Hotellit (45)

Matkat – Costa Blanca

Valitse Costa Blanca, kun kaipaat rantaelämää, shoppailua, golffausta ja vilkasta yöelämää. Tjäreborgin reittilennoilla päätät itse matkasi keston.
Espanjan valkoinen rannikko Costa Blanca on tunnettu vaaleista rannoistaan, joiden mukaan rannikko on myös saanut nimensä. Costa Blancalla on myös monipuolinen viihdetarjonta, kaunista luontoa ja miellyttävä ilmasto. Rannikko ulottuu yli 200 kilometriä Espanjan kaakkoisrannikolle, ja täällä on useita pohjoismaalaisten suosiossa olevia matkakohteita.

Upeita rantoja

Costa Blancalla on loputtomasti rantoja, joiden joukosta löydät varmasti mieleisesi. Täällä on matalia ja lapsiystävällisiä rantoja, pieniä ja suuria rantoja, kallioisia ja syrjäisiä rantoja, tuulisia ja surffaukseen sopivia rantoja – valinta on täysin sinun. Jos pidät erityisesti pitkistä hienohiekkaisista rannoista, suositeltavia kohteita ovat Benidorm tai Alicante, kun taas Albir on hyvä vaihtoehto silloin, kun oleskelet mieluummin upealla kivirannalla. Alicanten lähistöltä löydät myös Espanjan parhaaksi rannaksi valitun Playa de San Juanin.

Golfia Costa Blancalla

Hienojen hiekkarantojen lisäksi Costa Blancalle matkailijoita houkuttelevat sen hyvät golffausmahdollisuudet. Upeita golfkenttiä on täällä monia, ja useat niistä sijaitsevat lähellä Tjäreborgin hotelleja. Miellyttävän ilmaston ansiosta golfia voi pelata vuoden ympäri, ja monet pohjoismaalaiset pidentävätkin golfkauttaan matkustamalla Costa Blancalle keväällä tai syksyllä.

Ostoksia, aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Costa Blancalla on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Shoppailijalle täällä on kaikkea tunnettujen merkkiliikkeiden kaupoista ja ostoskeskuksista paikallisiin markkinoihin. Laajin ostostarjonta on Alicantessa. Jos kaipaat hyvää viihdetarjontaa, kannattaa suunnata Benidormiin, jossa on jopa viisi teemapuistoa – tämä on varmasti lapsille mieleinen kohde. Rannikolla on myös useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä kulttuurin ystävälle. Voit vierailla taidemuseoissa ja näköalapaikoilla tai vuokrata auton ja lähteä käymään Valenciassa.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Costa Blanca

Matkakohteet – Costa Blanca

Alicante
  • Ravintolat & baarit
  • Yöelämä
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Alicante on suosittu lomakohde, joka on onnistunut säilyttämään oman viehättävän luonteensa. Täällä on mukava viettää iltaa jossakin monista viihtyisistä ravintoloista.
Benidorm
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Benidorm on yksi Espanjan tunnetuimmista lomakohteista, lapsiystävällisiä rantoja, runsaasti aktiviteetteja sekä laaja valikoima viihdettä.
Albir
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Albir sopii sinulle, joka haluat viettää rauhallisen ja rentouttavan loman rannalla, mutta kaipaat kuitenkin joitakin aktiviteetteja, huvituksia ja kohtalaisesti ravintoloita.