Sitruunoita hedelmäkorissa

Edulliset matkat

Edulliset matkat

Kun etsit edullista lomamatkaa, riippumatta siitä haluatko matkalle heti vai esim. koulujen loma-aikoina, löydät täältä edullisimman matkan.

Sesonkiaikojen ulkopuolella matkustaminen on tietenkin halvinta, siis silloin, kun kysynt√§ on v√§h√§ist√§, mutta muutaman hyv√§n vinkin avulla voit l√∂yt√§√§ my√∂s matkan hyv√§ll√§ hinta-laatusuhteella muinakin ajankohtina. √Ąkkil√§hd√∂t ovat usein edullisia, joten jos matkalle l√§hteminen voi toteutua nopeasti, varaa halpa matka √§kkil√§hd√∂ll√§.

Edullisten matkojen suosituimmat matkakohteet

Pari kävelemässä hiekkarannalla

Edulliset matkat Turkkiin

Turkki on täydellinen valinta, kun lomabudjetti on pieni, mutta toiveet suuria. Turkissa hotellit ovat tasokkaita, ruoka edullista ja kohteesa on paljon nähtävää ja hyvät ostosmahdollisuudet. Myös matkat Turkkiin ovat edullisia.

Aurinkotuolit rannalla Thaimaassa

Edulliset matkat Thaimaahan

Talven suosikkikohde Thaimaa houkuttelee puuterinpehmeillä hiekkarannoilla, lämpimällä merivedellä ja hintatasolla, joka sopii jokaisen lompakolle. Kun kaipaat lomalle varmaa lämpöä, valitse edullinen matka Thaimaahan.

Edulliset matkat - Hintaesimerkkejä

  • 1 viikko
  • Yksi√∂, parveke
  • Meno 12.8.2024 L√§ht√∂paikka Helsinki
Meno 12.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
340,- alennus245,-
Hinta per henkilö
Valitse
  • 1 viikko
  • Yksi√∂, ei parveketta
  • Meno 19.8.2024 L√§ht√∂paikka Helsinki
Meno 19.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
375,- alennus265,-
Hinta per henkilö
Valitse
  • 1 viikko
  • Pieni kahden hengen huone
  • Meno 7.8.2024 L√§ht√∂paikka Helsinki
Meno 7.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
310,- alennus280,-
Hinta per henkilö
Valitse

Enemmän lomaa budjettiisi

Valitse ajankohta, matkakohde ja hintaan sisältyvä ateriapaketti tarkasti niin lomabudjettisi riittää pidempään. Löydä täydellinen ja edullinen matka lämpimään.

Edulliset perhelomat

Perhelomalle edullisesti tinkim√§tt√§ laadusta ‚Äď Onko se edes mahdollista? ON! Meilt√§ l√∂yd√§t edulliset perhelomat hotelleissa, joissa koko perhe viihtyy.

Edulliset perhelomat

Pari lomalla

Parempi loma ‚Äď edullisemmin!

Vaikka matka olisi suunniteltu edullisemman budjetin mukaisesti ei laadusta tarvitse silti tinkiä. Lämpimiä rantalomia aikuiseen makuun edulisesti vuoden ympäri.

Edullisia lomia aikuisille.

‚úąÔłŹ Pelk√§t lennot? Katso edulliset lentoliput!

All Inclusive

All Inclusive -matka

Vaikka matkan hinta on kalliimpi, on All Inclusive edullisin tapa lomailla. Matkabudjetissa pysyminen on helppoa, kun pystyt jo ennen matkaa laskemaan mitä matkan ruoat ja juomat maksavat. All Inclusive tekee myös lomailusta helppoa, valinnanvaraa riittää ja jokaiselle löytyy jotakin mieleistä ja vaivatonta, kun jokapäiväinen ravintolan etsiskely ja valinta on historiaa. Ja lompakon voi jättää huoneeseen.

Varaa edullinen All Inclusive -matka