Matkat – Paleros

Paleroksessa pääset kokemaan viehättävän kreikkalaiskylän tunnelmaa ja nauttimaan upeista rannoista ja koskemattomasta luonnosta.
Paleroksessa vallitsee viihtyisä ja paikallinen tunnelma, ja tänne matkustaessasi voit kokea Kreikan aidoimmillaan. Täällä vanhat miehet istuskelevat kafenion-kahviloissa ja tuore leipä haetaan aamulla suoraan paikalliselta leipurilta. Torin toisella puolella, alhaalla pienvenesatamassa, kelluu kalastajaveneitä. Toisella puolella on pieni rantapromenadi, jonka varrella on kahviloita ja tavernoja. Ja tietenkin täällä on myös rantoja. Suosituin niistä on muutaman kilometrin päässä sijaitseva Potamaki Beach, ja kylän keskellä on myös pienempi ranta. Sen lisäksi alueella on lukuisia uimapoukamia, jotka sijaitsevat helminauhamaisesti vieri vieressä Paleroksesta itään päin.

Tjäreborgin hotellit

Tjäreborgin valikoimassa on useita erinomaisia hotellivaihtoehtoja. Esimerkiksi hieman Paleroksen ulkopuolella sijaitsevassa Cliff Bay Hotel -hotellissa asut mukavasti huoneistossa, josta on näkymät merelle tai vuoristoon. Valitsitpa minkä hotellin tahansa, saat varmasti vastinetta rahoillesi.

Ihania iltoja ja mielenkiintoisia retkiä

Iltaelämä on täällä mukavan leppoisaa, ja iltaa vietetään usein hyvien ystävien seurassa jossain rantapromenadin kahvilassa. Ilahduttavaa on myös se, että hintataso on täällä alhaisempi kuin lähistön suosituissa lomakohteissa. Heinä-elokuussa elämä on vilkkaampaa, kun useat veneilijät pysähtyvät satamassa ja saattavat viipyä täällä muutaman päivän, ennen kuin jatkavat taas eteenpäin. Paleroksesta on helppo lähteä myös omille retkille lähikaupunkeihin tai Lefkaksen saarelle, josta pääsee laivalla Ithakalle ja Kefalonialle.
Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Edullisia ravintoloita
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita

Muiden mielipiteet kohteesta Paleros

Tee matkahaku – Paleros