• perheystävällinen

Ocean Beach Club - Kreeta

 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Tervetuloa kunnostettuun Ocean Beach Club – Kreeta -hotelliin!

Ocean Beach Club – Kreeta sijaitsee rauhallisessa ympäristössä yhden Kreetan parhaimman rannan tuntumassa. Osa hotellista kunnostettiin jo vuosi sitten ja loputkin kunnostustyöt saadaan päätökseen ennen kesäkauden 2024 alkua. Myös viereisen Sunwing Makrigialos Beachin kaikki palvelut ovat käytettävissäsi.

UUTUUS! Ennen kesäkauden 2024 alkua kaikki huoneistot maalataan, tekstiilit, valaistus ja sängyt sekä ulkokalusteet uusitaan. Myös kylpyhuoneet uudistetaan. Lisäksi ravintola saa huomattavan kasvojenkohotuksen. Tervetuloa entistäkin parempaan Ocean Beach Club – Kreeta -hotelliin.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  4 kpl
 • Ravintola
  On
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  1,5 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0-100 m
Ravintolassa voit nauttia maukkaasta ruuasta ja kauniista näkymistä
COMPACT SUITE – 1 huone, parveke ja merinäköala
Lollo & Bernie - lasten suosikkikaverit lomalla. Tapaat heidät sisarhotellissa Sunwing Makrigialos Beachissa.
Ocean Beach Club
Ocean Beach Clubissa on kaikki edellytykset viettää onnistunutta perhelomaa rannan tuntumassa. Asut modernissa sviitissä, voit rentoutua allasalueella ja nauttia spa-hoidoista sekä halutessasi kuntoilla ja nauttia maukkaista menuvaihtoehdoista. Lapsille on Lollo & Bernie.
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Rannalla
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Sviittejä jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

UUTUUS! Kesäksi 2024 Ocean Beach Club – Kreeta -hotellista tulee entistäkin parempi. Kaikki huoneistot maalataan, niihin vaihdetaan uudet tekstiilit, valaistus
uusitaan, sängyt ja ulkokalusteet uusitaan ja myös kylpyhuoneet freesataan. Tervetuloa entistäkin parempaan Ocean Beach Club - Kreta -hotellin
Nauti merestä, sinisestä taivaasta ja
harmoniasta. Täällä sinulla on aikaa itsellesi ja perheellesi. Asut kauniilla paikalla meren rannalla, pienen matkan päässä Makrigialoksesta, saaren kaakkoisosassa
O.B.C.-hotellissa on runsaasti avointa tilaa, joka houkuttelee niin suurempia kuin pienempiäkin ryhmiä viettämään aikaa yhdessä, pelaamaan erilaisia pelejä, leikkimään, lukemaan kirjoja tai vain istahtamaan mukavasti alas ja seurustelemaan. Unelma oleskelupaikasta, jossa on tilaa kaikille, ja jossa sisä- ja ulkotilat nivoutuvat hyvin toisiinsa, toteutuu O.B.C.-hotellissa. Hotellin valoisat Club House Sviitit ovat tilavat, niissä on fiksuja yksityiskohtia ja hyvät säilytystilat, jotta lomasta tulee mahdollisimman helppoa. Useista sviiteistä myös myös yhteys uima-altaaseen, joten pääset pulahtamaan altaaseen suoraan omalta terassiltasi.
Hotelli sijaitsee merelle päin, yhden Kreetan parhaimpiin kuuluvan rannan yläpuolella. Täällä on runsaasti tilaa auringonottoon, rentoutumiseen ja seurusteluun. Hotellissa on myös spa-osasto ja kuntosali sekä ohjattuja SATS ELIXIAn liikuntatunteja.
Ocean Beach Club – Kreeta (O.B.C.) kuuluu osana Sunwing Makrigialos Beachiin, ja vieraat voivat luonnollisesti käyttää kaikkia Sunwingin monipuolisia palveluja ja aktiviteetteja. Halutessasi voit myös pelkästään nauttia O.B.C.:n rauhasta. Emme voi ottaa kunniaa mahtavasta luonnon muovaamasta panoraamamaisemasta tai merestä, mutta olemme viimeistelleet paikan rakentamalla tänne designhotellin, joka sopii erinomaisesti modernille perheelle.
Halutessasi tutustua myös hotellisi lähiympäristöön voit kävellä Makrigialosin kylään, jossa on rannan tuntumassa useita viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Lisäksi kylässä on muutamia kauppoja, jos haluat tehdä ostoksia.
Internet
Kaikissa Ocean Beach Club -hotelleissa on ilmainen WiFi*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MyO.B.C.
Hotellin omilta MyO.B.C.-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MyO.B.C.-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Ocean Beach Club -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi klo 7-23. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Vastaanoton henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa. Yöllä voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Sunwingin Help Deskiin.
Ocean Beach Club sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Ocean Beach Clubia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Ocean Beach Club Kreetasta Facebookissa.
Savuton hotelli
Ocean Beach Club on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä tupakointialueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla/terasseilla, ja kielto koskee myös sähkötupakoita.
Käteisen käyttö
Hotellissa ei käytetä lainkaan käteistä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat kortin, jota käytät lomasi aikana ravintoloissa, Minimarketissa ja jäätelökioskissa. Maksat kortille kertyneen summan kirjautuessasi ulos hotellista.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa Sunwing Makrigialos Beachin puolella vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista voit tiedustella vastaanotosta. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkäripalveluja vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon, niin he tilaavat sinulle lääkärin.
Soveltuvuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä.
Hotellialueella on paljon rappuja ja tasoeroja. Mäkistä aluetta.
Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla erilaisia treeni- ja aktiviteettiryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Muuta:
Vastaanotto: Avoinna klo. 7-23. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä.
Pankkiautomaatti on naapurihotelli Sunwing Makrigialos Beachin puolella. Itsepalvelupesula lisämaksusta Sunwing Makrigialos Beachin puolella.
Rakennettu: 1987 ja 1989. Kunnostettu: 2011.
131 sviittiä. Kerroksia: 2-3. Hissi: Päärakennuksen tietyissä osissa (ei Club House Suites -sviitteihin).
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Yleinen parkkipaikka hotellin vieressä, rajoitettu määrä paikkoja.
Hotellinjohtaja
Nikos Tsabanakis

