• pareille ja aikuisille

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach sijaitsee Kamala Beachillä, Phuketissa. Tämä rantahotelli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman, ottaa aurinkoa, uida, treenata ja nauttia hyvästä ruuasta. Kannattaa loman aikana myös kokeilla thaihierontaa tai jotain muuta rentouttavaa käsittelyä.

Sunprime Kamala Beach koostuu seitsemästä rakennuksesta, jotka sijaitsevat joko rannalla tai vain kivenheiton päässä sieltä. Hotellialueella on puutarha ja neljä mukavaa allasta. Hotellin ravintolassa voit käydä nauttimassa herkullisen buffetaamiaisen, joka automaattisesti sisältyy matkasi hintaan. Lounaalla ja illallisella voit nauttia thaimaalaisen tai kansainvälisen keittiön herkuista. Varatessasi Sunprime Inclusive -ateriapaketin aamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä neljästätoista). Lue lisää ruokailuista kohdasta Sunprime Restaurant.

Restaurang by the Sea sijaitsee rannan tuntumassa ja se on kaikkien lomalaisten todellinen olohuone. Sinne saapuvat sekä hotellivieraat että myös lähiympäristön asukkaat rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja viihdeohjelmasta.

Halutessasi voit myös käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joista vastaavat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat (ei koske kesäkautta). Puutarhan spa-paviljongissa voit käydä hemmottelemassa itseäsi ihanilla thaihieronnoilla.

Internet

Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.

Hotellin infosivut

Hotellin omilta MySunprime-infosivuilta löytyvät ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat. Sivuilta voit tarkistaa minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja voit myös lukea lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on paikalla vähintään viitenä päivänä viikossa. Vastaanotosta voit tarkistaa lääkärin päivystysajat. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua päivystysaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon, niin he soittavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa ei ole liikuntaesteisille sopivia huoneita tai sviittejä.

Kausi

Kesäkausi (5.4. – 31.10.2020) on Thaimaassa matalasesonkia. Kuntosali ja ravintolat ovat käytettävissäsi normaalisti, mutta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä kesällä.

Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin rannoilla on uimakielto.

Syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstä Sunprime Hotels -hotelleissamme Ympäristötyö-sivuilta.

Häät Sunprime Hotels -hotellissa

Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunprime Kamala Beach -hotellissa on itsestään selvä valinta silloin, kun haluatte viettää häitä ilman lapsia. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: info@kamalabeach.com

Muuta

Vastaanotto: Palvelu 24 t/vrk. Huonepalvelu. Hotelliin sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen ja hotellista uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00 kotiinlähtöpäivänä. Hotellin vieressä on pankkiautomaatti. Pesula- ja lääkäripalvelut; molemmat lisämaksusta.

Rakennettu 1999. Osittain kunnostettu 2005 ja ehostettu 2010 (Beach Wing). Lisärakennus 2009 (Pool Wing).

3/5 kerrosta. 419 huonetta/sviittiä.

Hissi vastaanottorakennuksessa.

Hotellinjohtaja

Johan Magnusson

Hotellin virallinen luokitus on 4.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Rannalla
 • Lähellä keskustaa
 • Kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Jääkaappi huoneessa
Katso hinta
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Baari
  2 kpl
 • Ravintola
  2 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  7
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  250 m
 • WiFi
  On
 • Vesiliukumäki
  Ei
Asuminen
Sunprime Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta ja siellä on neljä uima-allasta. Voit itse valita asutko sviitissä, josta avautuvat näköalat allasalueelle, puutarhaan tai ympäristön suuntaan. Tämä rantahotelli sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta lomanvietosta, auringosta, uimisesta, treenaamisesta ja suussa sulavasta ruuasta.

Haluatko tietää missä huoneesi sijaitsee? Voit tarkistaa sijainnin tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Suite

Ihanat ja mukavat yhden huoneen sviitit kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Sunprime Kamala Beachissä voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen joko Restaurant by the Pool -ravintolassa suurten uima-altaiden vieressä tai Restaurant by the Sea -rantaravintolassa. Tarjolla on sekä thaimaalaisia että kansainvälisiä ruokia. Ruokailun jälkeen voit rentoutua ja nauttia jälkiruokadrinkin loungessa, joka on hotellin varsinainen keskipiste ja tapaamispaikka. Lisätietoja tarjonnasta voit lukea alapuolelta tai hotellin omilta MySunprime -infosivuilta.

Sunprime Restaurant by the Pool

Aoinna:
Aamiainen klo 06.30-10.30
Illallinen klo 18.30-22.00

Siisti pukeutuminen.

