• pareille ja aikuisille

Sunprime Kamala Beach

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Rannan tuntumassa
 • Lähellä keskustaa
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Aivan rannalla

Sunprime Kamala Beach sijaitsee rannalla ja se sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat nauttia rennosta lomailusta, auringosta ja uimisesta, treenaamisesta ja hyvästä ruuasta. Täällä voit nauttia olostasi ja loikoilla altailla, joista yksi sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Hotellin rantaravintolasta avautuvat upeat maisemat merelle.

UUTUUS! Suuri osa hotellista on jo freesattu vaaleaan ja moderniin tyyliin. Nyt hotellissa on tehty lisää kunnostustöitä. Vastaanottoalue, buffetravintola sekä kaikki Pool Wingin puolella olevat huoneet on uusittu. Huoneet on maalattu, tekstiilit on vaihdettu sekä myös valaistus on uusittu.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  250 m
Kamala Beachin ranta on noin 2 km pitkä ja se sopii hyvin lenkkeilyyn
Classic Suite - 1 huone, terassi allasalueelle päin
Sunprime Kamala Beachissä voit osallistua ryhmäliikuntatuneille tai käydä treenaamassa omin päin uudella kuntosalilla.
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Rannan tuntumassa
 • Lähellä keskustaa
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Rauhallinen allasalue
 • Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli

Sunprime Kamala Beach sijaitsee Kamala Beachillä, Phuketissa. Tämä rantahotelli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat viettää rentouttavan loman, ottaa
aurinkoa, uida, treenata ja nauttia hyvästä ruuasta. Kannattaa loman aikana myös kokeilla thaihierontaa tai jotain muuta rentouttavaa käsittelyä.
Uutuus! Sunprime Kamala Beach -hotelli on
nyt entistäkin parempi! Suuri osa hotellista on freesattu uuteen uskoon ja sisustuksessa on käytetty vaaleita värejä ja modernia tyyliä. Lähinnä rantaa sijaitsevan Beach Wing -osan ravintola, baari sekä huoneet ovat saaneet kunnon kasvojenkohotuksen. Vastaanottoalue ja buffetravintola sekä kaikki Pool Wing -osan huoneet on uudistettu. Huoneet maalattiin ja tekstiilit uusittiin sekä huoneisiin vaihdettiin valaistus, seinäkoristeet sekä sohvapöytä. Lisäksi rakennusten 5 ja 6 huoneet saivat suihkun kylpyammeen sijaan.
Sunprime Kamala Beach koostuu seitsemästä rakennuksesta, jotka sijaitsevat joko rannalla tai vain kivenheiton päässä sieltä. Hotellialueella on puutarha ja neljä mukavaa allasta. Hotellin ravintolassa voit käydä nauttimassa herkullisen buffetaamiaisen, joka automaattisesti sisältyy matkasi hintaan. Lounaalla ja illallisella voit nauttia thaimaalaisen tai kansainvälisen keittiön herkuista. Varatessasi Sunprime Inclusive -ateriapaketin aamiainen sisältyy hintaan joka aamu ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla kymmenenä päivänä neljästätoista). Lue lisää ruokailuista kohdasta Sunprime Restaurant.
Restaurang by the Sea sijaitsee rannan tuntumassa ja se on kaikkien lomalaisten todellinen olohuone. Sinne saapuvat sekä hotellivieraat että myös lähiympäristön asukkaat rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja viihdeohjelmasta.
Halutessasi voit myös käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille, joista vastaavat SATS ELIXIAn kouluttamat ohjaajat (ei kesäkaudella).
Internet
Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelua ympäri vuorokauden
Tjäreborgin oppaat ovat kohteessa, jotta sinä voit viettää mahdollisimman onnistuneen ja rentouttavan loman. Voit lähteä mielenkiintoisille retkille, saada vinkkejä hienoimmista rannoista, parhaista ostospaikoista tai vaikkapa oppaiden suosikkiravintoloista. Luonnollisesti oppaat pyrkivät myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, joita saattaa tulla esille lomasi aikana – olipa kyse hotellista tai lomakohteesta. Tavoitat Tjäreborgin oppaat lomasi aikana ympäri vuorokauden soittamalla palvelupuhelimeen. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostiviestin klo 8–20.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on paikalla vähintään viitenä päivänä viikossa. Vastaanotosta voit tarkistaa lääkärin päivystysajat. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua päivystysaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon, niin he soittavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Savuton hotelli
Sunwing Kamala Beach on savuton hotelli 1.10.2023 alkaen. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointikielto koskee huoneita sekä parvekkeita/terasseja ja myös sähkötupakan käyttö on kielletty.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia huoneita tai sviittejä.
Kausi
Kesäkausi (1.4. – 31.10.) on Thaimaassa matalasesonkia. Kuntosali ja ravintolat ovat käytettävissäsi normaalisti, mutta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä.
Kesäkaudella voi esiintyä vedenalaisia virtauksia ja suuria aaltoja, jolloin rannoilla on uimakielto.
Syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja harrastusryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Sunprime Kamala Beachissä on kansainvälinen tunnelma, sillä hotellivieraat tulevat Pohjoismaiden lisäksi maapallon joka kolkasta.
Häät Sunprime Hotels -hotellissa
Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunprime Kamala Beach -hotellissa on itsestään selvä valinta silloin, kun haluatte viettää häitä ilman lapsia. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: info@kamalabeach.com
Muuta
Vastaanotto: Palvelu 24 t/vrk. Huonepalvelu. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Hotellin vieressä on pankkiautomaatti. Pesula- ja lääkäripalvelut; molemmat lisämaksusta.
Rakennettu 1999. Lisärakennus 2009 (Pool Wing). Osittain kunnostettu 2005 ja ehostettu 2020 (Beach Wing). Pool Wing uudistettiin 2023.
3/5 kerrosta. 419 huonetta/sviittiä.
Hissi vastaanottorakennuksessa (rakennus 7) sekä osittain rakennuksissa 1, 2, 3 ja 6.
Ilmastointi: Kyllä.
Hotellinjohtaja
Johan Magnusson
Hotellin virallinen luokitus on 4.

