Matkat – Bangtao Beach

Tjäreborgin kautta voit varata matkan Bangtao Beachille, yhdelle Phuketin kauneimmista rantakohteista.
Bangtao Beach sijaitsee Phuketin länsirannikolla, Surin Beachin pohjoispuolella. Täällä on yksi Phuketin upeimmista ja pisimmistä rannoista, jolla on valkoista korallihiekkaa, vehreää kasvillisuutta, huojuvia palmuja ja kasuariinapuita. Bangtao Beach on rauhallinen ja viihtyisä lomakohde, jonka suurin vetonaula on juuri sen ihana ranta. Hotellien ulkopuolella ei juuri ole yöelämätarjontaa, mutta viime aikoina alueelle on ilmestynyt useita paikallisia ravintoloita, joissa voi maistella aitoa thairuokaa. Jos kaipaat vilkkaampaa menoa ja kenties hieman shoppailua, pääset helposti taksilla Patong Beachille. Matka kestää vain noin puolisen tuntia, mutta ero kohteiden tunnelmassa on huomattava.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach on yksi lapsiystävällisimmistä hotelleistamme koko Thaimaassa – korkeatasoinen perheparatiisi aivan rannan tuntumassa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset useimmiten kentältä helposti suoraan hotellille. Jos lennät Helsingistä Sunclass Airlinesilla, hintaan sisältyy Easy Travel, joka tekee matkastasi entistäkin mukavamman. Hotellissa on suuret, tilavat huoneet, useita isoja uima-altaita, spa-hoitola, ravintoloita ja vuorokauden ympäri käytössäsi olevat palvelut. Lapsia viihdyttävät maskotit Lollo & Bernie sekä Lollo & Bernie Clubin aktiviteetit. Voit myös valita huoneen, josta on suora pääsy altaaseen omalta terassilta. Bangtao Beachissä koko perheen loma on taatusti onnistunut. Kesäaikaan aktiviteettivalikoima voi olla hieman pienempi.
Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Swim out -hotelleja
 • Rantahotelleja
 • Kilometrin pituinen hiekkaranta
 • Lapsiystävällinen ranta
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Bangtao Beach

Rannat
Bangtao Beachin pitkillä ja hienohiekkaisilla rannoilla on huojuvia palmuja. Niiden leveys ja syvyys vaihtelevat suuresti nousu- ja laskuveden mukaan.

Bangtao Beach

Bangtao Beachin ranta on kahdeksan kilometrin pituinen hiekkaranta, jonka koostumus vaihtelee hienosta hiekasta karkeampaan. Rannan eteläosassa on kasuariinapuiden ansiosta varjoisaa lähes lounasaikaan saakka. Myös pohjoisempana rannalla on puita, mutta niiden varjoon halutessasi joudut menemään hieman kauemmaksi vedenrajasta. Ranta ei ole erityisen matala: jo parin metrin päässä vesi on vyötärösyvyistä. Rannalla on kuitenkin joitakin matalampia kohtia. Snorklaukseen soveltuu parhaiten rannan pohjoispääty, jossa on pieni, värikäs koralliriutta.

Mai Khao Beach

Mai Khao Beach on kansallispuistoaluetta, jonne suuret merikilpikonnat saapuvat munimaan marraskuun ja helmikuun välisenä aikana.

