Matkat – Bangtao Beach

Tjäreborgin kautta voit varata matkan Bangtao Beachille, yhdelle Phuketin kauneimmista rantakohteista.

Bangtao Beach sijaitsee Phuketin länsirannikolla, Surin Beachin pohjoispuolella. Täällä on yksi Phuketin upeimmista ja pisimmistä rannoista, jolla on valkoista korallihiekkaa, vehreää kasvillisuutta, huojuvia palmuja ja kasuariinapuita. Bangtao Beach on rauhallinen ja viihtyisä lomakohde, jonka suurin vetonaula on juuri sen ihana ranta. Hotellien ulkopuolella ei juuri ole yöelämätarjontaa, mutta viime aikoina alueelle on ilmestynyt useita paikallisia ravintoloita, joissa voi maistella aitoa thairuokaa. Jos kaipaat vilkkaampaa menoa ja kenties hieman shoppailua, pääset helposti taksilla Patong Beachille. Matka kestää vain noin puolisen tuntia, mutta ero kohteiden tunnelmassa on huomattava.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach on yksi lapsiystävällisimmistä hotelleistamme koko Thaimaassa – korkeatasoinen perheparatiisi aivan rannan tuntumassa. Jos olet varannut lentokenttäkuljetuksen, pääset useimmiten kentältä helposti suoraan hotellille. Jos lennät Helsingistä Sunclass Airlinesilla, hintaan sisältyy Easy Travel, joka tekee matkastasi entistäkin mukavamman. Hotellissa on suuret, tilavat huoneet, useita isoja uima-altaita, spa-hoitola, ravintoloita ja vuorokauden ympäri käytössäsi olevat palvelut. Lapsia viihdyttävät maskotit Lollo & Bernie sekä Mini Landin aktiviteetit. Voit myös valita huoneen, josta on suora pääsy altaaseen omalta terassilta. Bangtao Beachissä koko perheen loma on taatusti onnistunut. Kesäaikaan aktiviteettivalikoima voi olla hieman pienempi.

Hyvä tietää
 • Sunwing Family Resorts -hotelli
 • Swim out -hotelleja
 • Rantahotelleja
 • Kilometrin pituinen hiekkaranta
 • Lapsiystävällinen ranta
 • Paikallisia ravintoloita
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Bangtao Beach

Sää
 • tammikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
32°23°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
33°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
33°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°25°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
31°25°
5
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
12
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
31°25°
3
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • elokuu
31°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°24°
4
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
31°24°
5
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
11
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°24°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
13
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
31°24°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
Rannat
Bangtao Beachin rannat ovat pitkiä ja hienohiekkaisia. Niiden leveys ja syvyys vaihtelevat suuresti nousu- ja laskuveden mukaan.

Bangtao Beach

Bangtao Beachin ranta on kahdeksan kilometrin pituinen hiekkaranta, jonka koostumus vaihtelee hienosta hiekasta karkeampaan. Rannan eteläosassa on kasuariinapuiden ansiosta varjoisaa lähes lounasaikaan saakka. Myös pohjoisempana rannalla on puita, mutta niiden varjoon halutessasi joudut menemään hieman kauemmaksi vedenrajasta. Ranta ei ole erityisen matala: jo parin metrin päässä vesi on vyötärösyvyistä. Rannalla on kuitenkin joitakin matalampia kohtia. Snorklaukseen soveltuu parhaiten rannan pohjoispääty, jossa on pieni, värikäs koralliriutta.

Mai Khao Beach

Mai Khao Beach on kansallispuistoaluetta, jonne suuret merikilpikonnat saapuvat munimaan marraskuun ja helmikuun välisenä aikana.

Laem Sing Beach

Laem Sing Beach on pieni, viihtyisä ranta rauhallisella ja syrjäisellä paikalla Kamalan pohjoispuolella. Rantaa pidetään yhtenä saaren parhaista. Helpoiten rannalle pääsee taksilla ja loppumatkasta kävellen portaita pitkin. Portaiden vuoksi ranta ei sovellu lastenvaunujen kanssa liikkuville tai liikuntarajoitteisille.

