Hotellit (28)

Matkat – Menorca

Menorcan vehreällä saarella on viihtyisiä satamakaupunkeja, kumpuilevia maisemia ja ihania pitkiä rantoja turkoosinsinisine vesineen.
Menorca on Baleaarien saariryhmän toiseksi suurin saari, joka sijaitsee Mallorcan koillispuolella. Matkustaessasi Tjäreborgilla Menorcalle valittavanasi on viisi eri matkakohdetta, jotka kaikki sijaitsevat saaren läntisellä tai eteläisellä rannikolla. Voit esimerkiksi matkustaa kauniiseen vanhaan kaupunkiin Ciutadellaan, suosittuun Cala'n Boschiin tai saaren pisimpien rantojen äärelle Santo Tomasiin.

Hyviä ravintoloita

Menorcalla on paljon erilaisia ravintoloita, joten kaikki löytävät varmasti mieleisiänsä herkkuja. Suurin osa ravintoloista on paikallisia, mutta tarjolla on myös pizzaa ja muita kansainvälisiä ruokia. Välimeren keittiö on täällä näkyvästi esillä, ja ruokalistoilla on usein erinomaista paellaa ja suussa sulavia tapaksia. Kala- ja äyriäisruuat ovat myös tyypillisiä, ja niitä kannattaakin maistella ollessasi Menorcalla.

Tjäreborgin matkat Menorcalle

Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Menorcalle päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit valita hotellin useista vaihtoehdoista, ja valikoimassamme on sekä huoneistoja että hotellihuoneita kaikissa hintaluokissa. Kun lähdet lasten kanssa matkalle, valittavanasi on useita lapsiystävällisiä hotelleja, joista kaikista on lyhyt kävelymatka rannalle. Hotellien omat lastenkerhot tarjoavat aktiviteetteja ja ohjelmaa eri-ikäisille lapsille.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Menorca

Matkakohteet – Menorca

Cala Galdana
Cala Galdana sijaitsee suojaisessa poukamassa, korkeiden kallioiden välissä. Täällä sinua odottavat pitkä ja vaalea hiekkaranta, pienet kaupat ja erinomaiset ravintolat.
Cala'n Bosch
Cala'n Boschissa nautit kauniista rannoista, viehättävästä satamasta ja rennosta tunnelmasta, yhdessä Menorcan suosituimmista lomakohteista. Täällä on myös vesipuisto ja kartingrata.
Ciutadella
  • Ravintolat & baarit
Ciutadella on yksi saaren suurimmista kaupungeista. Satamassa on trendikkäitä ravintoloita ja upeita huvipursia. Kapeilla kujilla voit kuljeskella tutkimassa mielenkiintoisten putiikkien valikoimia.
Santo Tomas
Tervetuloa yhdelle saaren pisimmistä rannoista. Santo Tomasilla vietät rauhallista, rentouttavaa lomaa lähellä mielenkiintoisia retkikohteita. Pääkadun varrella on monia pikku ravintoloita ja baareja.
Son Bou
Son Boussa voit viettää rauhallista lomaa yhdellä Menorcan pisimmistä rannoista – täydellinen kohde sinulle, joka lähdet lomalle lasten kanssa.