Matkat – Surin Beach

Surin Beachillä vietät rauhallisen loman upeissa maisemissa ja rentoudut Phuketin kenties kauneimmalla rannalla.
Surin Beach on rauhallinen ja vehreä keidas, joka sijaitsee reilun 10 kilometrin päässä Patongista pohjoiseen. Tänne matkustetaan nauttimaan hiljaisuudesta, upeista rannoista ja erinomaisista hotelleista. Kohde on houkutellut paikalle aikojen saatossa niin taiteilijoita, urheilutähtiä kuin kansainvälisiä seurapiirejäkin, jotka tulevat tänne nauttimaan yksityisyydestä ja yksinkertaisesta elämänmenosta. Se ei ole mikään ihme, sillä Surin Beach on oikea trooppinen paratiisi, kaukana Thaimaan suurempien kohteiden ihmisvilinästä.

Surinin ylelliset hotellit

Surinissa voit majoittua tyylikkäässä ja ylellisessä ympäristössä. Twinpalms Phuket -hotellissa voit nauttia spa-hoidoista ja viinikellarin antimista sekä suuresta palmujen reunustamasta allasalueesta, jolla on aurinkotuoleja.

Puolen tunnin matka huvituksiin

Suurin osa Surinin huvielämästä ja ravintoloista on keskittynyt hotelleihin, joiden tarjonta on usein hyvin laadukasta. Jos kaipaat vaihtelua ja laajempaa valikoimaa, Patongiin on vain puolen tunnin matka tuk-tukilla. Patongin monipuoliseen valikoimaan kuuluu kaikenlaista yksinkertaisista, paikallisten suosimista ruokapaikoista ylellisiin, kansainvälisiin ravintoloihin. Kaupungissa on myös lukemattomia baareja, yökerhoja ja kahviloita sekä vilkkaita markkinoita ja kauppoja, joista voi ostaa muun muassa vaatteita, musiikkia, laukkuja ja käsitöitä. Kaiken tämän jälkeen on miellyttävää palata taas Surin Beachin rauhaan.

Suriniin vuoden ympäri

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Suriniin reittilennolla mihin aikaan vuodesta tahansa. Voit siis itse valita matkasi ajankohdan ja keston ja suunnitella juuri mieleisesi loman.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hotelleja, joissa spa
  • Upea hiekkaranta
  • Hyviä ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Surin Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Surin Beach