Ravintola on avoinna talvikaudella, n. 15.11.-15.4.

Sunprime Restaurant by the Sea

Avoinna:
Aamiainen klo 06.30-10.30
Lounas klo 11.30-17.00
Illallinen klo 18.00-22.30

Siisti pukeutuminen.

Allasbaari

Sunprime Kamala Beach -hotellissa on kaksi allasbaaria, joista voit käydä ostamassa kylmiä juomia ja hyviä drinkkejä.

Avoinna:
Poolbar by the sea: klo 10.00-18.00
Poolbar near Kitchen by the pool: klo 10.00-22.00

Lounge

Lounge on hotellin keskipiste ja suosittu tapaamispaikka. Hotellin vieraat kokoontuvat mielellään tänne nauttiakseen drinkin kaikessa rauhassa yhdessä vanhojen ja uusien kavereidensa kanssa. Voit istahtaa alas lukemaan kirjaa, juoda kupillisen kahvia tai vain nauttia mukavasta tunnelmasta. Lounge on kuin oma olohuoneesi loman aikana. Muutamana iltana viikossa täällä soitetaan myös rentouttavaa musiikkia.

Avoinna:
Lounge klo 10.00-23.00

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beachillä on yhteinen kauppa, Sunprime Market, Sunwing Kamala Beachin kanssa. Kaupasta voit ostaa esimerkiksi makeisia, snackseja, juomia ja aurinkovoiteita.
Avoinna päivittäin klo 07.00-22.00 (huippusesongin aikaan) ja klo 08.00-22.00 (matalasesongin aikaan).

Tarjonta voi vaihdella kauden aikana sekä myös eri Sunprime Hotels -hotellien välillä.

Aamiainen

Joka aamu kokit kattavat esille maukkaan ja monipuolisen buffetaamiaisen. Valittavanasi on useita erilaisia leipiä, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, tuoreita hedelmiä sekä vihanneksia. Tarjolla on myös useita erilaisia mehuja sekä jugurttia lisukkeineen. Keittiön puolelta tarjoillaan aamiaisen lämpimät ruuat. Aamiainen tarjoillaan Sunprime Restaurant by the Sea -ravintolassa. Tässä hotellissa aamiainen sisältyy hintaan.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive on oiva ratkaisu ruokailua koskeviin päätöksiisi. Pääset helpolla ja voit nauttia olostasi täysillä, kun sinun ei tarvitse keskittyä ruokailuun liittyviin yksityiskohtiin lomallasi. Sunprime Inclusivessa buffetaamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Illallinen tarjoillaan joko buffetista tai à la cartena vuodenajan mukaan. Voit tarkistaa itse suoraan hotellista, mikäli haluat tietää etukäteen minkälainen ruokatarjoilu on kyseessä lomasi aikana.

Ravintoloiden ja baarien aukioloajat sekä minä päivinä Sunprime Inclusive tarjoillaan ilmoitetaan saavuttuasi hotelliin.

Varataan etukäteen (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisää Sunprime Inclusivesta.

Uiminen

Sunprime Kamala Beachin allasalueella on neljä ihanaa allasta, jotka sijaitsevat puutarhan keskellä. Kaksi altaista on alhaalla rannan tuntumassa ja kaksi kivenheiton päässä sieltä. Kaikkien altaiden ympärillä on aurinkotuolit ja -varjot. Janon yllättäessä allasbaarikin on vain muutaman askeleen päässä. Kamala Beachin ranta syvenee loivasti ja vesi on kirkkaansinistä.

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1470 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 1344 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 320 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ulkoallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 128 m2
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Ei

Ranta

Kamala Beachin ranta syvenee loivasti. Riippuen siitä, missä huonetyypissä asut, rannalle on matkaa 0-250 m.

Thaimaan viranomaiset ovat poistaneet rannoilta suurimman osan kaupallisesta toiminnasta. Tämä tarkoittaa, että rannoilla on vähemmän rantatuoleja, rantakahviloita ja muuta toimintaa, mihin olemme aikaisemmin tottuneet.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunprime Kamala Beachissä valittavanasi on runsaasti erilaisia suosittuja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, kuten esimerkiksi Crosstraining, Core, vesiaerobic ja Yoga. Tunnit ovat luonnollisesti ilmaisia ja ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia ja innostavia liikunnanohjaajia. Voit myös käydä omin päin treenaamassa kuntosalilla. Sunprime Kamala Beachin lähellä on myös useita hyviä golfkenttiä.