Rantaelämä Phuketissa

Phuketissa on paljon ihania rantoja. Kätevä ja tyylikäs tapa päästä läheisille rannoille on taksivene eli ns. pitkähäntävene. Veneellä pääset päiväksi rannalle nauttimaan uimisesta ja auringosta, ja takaisin voit matkustaa veneenkuljettajan kanssa sopimaasi aikaan. Sekä hinnasta että paluuajasta kannattaa sopia ennen veneeseen lähtöä.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

n. 10 t 30 min - 13 t

Näin matkustat tänne

Bangtao Beachille voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla Helsingistä talvikaudella (joulu-maaliskuu).

Tjäreborgin kautta voit myös matkustaa joustavasti Phuketiin reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lento laskeutuu Phuketin kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Bangtao Beachillä olevaan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne lisämaksusta. Kuljetukset ovat useimmiten bussilla, mutta toisinaan hotellin sijainnin tai matkustajamäärän vuoksi käytössä saattaa olla myös minibussi tai taksi. Ajoaika bussilla Phuketin lentokentältä Bangtao Beachille kestää noin 45 minuuttia (n. 30 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä on matkan varrella. Lentokenttäbussin tarkka ajoreitti määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan ja reitti päätetään paikan päällä. Lisätiedot saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Reittilennoilla toteutettavat pakettimatkat ovat joustavia omatoimimatkoja, ilman opaspalveluja, ja matkan pituuden voit määritellä itse. Lentokenttäkuljetukset voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen, ja kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat yleensä taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Bangtao Beachillä on hotellien ulkopuolella rajallinen valikoima ravintolapalveluita.

Ruoka ja juoma Thaimaassa

Thaimaassa voi syödä herkullista ruokaa hyvin edullisesti, mutta sekä ruuan laadussa että hinnassa on suurta vaihtelua eri paikkojen välillä. Suosituimmissa matkakohteissa, kuten Patongissa, hintataso voi olla korkeampi, mutta Suomeen verrattuna hinnat ovat aina edullisia. Ravintolassa on tapana tilata useita ruokalajeja, jotka jaetaan koko pöytäseurueen kesken. Kuten yleensä ulkomailla, myös täällä kannattaa noudattaa kahta perussääntöä: syö ravintoloissa, joissa on paljon muitakin asiakkaita, ja mikäli mahdollista, syö paikallisten suosimissa paikoissa. Ensin mainittu sääntö takaa, että ruoka ei ole seissyt pitkään, ja toinen kertoo laadukkaasta ruuasta.

Thaimaan ruoka

Thaimaalainen keittiö pohjautuu saatavilla oleviin tuoreisiin raaka-aineisiin sekä riisiin tai nuudeleihin, jotka muodostavat ruokalajien pohjan. Monet ruokalistat vaikuttavat ensivilkaisulla todella pitkiltä, mutta pian huomaat, että monet vaihtoehdot ovat muunnelmia muutamasta ruokalajista. Wok-tyylistä ruokalajia, eli sekalaisia aineksia nopeasti paistettuna, tarjoillaan usein joko riisin tai nuudelin kanssa, sellaisenaan, tai osana jotakin toista ruokalajia. Yksi tällainen ruoka on pad thai, johon tulee nuudeleita, tofua, munaa, vihanneksia ja muuta hyvää, ja se tarjoillaan usein maapähkinärouheen kera.

Paistettu riisi

Paistettua riisiä saa monenlaisina annoksina, esimerkiksi katkarapujen, kanan, kasvisten ja naudanlihan kanssa. Ruokalaji on ikään kuin paikallinen pyttipannu, jota saa kaikkialta. Paistetun riisin tilaaminen on varmin tapa välttää vatsatauti, sillä se tarjoillaan aina vastapaistettuna.

