Matkat – Koh Yao Noi

Koh Yao Noi – dramaattinen luonto ja valkoiset rannat. Vaikka saari on suhteellisen suuri ja uskomattoman kaunis, matkailijoiden määrä on rajallinen.
Vaikka "Noi" tarkoittaa pientä, on Koh Noi siitä huolimatta yksi Phang Nga -provinssin kauneimmista saarista. Se sijaitsee Pohjois-Phuketin ja Krabin välissä ja se tunnetaan ennen kaikkea mahtavista kalkkikivimuodostelmistaan sekä upeista, valkoisista rannoistaan. Saarelle ei ole suoria lentoja, mutta pääset sinne joko Phuketin tai Krabin kautta.

Vähän turisteja - vähäistä liikennettä

Mikäli haluat lomailla rauhallisessa ympäristössä, tämä on silloin oikea valinta. Täällä on vielä suhteellisen vähän matkailijoita, täällä ei ole suuria teitä ja vain muutamia hotelleja. Mikäli haluat lähteä johonkin, niin paikasta toiseen siirrytään veneillä. Tämä on todellinen häämatkakohde, jossa voitte snorklata, uida, sukeltaa, lukea kirjoja tai vain nauttia olostanne aurinkotuolilla. Jos haluat kuitenkin tehdä välillä jotain muuta, voitte käydä kumiplantaasilla tai jossakin kala- ja äyriäisviljelmällä, joita on eri puolilla saarta.

Rauhallinen rantahotelli

Ihastuttava boutiquehotelli, Cape Kudu Hotel, sijaitsee upealla paikalla meren äärellä, saaren itäpuolella. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa ilman stressiä ja velvollisuuksia, hotellin mukavuuksista ja ensiluokkaisesta palvelusta nauttien. Mikäli kaipaat todella luksusta, voit varata huvilan, jossa on oma uima-allas! Mikäli kaipaat enemmän vilinää ympärillesi, voit yhdistää Koh Yao Noin lomaan oleskelun Phuketissa!
Hyvä tietää
  • Rauhallinen lomakohde
  • Hienoja hiekkarantoja
  • Boutiquehotelli
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Koh Yao Noi

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Koh Yao Noi