• pareille ja aikuisille

Sunprime Miramare Beach

 • Ikäraja 16 vuotta
 • Meren rannalla
 • Kauniita viheralueita
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Klassikko, jossa on kaunis puutarha

1960-luvulla, jolloin hotellin nimi oli Miramare Wonderland, se oli kansainvälisen julkkiseliitin suosiossa. Hotellialue poikkeaa täysin totutusta. Pinta-alaltaan se on noin 70 000 m² ja reilun kilometrin pituinen, ja kävelypolut kiemurtelevat vehreän puutarhan keskellä. Näkymät merelle ovat upeat. Sunprime Miramare Beachissä asut joko sviitissä tai bungalowissa. Aivan kuten muissakin Sunprime Hotels -hotelleissa, myös täällä voit nauttia hyvin valmistettuja ruokia ravintoloissamme sekä osallistua ryhmäliikuntatunneille maksutta. Jos haluat hemmotella itseäsi jollakin ekstralla, suosittelemme varaamaan Sunprime Spasta jonkun ihanan käsittelyn.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  On
 • Lastenallas
  Ei
 • Ravintola
  2 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • Hissi
  Ei
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  2 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  0 m
Nauti rentouttava hetki infinity-altaassa
Classic Suite - 1 huone, terassi ja merinäköala
Täällä on hyvä mahdollisuudet lähteä juoksulenkille
Sunprime
Omissa Sunprime Hotels -hotelleissamme on onnistuttu luomaan rento ilmapiiri aikuisille vieraille, jotka matkustavat ilman lapsia.
 • Ikäraja 16 vuotta
 • Meren rannalla
 • Kauniita viheralueita
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Suorat kuljetukset, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsingistä
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

1960-luvulla hotellin nimi oli Miramare Wonderland. Siihen aikaan se oli kansainvälisten julkkisten suosiossa ja esimerkiksi Jackie Kennedy on asunut aikoinaan
tässä hotellissa.
Hotellialue poikkeaa täysin totutusta. Pinta-alaltaan se on noin 70 000 m² ja reilun kilometrin pituinen, ja kävelypolut kiemurtelevat vehreän puutarhan keskellä.
Matalat huoneistorakennukset ja bungalowit on ripoteltu eri puolille hotellialuetta, ja täällä on myös hyvää tilaa, mikäli haluat välillä vetäytyä omaan rauhaan hieman syrjemmälle. Hotellissa on suuret välimatkat paikasta toiseen ja tietyistä huoneista on pidempi matka allasalueelle. Hotellialueella on myös suuri keinotekoinen laguuni, joka ei kuitenkaan ole uimakelpoinen. Laguunin ympärillä on lukuisia tasanteita, voit istahtaa alas aurinkotuolille rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Ihaile myös upeita merimaisemia.
Sunprime Miramare Beachissä voit majoittua sviitissä tai bungalowissa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi sekä parveke tai terassi, joista useimmista on myös näköala merelle. Allasalue sopii vaativampaankin makuun. Suuren uima-altaan ympärillä on hyvää tilaa ja runsaasti aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoja. Ja kuten aina Sunprime Hotels -hotellissa, myös täällä pääset herkuttelemaan hotellin ravintolassa nauttien maukkaista ruuista. Halutessasi voit myös käydä ilmaisilla ryhmäliikuntatunneilla, joista vastaavat koulutetut ohjaajat. Hemmotteluhetkistä ja erilaisista hyvinvointihoidoista voit nauttia Sunprime Spassa. Hotellialueen ulkopuolella on myös matkamuistomyymälöitä, vähän ostosmahdollisuuksia sekä useita paikallisia ravintoloita, joissa voit myös halutessasi käydä syömässä ja nauttimassa aidoista kreikkalaisista ruuista.
Internet
Ilmainen WiFi koko hotellissa. Nettiyhteyden nopeudet vaihtelevat.
MySunprime
Hotellin omilta MySunprime-infosivuita voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunprime-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunprime Hotels -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Vastaanoton henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Savuttomuus
Sunprime Miramare Beach on savuton hotelli, jossa on erikseen merkitty tupakointialue. Tupakointi on kielletty huoneissa sekä ravintolassa, ja kielto koskee myös sähkötupakointia.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä.
Kausi
Hotelli on avoinna huhti-lokakuussa. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla myös erilaisia treeni- ja aktiviteettiryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Häät Sunprime Hotels -hotellissa
Oletteko ajatelleet mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunprime Miramare Beach -hotellissa on itsestään selvä valinta silloin, kun haluatte viettää häitä ilman lapsia. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitettu sähköposti niin kerromme sinulle lisää: miramare@sunprime.net
Muuta
Vastaanotto: Avoinna ympäri vuorokauden. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Avis-autojen vuokraus, pöytävaraukset, varaukset Spa-hoitolaan jne. Pesulapalvelut lisämaksusta.
Rakennettu: 1959
Kunnostettu: 1998. Merinäköalalliset bungalowit sekä yksityiset altaat kunnostettiin 2010. Classic Suite- ja Junior Suite -huoneiden olo- ja makuuhuoneet kunnostettiin 2012-2013.
174 sviittiä. Hissi: Ei ole.
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Hotellin vieressä on yleinen parkkipaikka, jossa rajoitettu määrä paikkoja.
Hotellinjohtaja
Themis Kriara

Verot & maksut

Kreikan viranomaiset perivät ympäristöveron hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelli- ja huoneistoluokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Tjäreborgin hotelli- ja huoneistoluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

Hotelli/huoneistohotelli, jonka virallinen luokitus on:

Maaliskuu-lokakuu
1–2 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 7,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 10,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Marraskuu-helmikuu
1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö
4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö
5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotellin virallinen luokitus on 5.

Asuminen

Sunprime Miramare Beach sijaitsee meren rannalla, ja pienet kävelypolut kiemurtelevat hotellin vehreän puutarhan keskellä. Keinotekoisen laguunin ympärillä on useita pieniä tasanteita, jotka houkuttelevat sinua istahtamaan aurinkotuolille rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Hotellista avautuvat upeat maisemat merelle.

Haluatko tietää missä huoneesi sijaitsee? Katso huoneesi sijainti tästä.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Classic Suite

Yhden huoneen sviitti kahdelle hengelle.

Junior Suite

Juniorsviitti, jossa olo- ja makuuhuone.

Prime Lounge Suite

Kodikkaat ja hienot sviitit sekä ihana parveke/terassi, jossa voit nauttia leppoisista lomailloista mukavilla loungekalusteilla rentoutuen.

Prime Pool Suite

Ihanat sviitit, joista pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen omalta terassilta. Hemmottele itseäsi pienellä extralla!

Bungalow Suite

Kodikkaat bungalowit kahdelle hengelle, olo- ja makuuhuone.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Sijainti ja liikkuminen