Ihanat maisemat Kreikassa

Parhaat lomavinkit

Kreikka

Vinkkejä Kreikan matkalle

Kreikka on ollut suomalaisten suosikki jo hyvin pitkään, eikä ihme, sillä Kreikassa on niin monia erilaisia lomakohteita valittavana. Pieniä, idyllisiä saaria ja suurempia kohteita, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Olemme koonneet vinkkejä ja oppaita auttaaksemme sinua lomakohteen valinnassa. Tai ehkäpä vinkeistämme löytyy jotain uutta nähtävää tai koettavaa sinulle, joka olet Kreikassa jo usein lomaillut.

Santorini

Opas Kreikan pikkusaarille

Kreikassa turkoosinsininen vesi ja ihanan idylliset pienet rantakaistaleet odottavat. Lomapohdinnoissa voi kuitenkin helposti tulla vastaan runsaudenpula. Tutustu näihin pienempiin lomakohteisiin ja löydä seuraava suosikkisi!

Rodos

Rodos on yksi rakastetuimmista Kreikan saarista. Pitkillä kauniilla rannoilla voi viettää aikaa, sillä Rodoksella paistaa aurinko, useammin kuin muilla saarilla. Ja rannan ja auringon vastapainoksi Rodoksen keskiaikainen vanha kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde.

Kreeta

Kreeta on Kreikan saarista suurin. Pitkiä, kauniita hiekkarantoja, rikas historia, kaunis luonto ja upeat maisemat ovat Kreetaa parhaimmillaan. Ja kohteita on myös vilkkaampaa yöelämää kaipaaville.

Vinkkejä Kreetan matkakohteen valintaan

Kreeta on pinta-alaltaan lähes 10 000 neliökilometriä ja Välimeren toiseksi suurin saari. Jo pelkästään siitä syystä yhden viikon loman aikana on mahdotonta nähdä ja kokea kaikkea, mitä saari tarjoaa. Seuraavassa annamme joitakin vinkkejä, joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivimman lomakohteen.

Loma lasten kanssa Kreetalla

Loma lasten kanssa Kreetalla

Ihanan lämmintä, suhteellisen lyhyt lentomatka, hienoja hiekkarantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ravintoloita - Kreeta on täydellinen lomakohde lapsiperheille.

Kreeta on täydellinen lomakohde lapsiperheille.

Vuoristo Kreetalla

Vaeltamaan Kreetalle

Kreeta on erinomainen vaelluskohde vaihtelevan luontonsa ansiosta. Täällä on monenlaisia reittejä pienemmistä luontopoluista pitkiin ja haastaviin vaellusreitteihin, jotka kulkevat halki Kreetan vaikuttavien rotkojen.

Kaipaatko lisää vinkkejä ja inspiraatiota?