Matkat – Kata Beach

Kata Beachillä on ihanan pitkä hiekkaranta ja useita korkeatasoisia hotelleja. Juuri siksi niin monet Thaimaan-kävijät palaavat tänne vuosi toisensa jälkeen.
Kata Beach on erinomainen matkakohde niin kaveriporukoille kuin golffareillekin, ja se sopii myös yksinkertaisen ja rentouttavan loman viettoon, jolla kaikki on käden ulottuvilla. Kata Beachin yöelämä on hieman rauhallisempaa kuin sen pohjoispuolella olevissa kohteissa. Kata Beachillä on kuitenkin paljon tekemistä: aktiviteetteja, ostospaikkoja, ravintoloita ja miellyttävää huvielämää sekä tietenkin myös leveä, kaksi kilometriä pitkä kullankeltainen hiekkaranta. Rannan pohjoispäässä sijaitsee varsinainen keskusta, jossa on hyvä valikoima ravintoloita ja pikkukauppoja. Ruoka on hyvää ja edullista, joten voit huoletta tilata vaikka useamman ruokalajin aterian. Jos olet ruuan suhteen hieman kokeilunhaluisempi, tutustu Kata Beachin läpi kulkevan kadun varrella olevien kojujen tarjontaan. Tällä syöt thaimaalaiseen tapaan hyvää ja edullista ruokaa, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista.

Hotelleja jokaiseen makuun

Tjäreborgilla on Kata Beachillä reilut kymmenen hotellia. Niiden luokitus vaihtelee kahdesta viiteen sydämeen, ja ne sijaitsevat joko lähellä rantaa tai hieman ylempänä. Löydät siis juuri omiin toiveisiisi ja lomasuunnitelmiisi sopivan hotellin, halusitpa sitten viettää lomasi uima-altaalla rentoutuen tai tutustuen Phuketin saaren nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Ylellisyyttä Kata Noissa

Kata Beachin eteläpuolisessa poukamassa sijaitsee Kata Noi eli "pieni Kata", jossa on huomattavasti rauhallisempaa, vähemmän kauppoja ja ravintoloita sekä vähemmän aurinkotuoleja rannalla – siis ikään kuin Kata Beachin pienempi ja rauhallisempi versio. Jos haluat viettää oikein ylellisen loman, sinun kannattaa valita jompikumpi Kata Noin rannalla sijaitsevista hotelleistamme, jotka ovat saaneet erinomaisia arvosteluja vierailtamme. Valittavanasi on joko Katathani Phuket Beach Resort, joka on ylellinen koko perheelle sopiva hotelli, tai The Shore at Katathani, joka on hyvin hienostunut hotelli vain parin askelen päässä rannasta. Siellä voit nauttia omasta uima-altaasta, spa-hoitolasta ja viinikellarin antimista.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • Rantahotelleja
  • Edullisia hotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paljon ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Kata Beach

Tee matkahaku – Kata Beach