Ryhmäliikunta

Tervetuloa jollekin monista suosituista ohjatuista ryhmäliikuntatunneistamme. Voit osallistua esimerkiksi Crosstraining-, Bootylicious- ja Cardio Energy -tunneille. Yoga Flow -tunnilla saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla. Voimassa olevan treeniohjelman löydät kohdasta Aktiviteettiohjelma. Treenisali on yhteiskäytössä naapurihotelli Sunwing Kamala Beachissä asuvien lomalaisten kanssa.

Uutuus talvikaudesta 2020-2021 alkaen! Yin Release auttaa sinua löytämään rauhan ja hiljaisuuden kehossasi ja mielessäsi ja samalla myös joustavuutesi lisääntyy. Yin Release on rauhoittava liikuntamuoto, joka perustuu yinjoogan periaatteisiin eli liikkeitä ja asentoja on vähän, mutta niitä ylläpidetään pitkään.

Treenaa altaassa

Tervetuloa uima-altaaseen, jossa voit osallistua yhteen suosituimmista aktiviteeteistamme - vesiaerobiciin. Tai testaa Water Circuit, jossa kestävyys ja kunto joutuvat koetukselle eri harjoittelupisteissä. Reippaat ja ammattitaitoiset ohjaajat vetävät unohtumattoman tunnin, josta riittää pitkään iloa vielä jälkeenkin päin.

Kuntosali

Kuntosalissa voit treenata omin päin. Yksinkertaisesti varustetussa hotellin kuntosalissa on sekä irtopainoja että muutamia kuntoilulaitteita. Treenaaminen on luonnollisesti ilmaista.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Golf

Sunprime Kamala Beachin lähellä (Bangtaossa ja Phuketissa) on useita hienoja golfkenttiä. Vastaanoton henkilökunta auttaa sinua mielellään varaamaan tiiausaikoja.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Rauhallinen sijainti ranta-alueella, rannalle 0-250 m. 500 metrin päässä hotellista on Kamalan pieni paikallinen keskusta, jossa on muutama ravintola. Ranta- ja luontoaluetta, paikallisliikennettä. Rappuja ja tasoeroja. Patong Beachille on n. 7 km. Bussikuljetus lentokentältä hotelliin kestää n. 45 minuuttia.

Joka vuosi tammikuussa Kamalassa järjestetään festivaalit, suuret kansanjuhlat. Musiikki ja yöelämän äänet saattavat silloin häiritä.

Sunprime Kamala Beach
96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
P. +66 (0) 76 201 800 - 05
Sähköposti (kirjoita englanniksi):
info@kamalabeach.com

Asiakasarvosana ja arvostelut
4,4/5
Arvosana perustuu 1029 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
95% suosittelee tätä hotellia
Hotellihuoneeseen kokonaisuudessaan
4,2
Hotellin sijainti
4,8
Henkilökunta
4,8
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,6
Lasten allasalue
3,8
Internetyhteys ja WiFi
4,5
Mahdollisuus rauhalliseen lomailuun
4,6
Katso arvostelut:
Uusimmat arvostelut
 • 5/5

  "Talvi paratiisi"

  Se fakta että tämä oli meidän 10 vuosi putkeen kertoo varmasti mitä mieltä olemme tästä hotellista, aivan loistava henkilökunta ja sijainti. Lisäksi ylimääräisiä pisteitä Tjäreborgille kun olivat keksineet teemapäivän "siivotaan ranta!" Tosi hieno idea ja toivottavasti kaikkien silmiä avaava.
 • 5/5

  "Erinomainen valinta"

  Erinomainen sijainti, ihanat altaat ja hieno ranta vieressä - ei tarvetta lähteä muille rannoille. Huone iso ja toimiva. Aamiainen monipuolinen ja hotellin oma marketti hyvä lisä. Markkinat ma ja pe ihan hotellin lähellä. Hotellibussi Patong beachille kerran pvä 150 patia meno-paluu, kesto alle 30 min ja vie ostoskeskuksen eteen. Aikuisten hotelli - erittäin hyvä valinta.
 • 5/5

  "Hyvä hotelli"

  Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla meren rannalla .Ainoastaan portin rautapyörät kirskui kun tavaraa tuli aamuyöstä hotellille.Hyvä ja monipuolinen aamupala buffa, mukava henkilökunta.Suosittelen
 • 5/5
  Erittäin puhdasta mutta parvekkeella tupakkoiminen on häiritsevä. Ruokaa hyvää ja myös ystävällinen palvelu.
Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat