Matkat – Nai Yang

Nai Yang on Patong Beachin täydellinen vastakohta. Täällä on ihana, upea hiekkaranta, jonkin verran ravintoloita ja muutama hotelli.
Nai Yangin upea, leveä ranta sijaitsee Phuketin luoteisosassa, vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Kohteen edustalla sijaitsee saaren suurin koralliriutta. Phuketin suosio lomakohteena kasvaa vuosi vuodelta, ja monet kohteet tekevät parhaansa voidakseen vastaanottaa enemmän matkailijoita. Ei kuitenkaan Nai Yang Beach: koska kohde sijaitsee merellisen kansallispuiston alueella, se on edelleen koskematon ja rauhallinen ja oikea paratiisi lomailijoille, jotka haluavat vain nauttia auringosta, uimisesta ja rentoutumisesta.

Huvielämää ja ostoksia

Saat halutessasi helposti vaihtelua rauhalliseen lomaasi lähtemällä Patongiin, jossa on erinomaiset ostos- ja huvittelumahdollisuudet – mainiota vastapainoa rannalla rentoutumiselle. Matkan varrella voit myös pysähtyä muissa miellyttävissä kohteissa, kuten Bangtaossa, Kamalassa tai Surin Beachillä.

Rentoudu hotelleissamme

Kun matkustat Nai Yangiin Tjäreborgin kautta, majoitut aina lähellä rantaa. Voit esimerkiksi valita rentouttavan Nai Yang Beach Resort -hotellin, joka sijaitsee kansallispuistoalueella vain kivenheiton päässä rannasta. Valitessasi yhdistelmämatkan voit yhdistää Nai Yangin lomasi johonkin etelämpänä sijaitsevista vilkkaammista kohteistamme – meillä on Thaimaassa paljon valikoimaa.

Tjäreborgin joustavat reittilennot

Tähän kohteeseen voit varata Tjäreborgin kautta pelkän hotellin, pelkät reittilennot tai omien toiveidesi mukaan suunnitellun lento ja hotelli -yhdistelmäpaketin mihin vuodenaikaan tahansa.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Lyhyt matka kentältä hotelliin
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hotelleja, joissa spa
  • Pitkiä hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Nai Yang

Tee matkahaku – Nai Yang