Asuminen

Sunprime Kamala Beach koostuu useammasta rakennuksesta ja siellä on neljä uima-allasta. Voit itse valita asutko sviitissä, josta avautuvat näköalat allasalueelle, puutarhaan tai ympäristön suuntaan. Tämä rantahotelli sopii hyvin sinulle, joka haluat nauttia rauhallisesta lomanvietosta, auringosta, uimisesta, treenaamisesta ja suussa sulavasta ruuasta.

Uutuus! Sunprime Kamala Beach -hotelli on nyt entistäkin parempi! Suuri osa hotellista on freesattu uuteen uskoon ja sisustuksessa on käytetty vaaleita värejä ja modernia tyyliä. Lähinnä rantaa sijaitsevan Beach Wing -osan ravintola, baari sekä huoneet ovat saaneet kunnon kasvojenkohotuksen. Vastaanottoalue ja buffetravintola sekä kaikki Pool Wing -osan huoneet on uudistettu. Huoneet maalattiin ja tekstiilit uusittiin sekä huoneisiin vaihdettiin valaistus, seinäkoristeet sekä sohvapöytä. Lisäksi rakennusten 5 ja 6 huoneet saivat suihkun kylpyammeen sijaan.

Haluatko tietää missä huoneesi sijaitsee? Voit tarkistaa sijainnin tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Suite

Yhden huoneen sviitti kahdelle hengelle.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sijainti ja liikkuminen

Kohota lomatunnelmaa!

Haluatko yllättää puolisosi tai matkaseurasi ripauksella lomaluksusta? Tarjolla on useita erilaisia paketteja, jotka tekevät lomasta entistäkin ylellisemmän. Varaa jo etukäteen pullo kuohuviiniä, joka odottaa valmiiksi viilennettynä huoneessasi saapuessasi hotelliin, tai ylellinen Prime-tervetulopaketti.

Lisäpalvelupaketit voit varata jo matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin Omilta sivuilta.

HINNAT JA VARAAMINEN