Matkat – Ierapetra

Ierapetra tarjoaa rennon yhdistelmän rantaelämää, nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.
Ierapetra on yksi Euroopan eteläisimmistä kaupungeista, jossa voit nähdä ja kokea paljon sekä nauttia rentouttavasta ja rauhallisesta tunnelmasta. Täällä voit kierrellä Vanhankaupungin mutkittelevilla kujilla ja lähteä vaeltamaan kaupunkia ympäröiville vuorille. Voit tietysti myös istahtaa paikalliseen kafenioniin ja nauttia kupin kreikkalaista kahvia samalla, kun katselet paikallista elämänmenoa ja suunnittelet retkiä rannikolle.

Aurinko ja uiminen

Pitkin Ierapetran rantaa kulkee miellyttävä satamakatu, jonka varrella on paljon ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voit tutustua paikallisten ruuanlaittotaitoon. Kokeile vaikkapa tuoreeltaan grillattua kalaa jossakin veden äärellä sijaitsevista viihtyisistä tavernoista – siitä voi tulla yksi matkan parhaista muistoista. Itse ranta koostuu tummasta hiekasta ja pyöreistä kivistä, ja se soveltuu erinomaisesti uimiseen. Jos tuuli kuitenkin yltyy, on parasta siirtyä hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseville uimapoukamille ja rannoille, jotka ovat lapsiystävällisempiä.

All Inclusive merenrannalla

Tjäreborgin valikoimassa on rannalla sijaitsevia hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu hintaan, joten voit omistaa lomasi täysin auringolle ja uimiselle. Jos haluat mieluummin asua sisempänä varsinaisessa Ierapetran kaupungissa, voit valita keskellä kaupunkia olevan hotellin, joka ei kuitenkaan ole kovin kaukana rannasta.

Nähtävää ja tehtävää

Lähellä satamaa sijaitsee Kale, kaunis ja historiallinen venetsialainen linnoitus. Siellä kannattaa käydä jo pelkästään saadakseen parhaan kuvakulman alas satamaan, jossa on värikkäitä veneitä. Joka lauantai pidettävillä markkinoilla voi nähdä vilkasta paikalliselämää ja paikallisia tuotteita. Täällä on myös useita suuria myymälöitä, joista löydät useimmiten kaiken, mitä lomallasi voit tarvita. Jos haluat aktiivisempaa tekemistä, voit valita useista vesiurheilulajeista rannalla tai ajaa muutaman kierroksen kartingradalla. Hyvä retkivinkki on laivamatka Chrissin saarelle, jossa voit nauttia uimisesta ja jännittävistä elämyksistä.
Hyvä tietää
  • Family Selection
  • All Inclusive
  • Hotelleja keskustassa
  • Upeita rantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Pitkä satamapromenadi

Muiden mielipiteet kohteesta Ierapetra

Tee matkahaku – Ierapetra