Laem Sing Beach - pieni ranta hieman sivummalla

Laem Sing Beach on pieni, viihtyisä ranta rauhallisella ja syrjäisellä paikalla noin kuusi kilometriä Bangtao Beachiltä. Rantaa pidetään yhtenä saaren parhaista. Helpoiten rannalle pääsee taksilla ja loppumatkasta kävellen portaita pitkin. Portaiden vuoksi ranta ei sovellu lastenvaunujen kanssa liikkuville tai liikuntarajoitteisille.
Lue lisää Phuketin rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Bangtao Beachillä on hotellien ulkopuolella rajallinen valikoima ravintolapalveluita. Rannalla on yksinkertaisia ja viihtyisiä ravintoloita, joissa on ulkoterassi.
Bangtao Beachin yöelämä on hyvin rauhallista, eikä hotellien ulkopuolella juuri tapahdu mitään. Hotelleissa on baareja ja tiettyinä iltoina järjestetään yleensä paikallista viihdeohjelmaa. Jos asut Sunwing Bangtao Beachissä, saat nauttia Sunwingin suosituista ja ammattitaitoisista showesityksistä, jotka sopivat koko perheelle. Jos kaipaat vilkkaampaa menoa, pääset helposti tuk-tukilla tai taksilla Patong Beacille, Phuketin yöelämän keskukseen. Matka kestää vain noin puoli tuntia.
Ostokset
Bangtao Beachillä on rajalliset ostosmahdollisuudet. Pitkin rantaa on siellä täällä pikkuputiikkeja, joista voi ostaa rantavaatteita, saronkeja, ranta-alustoja, sandaaleja, hattuja ja aurinkolaseja. Suosittu palvelu rannalla on tunnin thaihieronta. Jos haluat tehdä enemmän ostoksia, sinun kannattaa lähteä Patong Beachille tai Phuket Towniin.

Markkinat

Bangtao Beachillä on Lotus i Bangtao Beachin vieressä omat paikallismarkkinat, joilla myydään ruokaa ja vaatteita.
Liikunta ja treeni
Bangtao Beachillä on tarjolla erilaisia vesiurheilulajeja, ja lähistöllä on myös Laguna Golf Phuket. Jos hotellisi on Sunwing Bangtao Beach, voit treenata kuntosalilla sekä osallistua vesijumppaan ja liikuntatunneille.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Bangtao Beach on rauhallinen lomakohde, jossa keskitytään pääasiassa rentoutumiseen ja auringossa loikoiluun. Patong Beachin ja Phuket Townin aktiviteettitarjonta on kuitenkin lähellä. Sunwing Bangtao Beachissä kenenkään ei tarvitse olla toimettomana, sillä tekemistä riittää varmasti. Hotellissa ilostuttavat muun muassa suositut Lollo & Bernie ja tarjolla on myös monipuolinen aktiviteettiohjelma.

