Matkat – Kamala Beach

Kamala Beachillä vietät ihanan perheloman auringon ja uimisen merkeissä. Lapsiperheille sopii erinomaisesti Sunwing Kamala Beach -hotellimme.

Kamala Beachillä sinua odottavat rento tunnelma ja erinomainen palvelu. Kohde on lapsiperheiden suosiossa, ja täällä sijaitsee myös perhehotellimme Sunwing Kamala Beach, jossa sekä aikuiset että lapset viihtyvät. Lyhyen matkan päässä hotellista on ravintoloita ja muita aktiviteetteja, jotka tarjoavat vaihtelua rannalla ja altaalla loikoiluun. Ilman lapsia matkustaville erinomainen vaihtoehto on Sunprime Kamala Beach, joka on Kamalan kylän lähellä rannan tuntumassa sijaitseva hotelli aikuiseen makuun. Molemmat hotellit ovat avoinna sekä talvella että kesällä, joten voit matkustaa Thaimaahan milloin tahansa.

Suosittu hiekkaranta

Kamala Beach on vajaan kahden kilometrin pituinen hiekkaranta, joka on suurimmaksi osaksi matala ja hienohiekkainen. Täällä niin aikuiset kuin lapsetkin voivat nauttia auringosta ja uimisesta. Rannan pohjoispäässä on vain vähän hotelleja, joten siellä on rauhallisinta ja eniten tilaa. Rannan toisessa päässä sijaitsee varsinainen Kamalan kylä. Kylä ei ole kovin suuri eikä vilkas, mutta siellä on joitakin paikallisia ravintoloita ja muutama kahvila. Rannalle kannattaa ottaa mukaan rantakengät, koska hiekka voi muuttua auringonpaahteessa hyvin kuumaksi. Snorklaamiseen soveltuvat parhaiten pohjoispäässä sijaitsevat kalliot.

Sunwing Kamala Beach

Vain kivenheiton päässä Kamalan rannasta sijaitsee Sunwing Kamala Beach, palkittu perhehotelli. Tänne mahtuvat sekä isot että pienet perheet, ja halutessasi voit valita sviitin, josta on omalta terassilta suora pääsy altaaseen. Pienimmille vieraille on hotellissa paljon tekemistä: Lollo & Bernie, uimakoulu, pelejä ja leikkejä sekä paljon muuta. Myös vanhempia on tietenkin ajateltu, ja hotellissa on myös spa-hoitola, kuntosali, käytännöllisiä ateriapaketteja ja koko perheelle sopivaa viihdettä. Täällä perheesi viettää unelmiensa loman!

Sunprime Kamala Beach aikuisille

Sunprime Kamala Beachissä vietät rentouttavan loman auringon, uimisen, treenaamisen ja hyvän ruuan merkeissä. Suoraan hotellin alapuolella on ranta, jolla sijaitsee myös kaksi hotellin neljästä uima-altaasta. Jos haluat lomaasi lisämukavuutta, voit valita matkavarauksesi yhteydessä Sunprime Inclusiven, jolloin osa lomasi aterioista sisältyy hintaan, mutta sinulle jää kuitenkin mahdollisuus käydä välillä kokeilemassa paikallisia ravintoloita.

Ostokset ja huvit

Jos haluat tehdä ostoksia, Kamala Beachiltä pääsee noin puolessa tunnissa Patongiin joko tuk-tukilla tai taksilla. Patongissa on erinomainen ostosvalikoima; sieltä löydät esimerkiksi vaatteita, laukkuja, musiikkia ja käsitöitä. Kaupunki on myös tunnettu viihde-elämästään, jossa musiikki ei koskaan hiljene ja neonvalokyltit kilpailevat huomiosta. Kamalan ja Patongin välinen kontrasti on huomattava, ja Kamalaan palatessasi arvostat varmasti sen rauhallisuutta.

Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Edullisia perhehotelleja
 • Sunprime Hotels -hotelli
 • Rantahotelleja
 • Kilometrien pituinen hiekkaranta
 • Lapsiystävällinen ranta
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Kamala Beach

Sää
 • tammikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°23°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°25°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
12
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°25°
3
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
31°24°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
Rannat
Kamalan ranta on vajaan parin kilometrin pituinen. Rannan koostumus vaihtelee, mutta suurimmaksi osaksi se on hienojakoista hiekkaa. Tietyissä osissa rantaa voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Laem Sing Beach

Laem Sing Beach on pieni, viihtyisä ranta rauhallisella ja syrjäisellä paikalla Kamalan pohjoispuolella. Rantaa pidetään yhtenä saaren parhaista. Helpoiten sinne pääsee taksilla ja loppumatkasta kävellen portaita pitkin. Portaiden vuoksi ranta ei sovellu lastenvaunujen kanssa liikkuville tai liikuntarajoitteisille.
Lue lisää Phuketin rannoista.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

n. 10 t 30 min - 13 t

Näin matkustat tänne

Kamala Beachille voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä talvikaudella.

Kamala Beachille voit matkustaa myös joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa ja määritellä itse haluamasi matkan pituuden.

Lento laskeutuu Phuketin kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Kamala Beachillä olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Kuljetukset ovat useimmiten bussilla, mutta toisinaan hotellin sijainnin tai matkustajamäärän vuoksi käytössä saattaa olla myös minibussi tai taksi. Ajoaika bussilla Phuketin lentokentältä Kamala Beachille kestää noin 1 tunnin (n. 35 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Kamalan ruoka- ja juomatarjonta rajoittuu muutamaan ravintolaan, joista useimmat sijaitsevat rantapromenadin varrella. Niissä tarjoillaan sekä kansainvälistä että paikallista ruokaa, ja alueella on myös joitakin pohjoismaisia ravintolanpitäjiä.
Kamala Beachin yöelämä on rauhallista. Täällä ei ole meluisia baareja, vaan tunnelma on enemmänkin rento. Rantapromenadin varrella on muutamia baareja, joissa on ulkoterassi. Joitakin baareja on myös kylän ylemmässä osassa, päätien läheisyydessä. Jos kaipaat vilkkaampaa menoa, löydät sitä Patong Beachiltä, jossa on laaja ja monipuolinen yöelämätarjonta. Patong Beach sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Kamala Beachiltä. Perheystävällistä viihdeohjelmaa järjestetään Sunwing Kamala Beach -hotellissa, jossa on tarjolla showesityksiä lapsille ja tanssi- ja musiikkipainottaisia showesityksiä koko perheelle.
Ostokset
Kamalassa on muutamia kauppoja ja katukojuja, joissa myydään edullisia ranta- ja urheiluvaatteita sekä matkamuistoja. Korkeasesongin aikaan myös rannan kävelykaduilla on kauppiaita, jotka myyvät pääasiassa rantavaatteita, hattuja ja matkamuistoja. Suurin osa kaupoista sijaitsee rannan tuntumassa, ja niistä voi ostaa käsitöitä, silkkihuiveja, saronkeja ja leluja. Suurin osa kaupoista avataan kello 10 ja suljetaan vasta myöhään illalla. Kylän pääkadun varrella on muutama minimarket, apteekki sekä joitakin matkamuistoliikkeitä. Jos haluat shoppailla enemmän, Patongiin on vain puolen tunnin matka tuk-tukilla tai taksilla. Patongissa on hyvä valikoima muun muassa vaatteita, laukkuja, musiikkia ja käsitöitä.

