Matkat – Cape Panwa Beach

Panwan niemimaa on täydellinen lomakohde sinulle, joka viihdyt aurinkotuolissa. Valitse vain mieleisesi hotelli.
Panwa sijaitsee Phuketin kaakkoispuolella ja kohde sopii sinulle, joka haluat viettää oikein rentouttavan ja rauhallisen loman hieman kauempana ihmisvilinästä. Hotellimme sijaitsevat rauhallisella alueella. Panwan niemimaalla on enimmäkeen metsää ja vain muutamia kyliä. Phuket Towniin on matkaa vain 15 minuuttia, joten pääset nauttimaan virkistävän Singhan tai Piña Coladan jossakin kaupungin monista baareista. Mikäli ostokset tai iltaelämä vetävät puoleensa, voit vaihteeksi suunnata vaikkapa Patong Beachille.

Tehokasta rentoutumista

Haluatko rentoutua aurinkotuolissa ja viettää päiväsi vuoroveden verkkaisessa rytmissä? Tai antaa ajan kulua omassa rauhassa, kirjan ja viileän juoman parissa? Kaipaatko kuitenkin rantaelämän rinnalle jännittäviä retkiä ja uusia kokemuksia? Panwa on joka tapauksessa erinomainen vaihtoehto! Meri tarjoaa monenlaisia, enemmän tai vähemmän vauhdikkaita aktiviteetteja - voit lähteä vaikkapa sukellus- tai snorklausretkelle.

Tjäreborgin hotellit

Täällä lomaillessasi voit todella rentoutua sopivan matkan päässä Phuketin vilkkaasta huvielämästä ja ostosmahdollisuuksista. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri sinulle parhaiten sopiva hotelli.

Tjäreborgin omatoimimatkat

Tähän kohteeseen voit joustavasti varata hotellin ja reittilennot sinulle sopivana ajankohtana.

Muiden mielipiteet kohteesta Cape Panwa Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Cape Panwa Beach