Seikkailugolfkenttä keskellä Bangtaota

Bangtaon keskellä sijaitsee 18-reikäinen seikkailugolfkenttä ihanassa palmujen, pensaiden ja graniittikivien muodostamassa ympäristössä. Kenttä sopii kaikenikäisille, ja Sunwing Bangtao Beach -hotellin vieraat pääsevät sinne alennettuun hintaan. Kentän yhteydessä on myös ravintola sekä biljardia ja tikanheittoa.
Bangtao Beachille matkustaessasi kannattaa osallistua Tjäreborgin mielenkiintoisille retkille. Näin pääset tutustumaan lähemmin Phuketin nähtävyyksiin.
Retket
Kuuluisa Phuket
Kuuluisa Phuket
Lähde mukaan puolipäiväretkelle - luvassa on paljon kulttuuria ja upeita kokemuksia! Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Aito Thaimaa polkupyörällä Phuketista
Aito Thaimaa polkupyörällä Phuketista
Jos haluat kokea aidon Thaimaan, päästä lähelle luontoa ja viettää samaan aikaan aktiivisen päivän - tämä retki on sinulle! Lounas ja virvoitusjuoma sisältyvät hintaan. Retki on varattavissa etukäteen vain talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Phang Nga - A taste of Thailand
Phang Nga - A taste of Thailand
Mielenkiintoinen kokopäiväretki, jossa keskipisteenä Thaimaan kaunis luonto. Bussilla ja pitkähäntäveneellä pääset Phang Nga lahdelle ja Koh Pin Kan saarelle, joka on tunnettu Bond-elokuvasta 007 ja kultainen ase. Lounas, vesi ja kahvi tai tee sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Phi Phi Early Bird
Phi Phi Early Bird
Kokonainen päivä upeassa saaristossa auringosta ja uimisesta ja snorklaamisesta nauttien. Pikniklounas Bamboo Islandilla sekä hedelmät ja vesi laivalla sisältyvät hintaan. Retki on varattavissa vain talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Similan Islands, yhdeksän saarta
Similan Islands, yhdeksän saarta
Similan Islands on yksi Thaimaan tunnetuimmista saariryhmistä. Saaret tunnetaan kauniista rannoistaan sekä snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksistaan. Lounas ja virvokkeet sisältyvät hintaan. Retki järjestetään loka-huhtikuussa.
Lisätietoa retkestä
Phuket - Viidakkovaellus
Phuket - Viidakkovaellus
Phuketissa on paljon muutakin kuin vain hienoja rantoja ja mukavia lomakohteita. Suurin osa saaresta on nimittäin sademetsän peitossa, joten nyt sinulla on hyvä tilaisuus lähteä nauttimaan myös vähän aktiivisemmista kokemuksista lomallasi. Snacksit, vesi ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan. Tämä retki on varattavissa vain talvikaudella.
Lisätietoa retkestä
Krabi Highlights
Krabi Highlights
Lähde pikaveneellä Krabin alueen kauneimmille saarille ja rannoille. Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
MV Phuket Champagne -veneellä merellä
MV Phuket Champagne -veneellä merellä
Lähde kokopäiväretkelle viettämään ihana päivä MV Phuket Champagne -veneellä. Millainen on sinun mielestäsi loma paratiisissa? Lähde mukaan kokemaan Phuketin rannikon helmet! Ruoka ja juoma sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Bangtao Beachillä on suositeltavaa liikkua taksilla, sillä kohde sijaitsee hieman kauempana päätiestä, joten tuk-tukit eivät yleensä tulle tänne asti. Kätevintä on tilata taksi hotellista. Myös pitkähäntäveneitä on mahdollista vuokrata.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Talvikaudella tavoitat Tjäreborgin oppaat vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada muita hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua hotellillesi tai sen lähellä olevaan toiseen hotelliin. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Reittilennoilla toteutettavat matkat ovat joustavia omatoimimatkoja ilman opaspalveluja, jolloin saat määritellä matkan pituuden itse.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus. Jos olet viimeisten 10 päivän aikana matkustanut maassa, joka on keltakuumealuetta, tarvitset keltakuumerokotetodistuksen Thaimaahan saapuessasi.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olet itse vastuussa siitä, että tarkistat lomakohdettasi koskevat ajankohtaiset lait ja säädökset. Välttääksesi mahdolliset yllätykset tutustu maan säädöksiin ja tapoihin etukäteen, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Thaimaassa sähkötupakan tuonti ja käyttäminen on kielletty. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

Valuutta ja maksaminen

Thaimaan baht (THB). Eurocard-, MasterCard- ja VISA-luottokortit käyvät kohteessa maksuvälineenä.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Kesällä Suomen aika + 4 tuntia ja talvella + 5 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Thai. Moni turismialalla työskentelevä puhuu myös jonkin verran englantia.

Lisätiedot

Jalkakäytävät ja kadut ovat epätasaisia ja kuoppaisia ja jalkakäytävien reunat korkeita. Mäkistä maastoa rantojen välillä. Kohde kasvaa jatkuvasti, joten rakennustyömaita voi olla siellä täällä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 10–11 tuntia

Näin matkustat tänne

Bangtao Beachille voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä talvikaudella.

Tjäreborgin kautta voit matkustaa Bangtao Beachille myös joustavasti reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Phuketin kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Bangtao Beachillä olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Kuljetukset ovat useimmiten bussilla, mutta toisinaan hotellin sijainnin tai matkustajamäärän vuoksi käytössä saattaa olla myös minibussi tai taksi. Ajoaika bussilla Phuketin lentokentältä Bangtao Beachille kestää noin 45 minuuttia (n. 30 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°23°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°25°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
12
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°25°
3
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
31°24°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Bangtao Beach
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.