Hotellit (10)

Matkat – Kalymnos

Kalymnoksella päivät kuluvat mukavan rauhallisessa tempossa. Tjäreborgilla valittavanasi on useita hyviä hotelleja kolmessa eri kohteessa.
Kalymnos sijaitsee noin tunnin laivamatkan päässä Kosilta pohjoiseen. Perillä Pothian satamassa voi lomanvietto alkaa. Kalymnos oli kauan tunnettu lähinnä sienensukeltajistaan, mutta nykyään saari on tunnettu myös kauniista rannoistaan ja viihtyisistä pikkukylistä, joissa on mukavan rauhallinen ja paikallinen elämänmeno. Kalymnoksella vietät lomaa rauhallisessa tunnelmassa. Valitsitpa sitten minkä matkakohteen tahansa, voit viettää mukavan rauhallista lomaa meren äärellä, nauttia maukasta lounasta jossain saaren monista tavernoista sekä tehdä retkiä, ennen kuin on aika nauttia auringonlaskusta ja illan viileydestä.

Tjäreborgin lomakohteet Kalymnoksella

Massouri ja Mirties ovat saaneet erinomaiset arviot asiakkailtamme. Vaikea sanoa, johtuuko suosio kauniista luonnosta, viihtyisistä uimapoukamista vai rennosta tunnelmasta, mutta monet palaavat tänne uudelleen useammankin kerran. Kantouni on mainio yhdistelmä kylä-, huvi- ja rantaelämää, ja täältä on helppo lähteä kiertämään Kalymnoksen saarta sekä muille saarille. Jos sinun on vaikea valita, voit aina yhdistää kaksi kohdetta, jolloin näet ja koet tuplasti enemmän. Voit myös lomailla ensimmäisen viikon Kalymnoksella ja toisen viikon Kosilla.

Upeita rantoja

Kalymnoksella on paljon rantoja, jotka ovat pääasiassa karkeaa hiekkaa, soraa tai kiviä. Saaren suurin ranta sijaitsee Massourissa, ja se on 500 metriä pitkä. Voit lähteä retkelle pienelle Pserimoksen saarelle, joka sijaitsee Kosin ja Kalymnoksen välissä. Pserinoksella on laguuni, jossa on vaaleahiekkainen ja lapsiystävällinen ranta sekä useita tavernoja.

Paikallisia ravintoloita

Kalymnoksella on paljon perheiden omistamia, paikallisia tavernoja, ja hintataso on täällä suhteellisen edullinen. Ruuat valmistetaan usein perheen omilla salaisilla resepteillä ja kannattaa kysyä, mitä ruokia on tarjolla, sillä ruokalistat eivät aina pidä paikkaansa. Ehkä pääset myös keittiöön tutustumaan tarjontaan.

Aktiviteetit Kalymnoksella

Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään ja oliivien syömiseen, vaihtoehtoja on useita. Saaren jyrkät kallionseinämät ovat suosittuja kiipeilijöiden keskuudessa, ja monet kiipeilijät matkustavatkin Kalymnokselle voidakseen yhdistää rannalla loikoilun ja tämän suosikkiaktiviteettinsa. Kiipeilyreittejä on sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Kalymnoksella on myös mainiot mahdollisuudet vaeltamiseen ja sukeltamiseen.

Pääkaupunki Pothia

Kalymnoksen pääkaupunki Pothia on kaunis satamakaupunki, jossa useimmat vierailevan saarella käydessään. Pothiassa vallitsee pikkukaupungin tunnelma, vaikka kaupungissa on n. 12 000 asukasta. Koko Kalymnoksella asukkaita on yhteensä n. 14 000. Kauppoja on juuri sopivan paljon, ja satamakadun varrella olevat baarit ovat suosittuja päivin ja illoin niin lomalaisten kuin paikallisten keskuudessa. Pothiassa on mukava kävellä ympäriinsä kaupungin kapeilla kaduilla ja katsella kauniita rakennuksia, tai voit istahtaa kahvilaan nauttimaan frappéa tai syömään hyvin johonkin lukuisista sataman tavernoista ja ihailla samalla upeita maisemia.
 • Kolme erilaista kohdetta
 • Paikallisia ravintoloita
 • Edullisia ravintoloita
 • Upeita rantoja
 • Eritasoisia hotelleja
 • Yhdistä kaksi eri saarta
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Kalymnos

Matkakohteet – Kalymnos

Massouri & Mirties
 • Ravintolat & baarit
 • Rannat
 • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Mirties ja Massouri tiivistettynä – kaunista luontoa, hienoja uimapoukamia ja ihanaa rentoutumista sekä edullisia hotelleja ja huoneistohotelleja lähellä rantaa.
Kantouni
 • Ravintolat & baarit
 • Rannat
 • Yöelämä
Kantounissa nautit kreikkalaisen kylän elämästä, pienestä rannasta ja kohtalaisen mukavasta taverna- ja viihdetarjonnasta. Helppo lähteä myös eri puolille Kalymnosta sekä läheisille saarille.
Pothia
 • Lapsiystävällisyys
 • Ravintolat & baarit
 • Rannat
Kalymnoksen pääkaupungissa, Pothiassa, pääset tutustumaan kreikkalaiseen arkielämään kaikessa rauhassa ja omassa tahdissa. Voit tutustua myös alueen nähtävyyksiin sekä mukaviin pikku rantoihin.