Hotellit (16)

Matkat – Santorini

Santorinilla pääset kokemaan Kreikkaa parhaimmillaan. Täällä voit nauttia kauniista kylistä valkoisine kalkkitaloineen, dramaattisista maisemista, upeista rannoista ja mahtavista auringonlaskuista.
Olet melko varmasti nähnyt kuvia upealta Santorinilta, sillä idyllisiä kreikkalaisia kyliä esittävät kuvat on usein otettu juuri Santorinin maisemissa. Santorinin matkalla sinulla on mahdollisuus ottaa täydellisiä lomakuvia, sillä tämän kauniimpia maisemia saa hakea. Kaiken lisäksi Santorinilla on vilkasta elämää, tasokkaita ravintoloita, upeita rantoja, hyvät ostosmahdollisuudet ja hotelleja jokaiseen makuun.

Tjäreborgin matkat Santorinille

Tjäreborgin valikoimassa on neljä eri kohdetta Santorinilla. Valittavanasi on pääkaupunki Thira, viehättävä ja ylellinen kylä Oia, vilkas rantalomakohde Kamari tai rauhallisempi Imerovigli. Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Santorinilla voit viettää vaikka vain viikonlopun tai pidemmänkin loman, valinta on täysin sinun.

Ravintolat ja ostokset

Santorinilla on monipuolinen tarjonta ravintoloita, kahviloita ja tavernoja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mieleistä. Suurin osa tarjolla olevasta ruuasta on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Suosittuja ostoksia Santorinilta ovat kultaesineet, nahkatuotteet, käsityöt, antiikki ja vaatteet.

Historiallisia nähtävyyksiä

Historian ja kulttuurin ystävälle Santorinilla riittää nähtävää. Mielenkiintoinen vierailukohde on esimerkiksi saaren suurin kylä Emporeío, jossa voit ihastella keskiaikaista arkkitehtuuria, kirkkoja sekä 1400-luvulta olevaa linnoitusta. Voit suunnata myös Akrotirin kaupunkiin, joka hautautui tulivuorenpurkauksen alle useita tuhansia vuosia sitten ja löydettiin vasta vuonna 1967. Pääkaupungissa Thirassa voit vierailla esihistoriallisessa museossa Museum of Prehistoric Thirassa, jossa on nähtävänä useita hyvin säilyneitä freskoja.

Hotellit Santorinilla

Matkustaessasi Tjäreborgilla Santorinille valittavanasi on kaikenlaisia hotelleja yksinkertaisemmista ylellisempiin luksusvaihtoehtoihin. Santorinilla on hotelleja jokaiseen makuun. Tjäreborgin valikoimassa on kymmeniä hotelleja, joista osa on suunnattu aikuisille matkailijoille ja osassa hotelleista on omat lastenaltaat. Jos kaipaat todella tasokasta asumista ja matkusta ilman lapsia, mainio vaihtoehto on Kirini Suites & Spa, jossa on spa-osasto, mahtava merinäköala infinity-altaalta sekä 13 vuoden ikäraja.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Santorini

Matkakohteet – Santorini

Imerovigli
Imerovigli on yksi Santorinin rauhallisimmista lomakohteista, joka sopii sinulle, joka haluat rentoutua, nauttia elämästä sekä mahtavista merinäköaloista, ja myös vilkas pääkaupunki on lähellä.
Kamari
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Vilkkaassa Kamarin rantalomakohteessa on luvassa ihmisvilinää, ihana ranta sekä mahtavat näköalat Egeianmerelle. Ranta on yksi Santorinin suosituimmista.
Oia
Viehättävä Oian kylä sopii hyvin sinulle, joka etsit vähän tyylikkäämpää lomakohdetta. Oiassa on runsaasti tasokkaita ravintoloita, ja myös monet hotellit ovat huippuluokkaa.
Thira
Thira, Santorinin pääkaupunki, sopii erittäin hyvin sinulle, joka viihdyt lomallasi ihmisvilinän keskellä, haluat kierrellä kaupoissa sekä herkutella erinomaisissa ravintoloissa.