PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Cala Bona

  eijaisokaanta 
  11.2.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Mallorca ei ollu mun paikka, ainakaan cala bona.
  En tiedä sit muista paikoista, mut paljon nähtävää ku vuokraa auton!

  Matkan ajankohta elokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Cala Bona

  petteri.mustonen 
  11.5.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Ostimme tyttöystäväni kanssa pakettimatkan Sunwing bouganvilla Cala Bona hotelliin. Hotelli oli tarkoitettu pääasiassa lapsiperheille, mutta viihdyimme hotellissa todella hyvin.
  Cala Bona paikkana on hyvin rauhallinen ja pieni paikka, mutta hyviä ruokapaikkoja sekä pikku putiikkeja löytyy hyvin. Jos jaksaa kävellä n. 2km kauniissa merenranta maisemissa, pääsee Cala Milloriin, jossa on huomattavasti paremmat shoppailu sekä ruoka mahdollisuudet.
  Sunwing Cala Bona hotellissa on myös autonvuokra mahdollisuus jota suosittelemme kaikille, sillä saarella on lukuisia upeita nähtävyyksiä kuten kauniit poukamat sekä rannat jotka olisivat jääneet näkemättä ilman autoa. Mallorcan pääkaupunki Palma on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, minne ajaa Cala Bonasta vain alle tunnin. Kelit toukokuun alussa olivat miellyttävät 25-30 astetta.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Cala Bona

  anuliina.kainlauri 
  21.7.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Matkustimme heinäkuussa 2014 Mallorcan Cala Bonaan. Kahden aikuisen ja kahden pienen lapsen seurueella majoituimme Sunwing Cala bona -hotellissa ja sen Bouganville -talossa.

  Kohde ja hotelli on siistit ja niistä pidetään hyvää huolta. Meitä ilahdutti se, että iltaohjelma pidetään sisällä olevalla lav alla, joten ohjelman meteli ei kantautunut huoneisiin ulkoa. Parvekkeemme oli sivukadun suuntaan, joka päättyi meren ääreen. Katu oli todella rauhallinen ja häiritsevää ääntä ei ollut.

  Yksi parhaista asioista hotellissa oli ihana ja tiukka fitness-ohjaaja, joka piti iloisia ja loistavia tunteja. Tunteja on viitenä päivänä viikossa ja noin 3-4tuntia päivässä. Tunneilla kävi monentasoisia liikkujia ja ilm. pystyivät muokkaamaan tunneista itselleen sopivat. Tunnit pidettiin tarpeen mukaan joko ruotsiksi tai englanniksi.

  Hotellin yhteydessä oli kauppa, josta löytyi paljon skandinaaveille tuttuja tuotteita =)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta heinäkuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123456