Markkinat

Kaikkialla Phuketin saarella järjestetään markkinoita, jotka ovat mainio tapa päästä seuraamaan paikallisten arkielämää. Sunwing Kamala Beach -hotellia vastapäätä on markkinat, joissa myydään ruokaa ja vaatteita.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Kamala on rauhallinen kylä, jossa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja merellä, kuten vene- ja kanoottiretkiä. Läheisellä Patong Beachillä on laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja. Jos matkustat lasten kanssa, suosittelemme Sunwing Kamala Beach -hotellia, jossa järjestetään runsaasti erilaisia, joko perheelle sopivia aktiviteetteja. Ja luonnollisesti paikalla ovat myös Lollo & Bernie! Aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia, Sunprime Kamala Beach -hotellissa on tarjolla rauhallisempaa toimintaa. Voit hemmotella itseäsi thaihieronnalla ja nauttia laatuajasta.
Kamala Beachiltä on helppo lähteä tutustumaan Phuketiin ja tehdä erilaisia mielenkiintoisia retkiä. Kamala Beachillä voit myös vierailla tsunamin uhrien muistomerkillä Tsunami Memorial Parkissa.
Kulkuyhteydet
Kamala Beachiltä voit liikkua tuk-tukilla, taksilla ja paikallisbusseilla. Paikallisbussit kulkevat Kamala Beachin ohi ainakin puolen tunnin välein ja jatkavat sitten kohti Phuketin keskustaa. Matka Kamala Beachiltä Phuketin keskustaan on noin puoli tuntia. Pitkähäntäveneitä ja venetakseja on myös hotellien alapuolella olevalla rannalla.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät talvikaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Sunwing Family Resorts -hotelleissa hotellin oma Resort Service -palveluhenkilökunta auttaa myös lomalaisia tarvittaessa (osa heistä puhuu myös suomea).

Reittilennoilla toteutettavat matkat ovat joustavia omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja, jolloin saat määritellä matkan pituuden itse.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla.

Rokotukset

Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus. Jos olet viimeisten 10 päivän aikana matkustanut maassa, joka on keltakuumealuetta, tarvitset keltakuumerokotetodistuksen Thaimaahan saapuessasi.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olet itse vastuussa siitä, että tarkistat lomakohdettasi koskevat ajankohtaiset lait ja säädökset. Välttääksesi mahdolliset yllätykset tutustu maan säädöksiin ja tapoihin etukäteen, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Thaimaassa sähkötupakan tuonti ja käyttäminen on kielletty. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

Valuutta ja maksaminen

Baht (THB). Kamalassa on rahanvaihtotoimistoja. Kohteessa voi myös maksaa luottokortilla (Eurocard, MasterCard ja VISA).

Aikaero

Kesällä Suomen aika + 4 tuntia ja talvella + 5 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Thai. Moni turismialalla työskentelevä puhuu myös jonkin verran englantia.

Lisävuoteet

Mikäli Thaimaassa huoneeseen tai huoneistoon majoittuu kolme henkeä, nukkuvat he useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (kaksi grand lit -vuodetta, yksi tai kaksi queen size -parivuodetta tai yksi king size -parivuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Mikäli huoneeseen majoittuu neljä henkeä, he nukkuvat kahdessa grand lit -vuoteessa tai kahdessa queen size -vuoteessa tai yhdessä king size -vuoteessa.

Lisätiedot

Kohde kasvaa jatkuvasti, joten siellä voi olla rakennustyömaita. Lue myös Hyvä tietää- ja Matkaehdot-osiomme. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lasten kanssa matkustaminen
Kamala Beach on lapsiystävällinen kohde. Kivenheiton päässä rannasta sijaitsee upea ja palkittu perheparatiisimme Sunwing Kamala Beach. Täällä on Lollo & Bernie sekä koko perheelle sopivia aktiviteetteja ja ajanvietettä.
Liikunta ja treeni
Vesiurheilulajien, kuten snorklauksen ja sukeltamisen lisäksi voit pelata golfia Laguna Golf Phuketissa tai Loch Palmissa. Jos hotellisi on Sunwing Kamala Beach tai Sunprime Kamala Beach, valittavanasi on useita erilaisia liikuntatunteja ja voit osallistua vesijumppaan tai joogatunneille.

Tee matkahaku – Kamala Beach
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.