiystävällinen Blue Marine Resort & Spa -hotellimme. Vain kivenheiton päässä on suosittu, lapsiystävällinen Almiros-ranta. Täällä nautit elämästä, lomasta, hyvästä tunnelmasta ja vedestä, joka on Välimeren puhtainta. Jos haluat välillä nousta aurinkotuolista, tarjolla on paljon tekemistä niin isoille kuin pienillekin, jollet sitten halua rentoutua hotellin kylpylässä.

Asu keskeisellä paikalla rannan lähellä Agios Nikolaoksessa

Monet matkustavat Agios Nikolaokseen miellyttävän tunnelman vuoksi. Kyseessä ei ole tyypillinen turistikohde, vaan aito kreikkalainen kaupunki, jossa näet kreikkalaista arkielämää sekä kreikkalaisia tavernoja ja taloja. Jos haluat asua kaiken tämän keskellä, valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, joissa on sekä huoneita että huoneistoja. Ne kaikki ovat lähellä rantaa ja kaupungin keskustaa, joten voit nauttia matkasi aikana yhtä paljon paikallisesta elämänmenosta ja rantaelämästä.
Hyvä tietää
  • Family Garden -hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hotelleja keskustassa
  • Upeita rantoja
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Agios Nikolaos

Tee matkahaku – Agios Nikolaos

hintaesimerkkejä - agios nikolaos