Matkat – Karon Beach

Karon Beachillä lomailet rauhallisissa tunnelmissa mutta kuitenkin lähellä Patongin huvittelumahdollisuuksia.
Karon Beach sijaitsee Kata Beachin lähellä, vain viiden kilometrin päässä Patongista. Karon Beach on Patongia rauhallisempi kohde, jossa asut lähellä huvielämää, muttet kuitenkaan sen keskellä. Kohteen suurin vetonaula on leveä, kullankeltainen ranta, joka kulkee etelän varjoisilta kallioilta parin kilometrin pituisena kohti pohjoista ja Patongia. Vaikka ranta on korkeasesongin aikaan suosittu, siellä tulee harvoin ahdasta, koska tilaa on paljon. Vesi on turkoosinsinistä ja lämmintä, mutta toisin kuin monissa muissa Phuketin rantakohteissa, ranta ei ole erityisen matala, joten se ei ole ihanteellisin paikka pienille lapsille.

Ravintolat ja huvielämä

Karon Beachillä on hyvä valikoima ravintoloita, viihdettä ja kauppoja kahdenkin viikon loman ajaksi. Useimmat sijaitsevat keskustassa. Siemaile Singha-olutta ja maistele paikallisia herkkuja, joiden raaka-aineet tulevat sekä merestä että maalta.

Perheloma Thaimaassa

Matkustatko Karon Beachille perheen kanssa? Silloin Family Selection -hotellimme Phuket Orchid Resort & Spa on kuin sinulle tehty. Hotellissa on viihtyisät huoneet, kaksi lastenallasta pienille ja hieman isommille, useita ravintoloita ja baareja, viihdettä sekä paljon muuta.

Hotelleja moneen makuun

Tjäreborgilla on Karon Beachillä runsaasti hotellivaihtoehtoja. Voit valita yksinkertaisemman majoituksen, mikäli aiot käyttää hotellia lähinnä nukkumiseen, tai ylellisemmän vaihtoehdon, jos haluat rentoutua kunnolla ja laittaa mukavuuden etusijalle. Jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme tyylikästä Beyond Resort Karon -hotellia, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Hotellilla järjestetään esimerkiksi ruuanlaittokursseja, joilla opitut taidot ovat omaperäisiä ja hyödyllisiä matkamuistoja.

Temppeleitä ja kansallispuistoja

Karon Beachin lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa, ja kohteesta on helppo vierailla Phuketin saaren eri osissa. Lähistöllä on esimerkiksi museo, temppeleitä, kansallispuistoja, perhostaloja ja paljon kauniita rantoja. Lisäksi naapurikohde Patongissa on valtava tarjonta viihdettä, ravintoloita ja tietenkin ostosmahdollisuuksia. Täältä löydät kaikkea mahdollista, kuten edullista elektroniikkaa, vaatteita, kenkiä, laukkuja ja matkamuistoja. Patongiin pääsee tuk-tukilla noin vartissa.
Hyvä tietää
  • Hotelleja aikuisille
  • Luksushotelleja
  • Edullisia hotelleja
  • Kilometrin pituinen hiekkaranta
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Karon Beach

Tee matkahaku – Karon Beach