Riisi ja curry

Toinen pääruokalaji on riisi ja curry, joka on eräänlainen thaimaalainen pikaruoka. Saat lautasellisen riisiä, johon voit lisätä curryn itse. Ruokalajista on yhtä monta versiota kuin on kokkiakin. Curry saattaa olla todella mausteista, koska siihen tulee chiliä ja muita voimakkaita mausteita.

Salaatti

Erilaiset salaatit ovat myös suosittuja, mutta kyse ei ole mistään tavanomaisista vihersalaateista. Salaattiin tulee usein katkarapuja, kanaa, mustekalaa tai muuta lihaa. Salaatti riisin kera riittää usein lounaaksi. Huomioi, että thaimaalaiset salaatit voivat olla myös tulisia, koska niissä on usein paljon punaista tai vihreää chiliä pilkottuna. Valkoinen riisi helpottaa tulisuutta, mutta vedenjuonnista ei ole apua.

Keitot

Thaimaalaisesta ruuasta puhuttaessa on mainittava myös keitot. Keittoja on sekä kirkkaita että paksumpia, joista jälkimmäiset ovat usein kookospohjaisia ja siksi hieman makeita. Keitto täydentää erinomaisesti thaimaalaisen aterian.

Ruokasanastoa

Useimmissa ravintoloissa on englanninkieliset ruokalistat, mutta thainkielisen ruokasanaston tunteminen voi silti olla hauskaa ja hyödyllistä. Länsimaiseen asuun muutettuna sanojen kirjoitustapa vaihtelee, sillä Thaimaassa käytetään eri kirjoitusjärjestelmää.
• pihvi – woa
• kala – pla
• liha – muu
• kana – gai
• riisi – kao
• nuudelit – guay tiaw
• katkaravut – gung
• vesi – nam

Juomat

Thaimaan kaksi tavallisinta olutmerkkiä ovat Singha ja Chang, jotka sopivat hyvin maan ilmastoon: karvaan makunsa ansiosta ne sammuttavat suurimmankin janon. Singha on tosin hieman makeampaa. Oluiden alkoholipitoisuus on suomalaista keskiolutta korkeampi, 6–7 prosenttia. Paikallisten oluiden lisäksi saatavilla on tunnetuimpia ulkomaisia oluita, kuten Heinekenia ja Carlsbergiä.
Hedelmämehuja kannattaa ehdottomasti maistaa. Osa on mehumaisempia ja osa muistuttaa enemmän pirtelöä, ikään kuin jäätelön ja mehun sekoitusta. Mehut tehdään yleensä pullovedestä ja jäästä, ja ne ovat sekä turvallisia että virkistäviä. Jos et erikseen sano haluavasi vain vähän sokeria, mehusta voi tulla melko makeaa. Suosittu juoma on myös Mekong-viski, jota juodaan usein Coca-Colan kanssa.
Bangtao Beachin yöelämä on hyvin rauhallista, eikä hotellien ulkopuolella juuri tapahdu mitään. Jos kaipaat vilkkaampaa menoa, pääset helposti tuk-tukilla tai taksilla Patong Beacille, Phuketin yöelämän keskukseen. Matka kestää vain noin puoli tuntia.
Ostokset
Bangtao Beachillä on rajalliset ostosmahdollisuudet. Pitkin rantaa on siellä täällä pikkuputiikkeja, joista voi ostaa rantavaatteita, saronkeja, ranta-alustoja, sandaaleja, hattuja, aurinkovoiteita ja aurinkolaseja. Suosittu palvelu rannalla on tunnin thaihieronta. Jos haluat tehdä enemmän ostoksia, sinun kannattaa lähteä Patong Beachille tai Phuket Towniin, joista voit ostaa esimerkiksi vaatteita, musiikkia, laukkuja ja käsitöitä.

Central Festivalin ostoskeskus

Central Festival on valtava ostoskeskus, joka sijaitsee Patong Beachin ja Phuket Townin välissä. Täältä löydät useita trendikkäitä, tunnettuja vaateliikkeitä.

Phuketin markkinat

Jossakin päin Phuketin saarta on aina käynnissä markkinat, joilta paikalliset asukkaat yleensä ostavat kodintarvikkeita, hedelmiä, vihanneksia ja paljon muuta. Bangtao Beachillä on omat markkinansa, joilla myydään ruokaa ja vaatteita.

Ostoksilla Phuketissa

Thaimaa on shoppailijan unelmapaikka! Täältä voit ostaa kaikkea mitä kuvitella saattaa – valikoima on valtava ja hinnat uskomattoman edullisia. Tavarataloissa käytetään vakiohintoja, joita yhä useammat paikat noudattavat. Markkinoilla ja monissa pienemmissä liikkeissä tinkiminen sen sijaan on tapana. Tinkiminen kannattaa aloittaa ehdottamalla puolikasta hintaa alkuperäisestä.

Ostoskeskukset

Phuket Towniin johtavan tien varrella on kolme suurta tavarataloa, Tesco Lotus, Big C ja Central Festival. Phuket Townissa sijaitsevat Robinsonin ja Ocean Plazan ostoskeskukset. Patongissa on Jungceylonin ostoskeskus. Useimmat kaupat hyväksyvät yleisimmät maksukortit, mutta käteistä on silti hyvä olla varalta mukana.

Räätälit

Kotipuolessa vaatteiden teettäminen räätälillä ei yleensä tule kysymykseenkään, koska se on kallista ja räätäleitä on nykyään harvassa. Thaimaassa asia on päinvastoin: räätäleitä on joka kadunkulmassa, ja hinnat ovat erittäin edullisia. Mittatilaustyönä tehtyjä vaatteita voi saada jopa samaan hintaan kuin kaupan vaatteita.

Phuketissa on useita hyviä räätäleitä, mutta on myös paljon niitä, jotka käyttävät huonolaatuisia materiaaleja ja tekevät työn huolimattomasti. Vaikka vaate näyttäisi valmiina hyvältä, se ei välttämättä kestä kovin montaa pesua. Räätälin valinnassa kannattaa siis olla huolellinen.

Ostosvinkkejä

Thaimaasta kannattaa ostaa
• silkkivaatteita
• mittatilaustyönä teetettyjä vaatteita
• jalokiviä
• kultaa, hopeaa ja helmiä
• tinatuotteita
• puuveistoksia
• batiikkikankaita
• laukkuja
• silmälaseja ja linssejä

Tinkiminen

Tinkiminen on Thaimaassa tapana. Suomalaisen mielestä se voi tuntua alkuun hankalalta, mutta sitä kannattaa kokeilla. Tinkiminen kannattaa aloittaa ehdottamalla puolikasta hintaa alkuperäisestä. Jos et halua tinkiä, se ei tietenkään ole pakollista, mutta toisaalta sinun ei myöskään kannata ostaa tuotteita, jotka ovat mielestäsi liian kalliita. Jos kauppias ei suostu ehdottamaasi hintaan, kiitä kohteliaasti ja jatka matkaasi –mahdollisuuksia tehdä edullisia ostoksia tulee kyllä lisää. Älä tingi ravintoloissa tai paikoissa, joissa tuotteilla on jo hintalaput.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Bangtao Beach on rauhallinen kohde, jossa on auringon ja uimisen lisäksi vain vähän aktiviteetteja. Patongin ja Phuket Townin ostos- ja huvittelumahdollisuudet ovat kuitenkin lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös neljä 18-reikäistä golfkenttää.

Seikkailugolfkenttä keskellä Bangtaota

Bangtaon keskellä sijaitsee 18-reikäinen seikkailugolfkenttä ihanassa palmujen, pensaiden ja graniittikivien muodostamassa ympäristössä. Kenttä sopii kaikenikäisille, ja Sunwing Bangtao Beach -hotellin vieraat pääsevät sinne alennettuun hintaan. Kentän yhteydessä on myös ravintola sekä biljardia ja tikanheittoa.

Patong

Rauhallisen Bangtao Beachin ja eloisan Patongin välinen kontrasti on valtava. Kohteiden välillä on helppo liikkua tuk-tukilla tai taksilla. Jos haluat ostaa uuden puvun, edullisen laukun tai käsinpainettuja vaatteita, Patong on oikea paikka siihen. Palatessasi Bangtao Beachille arvostat sen rauhallisuutta entistä enemmän.

Phuket Town – Phuketin provinssin pääkaupunki

Phuket Town on saaren pääkaupunki, jonka perustivat alun perin kiinalaiset kauppiaat hyödyntääkseen saaren tinaesiintymiä. Monia taloja tuolta ajalta on säilynyt nykyisessä kiinalaiskorttelissa. Phuket Townissa voit kierrellä eloisassa satamassa, yömarkkinoilla tai kiinnostavilla ostoskaduilla. Viikonloppuisin järjestetään suuret markkinat, joilla myydään ruokaa, vaatteita, kenkiä ja paljon muuta. Aivan kaupungin ulkopuolella on useita suuria ostoskeskuksia.

Soi Dog

Soi Dog on vapaaehtoisjärjestö, joka auttaa kodittomia koiria ja kissoja. Tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle eläimelle pysyvä koti jostakin maailman kolkasta. Soi Dog on avoinna vierailijoille, jos haluat tutustua paikkaan ja kuulla lisää järjestön toiminnasta. Voit myös sopia kokonaisen päivän tai pidemmän ajan ja työskennellä vapaaehtoisena. Lisätietoa järjestön nettisivuilta https://www.soidog.org/

Kansallispuisto Khao Phra Thaeo ja vesiputoukset Tonsai & Bang Pae

Kamalan luoteispuolella on Khao Phra Thaeon kansallispuisto, joka muodostuu viimeisestä Phuketissa jäljellä olevasta sademetsästä. Puiston alueella on myös kaksi vesiputousta, Tonsai ja Bang Pae. Vesiputoukset ovat noin 8 km pitkän vaellusreitin varrella. Puistossa on myös mahdollisuus osallistua opastetulle vaellukselle ja saada tietoa alueen luonnosta ja eläimistä. Hyvällä onnella saatat myös nähdä joitakin eläimiä, vaikka ne yleensä pysyttelevätkin kauempana reitiltä. Kansallispuiston pääsymaksu.
Kulkuyhteydet

Taksi

Taksilla on hyvä tapa liikkua Bangtao Beachillä. Koska kohde sijaitsee hieman syrjässä päätieltä, siellä ei liikukaan niin paljon tuk-tukeja. Helpoiten taksin saa pyytämällä hotellin vastaanottoa tilaamaan sen. Huomioi, että Thaimaassa taksilla tarkoitetaan usein juuri tuk-tukia tai moottoripyörätakseja. Limousin-sanaa käytetään usein taksiautoista, ja lentokentällä on myös Taxi-Meter-autoja, jotka ovat kaikista halvimpia takseja.

Moottoripyörä

Moottoripyöriä voi vuokrata kaikkialta, mutta emme suosittele niitä, sillä liikenne on kaoottista eikä vuokraus sisällä vakuutusta. Jos kuitenkin päätät vuokrata moottoripyörän, muista, että Phuketissa kypärän käyttö on pakollista.

Pitkähäntävene

Voit vuokrata oman pitkähäntäveneen päiväksi Patong Beachin eteläosasta. Sovi hinnasta etukäteen ja maksa vasta paluumatkalla.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Talvikaudella tavoitat Tjäreborgin oppaat vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada muita hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua hotellillesi tai sen lähellä olevaan toiseen hotelliin. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset.

