Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Cala Bona

  nadiiapuchko 
  1.7.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Rakastuimme Mallorcaan tästä ensimmäisestä matkastamme! Todella hieno hotelli (Sunwing Cala Bona) ja upea saari! Toukokuussa oli aika lämmintä ja meressä voi ihan hyvin uida. Ranta sijaitsee noin 15 minutin kävelymatkalla hotellista, mutta kävellessä nautimme maisemista ja rannalle pääsee hyvinkin m atkaraatalla. Ostomahdollisuuksia ja nähtävyyksiä Mallorcalla riittää kaikille! Oltiin Cala Bonan jälkeen myös Alcudiassa (ei Sunwing hotellissa) mutta mielestämme Cala Bona ja Cala Millor ovat parempi kuin Alcudia. Ensi kerta ehdottomasti suunnattaan samaan hotelliin Cala Bonaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2012

  Kommentoi matkakertomusta
 • Cala Bona

   
  25.5.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Mallorca ja nimenomaan Cala Bona ja Cala Millor olivat positiivisia yllätyksiä. Todellakin lapsiystävällinen ja rauhallinen kohde. Merivesi oli kylmä kuin myös uima-altaissa oleva vesi eli jos uida halua, kannata matkustaa myöhemmin, ei toukokuussa vielä. Siisti ja aurinkoinen matkakohde :)

  Matkan ajankohta toukokuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
 • Cala Bona

  eija.jaaskelainen2 
  30.4.2018

  Oltiin Sunwing family Bougavilla hotellissa, aivan mahtava paikka. Huoneet siistit ja erittäin hyvät sängyt nukkua. Hyvää ruokaa ja tarjontaa kaikille, erityinen kiitos, lapsellamme kelia ja kaikki mitä pyysit sai gluteenittomina, pannukakut oli erityisesti mieleen.
  Ohjelmaa riitti, suosittelen vars inkin lapsiperheille😃

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2018

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345