Golf Phuketissa

Golf Phuketissa

Golfaa Thaimaan Phuketissa

Kun haluat pelata golfia Thaimaassa, saat nauttia ihanan ilmaston lisäksi mitä parhaimmista greeneistä. Phuket on hyvä valinta sinulle, joka haluat yhdistää golfaamisen rantaelämään ja auringosta nauttimiseen.

Greenfee365

Yhdessä Greenfee365-yhteistyökumppanimme kanssa tarjoamme mahdollisuuden varata peliaikoja useille kentille jo ennen matkan alkua. Valitset itse millä kentillä ja kuinka paljon golfia haluat lomallasi pelata.

Golf Phuketissa

Phuketilla on paljon tarjottavaa sinulle, joka haluat lähteä golfmatkalle tai yhdistää aurinko- ja rantalomaan muutaman kierroksen golfia. Phuketissa on useita ihania vehreyden ja palmujen ympäröimiä golfkenttiä, joilla on hienot greenit ja haastavia reikiä. Loch Palm sijaitsee kauniilla tasangolla, josta on upeat näkymät läheisille vuorenhuipuille. Kentän keskellä on Phuketin suurin järvi, Crystal Lake, jonka yli lyöt kahdesti kolmannella reiällä. Loch Palmin lähistöllä sijaitsee myös Red Mountain Golf Club, jonka vihreällä golfkentällä on haastavilla korkeuseroja.

Loma- tai golfmatka ei ole koskaan täydellinen ilman hyvää majoitusta, ja Phuketissa on hyvä valikoima hotelleja erilaisille seurueille. Jos matkustat lasten kanssa, suosittelemme omia Sunwing Family Resorts -hotellejamme: Sunwing Kamala Beach ja Sunwing Bangtao Beach – kaksi upeaa perhehotellia rannan tuntumassa. Molemmissa on suuret allasalueet, Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja.

Kun matkustat aikuisten kesken, suosittelemme Sunprime Kamala Beachiä. Hotelli sijaitsee mukavalla Kamalan rannalla ja se sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman hyvän ruuan, auringon, kuntoilun ja uinnin parissa.

Varaa talven golfmatka Tjäreborgilta ja nauti hienoista viheriöistä, hyvistä hotelleista ja lämmittävästä auringosta.

Suosittelemamme golfhotellit

Sunprime Kamala Beach
Sunprime

Sunprime Kamala Beach

Kamala Beachillä Phuketissa sijaitseva suosittu aikuisille suunnattu hotelli, jonka läheisyydessä Bngtaossa ja Phuketissa sijaitsee useita hyviä golfkenttiä.

Sunwing Bangtao Beach
Sunwing

Sunwing Bangtao Beach

Yksi suosituimmista perhehotelleistamme, josta on lyhyt matka useille siosituille golfkentille. Täydellinen valinta golffareille jotka matkustavat perheen kanssa.

Phuket Orchid Resort & Spa
Family Garden

Phuket Orchid Resort & Spa

Karonin lapsiystävällisin hotelli, jossa on paljon aktiviteetteja kaikenikäisille, lisäksi lyhyt matka golfkentille.

Lisätietoa sinulle, joka haluat golfata Phuketissa

Vuokraa-autolla golfkentälle

Kätevästi kentälle vuokra-autolla

Kun pelaat lomallasi golfia on ehdottomasti kätevintä ottaa käyttöön vuokra-auto, jolla siirtyminen kentille on kaikista kätevintä ja nopeinta.

Golfbägit

Golfbägit lasketaan lennolla erikoismatkatavaroihin, ja usein niille täytyy myös varata paikka lennolle etukäteen. Golfvarusteet eivät yleensä sisälly normaaliin matkatavaroiden painoon. Lentoyhtiöt veloittavat golfbägin kuljetuksesta erillisen lisämaksun. Golfvarusteiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lippusi matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarastasi. Golfbag ei saa painaa enempää kuin 15 kg ja se saa sisältää vain golfmailoja ja golfpalloja.

Golfvarusteiden kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly hintaan, vaan on kustannettava itse. Golfbägit otetaan lentokenttäbussiin vain, mikäli bussissa on tilaa ja silloin niistä veloitetaan pieni lisämaksu.

Golfkärry

Tilanpuutteen vuoksi kärryjä ei voi ottaa mukaan lennoille. Niitä on vuokrattavissa kaikilla kentillä perillä paikan päällä, mikäli kentillä kärryjen käyttö on sallittu. Hinta n. 6–12 euroa.