Hotellit (40)

Matkat – Costa Dorada

Tjäreborgilla on Costa Doradalla kaksi suosittua rantakohdetta: Sitges ja Salou. Ihanat loivasti syvenevät rannat ja eritasoisia hotelleja.
Sitges ja Salou sopivat molemmat erinomaisesti lasten kanssa matkustaville, mutta Saloussa on kaikkein lapsiystävällisimmät hotellit ja Sitgesissä on vilkkaampi huvielämä. Valitsitpa kumman kohteen tahansa, olet joka tapauksessa Costa Doradan ihanien pitkien rantojen äärellä, ja sinulla on mahdollisuus lähteä vesipuistoon, pelata golfia ja pyöräillä.

Hotelleja kaikissa hintaluokissa

Sitgesissä ja Saloussa valittavanasi on eritasoisia hotelleja ja huoneistoja, kahdesta viitteen aaltoon, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valikoimassamme on rannalla sijaitsevia hotelleja, luksushotelleja, keskustahotelleja sekä rauhallisemmassa ympäristössä sijaitsevia hotelleja.

Räätälöi oma matkasi Costa Doradaan

Tjäreborgin reittilennoilla voit matkustaa Costa Doradaan vuoden ympäri ja päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Voit siis viipyä matkallasi juuri niin kauan kuin itse haluat. Kohtuullisen lentoajan ansiosta kohde soveltuu mainiosti pidennetyn viikonlopun viettoon tai voit vaikka aloittaa goflkautesi täällä jo maaliskuussa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Costa Dorada

Matkakohteet – Costa Dorada

Salou
Salou on yksi suurimmista lomakohteista Costa Doradan rannikolla - sopii yhtä hyvin rentouttavan viikonlopun viettoon kuin rantalomailuunkin.
Sitges
  • Yöelämä
  • Ravintolat & baarit
  • Ostokset
On monta hyvää syytä suunnitella lomaa Sitgesissä: golf, ruoka, paikalliset viinit ja kaupungin ympärillä sijaitsevat rannat.