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelli- ja huoneistoluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

1–2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Marras-helmikuussa vero on noin puolet yllä mainituista summista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 4.

Asuminen

Ocean Beach Club – Kreeta -hotellista avautuvat näköalat merelle ja hotellin edessä on yksi Kreetan parhaimmista rannoista. Täällä voit asua joko päärakennuksessa tai Club House Suites -sviiteissä, jotka sijaitsevat lähimpänä Sunwingiä, rinteessä alas merelle päin.

UUTUUS! Ennen kesäkauden 2024 alkua kaikki Beach Club – Kreeta -hotellin
sviitit maalataan ja tekstiilit vaihdetaan. Lisäksi valaistus, sängyt ja ulkokalusteet uusitaan ja kylpyhuoneet freesataan. Myös ravintola saa kunnon kasvojenkohotuksen! Tervetuloa entistäkin parempaan Ocean Beach Club – Kreeta -hotelliin.

O.B.C.:n huoneissa on useita lisämukavuuksia, jotka tekevät lomastasi vieläkin
nautinnollisemman. Huoneissa on muun muassa Nespresso-kahvikone ja aloituspakkaus, tyynymenu, johon sisältyy kaksi ylimääräistä tyynyä, joista voit valita mieleisesi, rantakassi – sekä 1,5 litraa vettä päivittäin. Kaikissa huoneissa on Chromecast, jolla voit striimata matkapuhelimestasi tai tabletiltasi suosikkisarjojasi tv-ruudulle, jos haluat vaihtelua aurinkotuolissa loikoiluun.

Jotta loma lähtee mukavasti käyntiin, huoneessa on valmiina tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmiä, snackseja, virvoitusjuomia, hiilihapollista vettä, olutta ja viiniä. Haluatko mieluummin alkoholittomia juomia? Kerro vastaanottoon saavuttuasi hotelliin, niin henkilökunta vaihtaa juomat alkoholittomiin vaihtoehtoihin.

Haluatko tietää missä huoneistosi sijaitsee? Tarkista tästä huoneistosi sijainti.

Haluatko tehdä lomastasi vieläkin mukavamman? Lue tästä lisätietoja fiksuista lisäpalveluistamme.

Compact Suite

Hyvinvarustellut ja mukavat sviitit, jotka ovat täydellisiä pienemmille perheille.

Compact Pool Suite

Hyvin varustellut sviitit, joissa ihana terassi ja pääsy uima-altaaseen. Sopii hyvin pienille perheille.

Club Suite

Club Suite on suosituin huonetyyppimme, joka on sisustettu fiksusti. Club Suitessa on kaksi tai kolme huonetta, joissa on tilaa jopa kuudelle.

Club Pool Suite

Ihastuttavat ja fiksusti sisustetut sviitit, ja omalta terassilta voit suoraan pulahtaa uima-altaaseen.

Club House Suite

Sopii sinulle, joka haluat asua hieman sivummalla, mutta lähellä kaikkea.

Club House Pool Suite

Sinulle, joka haluat asua rauhallisella alueella, ja pääset myös ihanan terassin kautta pulahtamaan suoraan uima-altaaseen.

Generous Suite

Generous Suite on huoneistokonseptimme suurille perheille ja huoneistot on käytännöllisesti varustettu.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Lapset ja nuoret

Viihde

Sijainti ja liikkuminen