Reittilennoilla toteutettavat matkat ovat joustavia omatoimimatkoja ilman opaspalveluja, jolloin saat määritellä matkan pituuden itse.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Rokotukset

Kohteessa suositellaan matkailijan perusrokotteiden (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, MPR=tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko) lisäksi A-hepatiittisuojaa sekä harkinnanvaraisena B-hepatiittisuojaa.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus. Jos olet viimeisten 10 päivän aikana matkustanut maassa, joka on keltakuumealuetta, tarvitset keltakuumerokotetodistuksen Thaimaahan saapuessasi.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olet itse vastuussa siitä, että tarkistat lomakohdettasi koskevat ajankohtaiset lait ja säädökset. Välttääksesi mahdolliset yllätykset tutustu maan säädöksiin ja tapoihin etukäteen, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Thaimaassa sähkötupakan tuonti ja käyttäminen on kielletty. Lain rikkomisesta voi seurata sakkoja tai vankeutta.

Valuutta ja maksaminen

Thaimaan baht (THB). Eurocard-, MasterCard- ja VISA-luottokortit käyvät kohteessa maksuvälineenä.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Kesällä Suomen aika + 4 tuntia ja talvella + 5 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Thai. Moni turismialalla työskentelevä puhuu myös jonkin verran englantia.

Lisävuoteet

Mikäli Thaimaassa huoneeseen tai huoneistoon majoittuu kolme henkeä, nukkuvat he useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (kaksi grand lit -vuodetta, yksi tai kaksi queen size -parivuodetta tai yksi king size -parivuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Mikäli huoneeseen majoittuu neljä henkeä, he nukkuvat kahdessa grand lit -vuoteessa tai kahdessa queen size -vuoteessa tai yhdessä king size -vuoteessa.

Lisätiedot

Jalkakäytävät ja kadut ovat epätasaisia ja kuoppaisia ja jalkakäytävien reunat korkeita. Mäkistä maastoa rantojen välillä. Kohde kasvaa jatkuvasti, joten rakennustyömaita voi olla siellä täällä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lasten kanssa matkustaminen

Matkalla lasten kanssa Phuketissa

Monet matkustavat Thaimaahan pientenkin lasten kanssa. Vaikka pitkät lennot ja mahdollinen jet lag voivat olla rasittavia, niistä toipuu yleensä parissa päivässä. Kuljetus lentokentältä hotellille kannattaa varata etukäteen, jotta siitä ei tarvitse huolehtia kohteeseen saavuttaessa.

Lasten kanssa kohteessa

Paikan päällä lasten kanssa lomailu on helppoa, ja useimmat rannat ovat lapsiystävällisiä. Monista ravintoloista saa esimerkiksi kanaa ja ranskalaisia, jotka maistuvat yleensä myös niille lapsille, jotka eivät ole kovin seikkailunhaluisia uusien ruokien suhteen. Paistettu riisi ja banaanipannukakku ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Chilin kanssa kannattaa olla varovainen. Osta kohteessa aina pullovettä vatsataudin välttämiseksi. Vesipullot ovat todella halpoja, ja ne voivat vaikuttaa merkittävästi loman onnistumiseen.

Lapsiystävällinen majoitus

Lapsiperheen majoitukseksi suosittelemme bungalowia tai muuta pienempää kohdetta, jossa sekä ranta, ravintolat että oma sänky ovat aina lähellä.

Ravintolat

Lapset ovat tervetulleita ja pidettyjä kaikkialla Thaimaassa. Ravintoloissa ei kuitenkaan usein ole erityisjärjestelyjä lasten varalle. Ruokalistoilla on yleensä myös lapsille sopivia ruokia: omeletteja, kanaleipiä, hedelmälautasia tai friteerattua banaania. Ravintoloissa ei ole hoitopöytiä tai muita varusteita.

Lastenruoka ja vaipat

Lastenruokaa ja vaippoja voi ostaa hyvinvarustelluista apteekeista, joistakin suuremmista ruokakaupoista sekä joistakin isoista hotelleista.
Tee matkahaku – Bangtao Beach
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.